Matu probleemas

Aizsāka Lauris 

Lauris
Matu probleemas
23.04.2007 12:30
Nu jau kaadu laiku man izkriit mati. Nebuutu jau nekas traks, ja vien nebuutu taadas kaa dedzinoshas un niezoshas sajuutas, kuru deelj esmu spiests kasiit pakausi un taa tie mati kriit aaraa. Pie tam mati ir nu taadi pilniigi nedziivi, jaamazgaa katru dienu. Nieze nav tikai galvas matainajaa daljaa, bet arii uz pieres un deninjiem, kuru pavada taadas "it kaa" hormonaala rakstura/izskata pumpinjas...
Pats jociigaakais, ka tas shkjiet laikam ir saistiits ar kaadaam aadas probleemaam, kas savukaart jau noraada uz kaadu ieksheeju kaiti vai nepanesamiibu. Mans jautaajums ir - vai matu izkrishana var buut saistiita ar kaadu alergjiju (ja jaa, tad ar kaadu?), vai arii matu izkrishana ir kaadas citas ieksheejas slimiibas, probleemas (tad, kaadas?) rezultaats?

P.S. Asinsaina = normaala, ar kungji ar viss kaartiibaa. Varbuut, ka pie vainas zarnas?
P.P.S Man nav nekaadas utis vai seeniites un arii ar iedzimtiibu viss kaartiiba.
Re: Matu probleemas
23.04.2007 12:45
Uz seniti ir parbaudits ka taada parlieciba?
Lauris
Re: Matu probleemas
23.04.2007 12:53
Ir gan paaarbaudiits. Taa kaa visai droshi zinu. Bet jautaajums jau nav par to, bet gan vai iekaisusi, niezosha un sausa galvas aadaa un liidz ar to neveseliigais matu staavoklis var rezulteeties no kaadas ieksheejas kaites (ja, jaa tad kaadas?) vai alergjijas (kaadas?)???
SUNA
Re: Matu probleemas
23.04.2007 13:54
Pamegini paskalot mantus ar kumelitem, pievieno dazas piles citrona un kadu medus karoti....
Lauris
Re: Matu probleemas
23.04.2007 14:19
shaubos vai tas, ko liidzes (esmu smeerjis olas, kumeliishu ziedu vannas), jo probleemas sakne aciimredz, tomeer ir kur citur (iekhsheeji), nevis tieshi matos vai galvas aadaa. Bet varbuut jau ka kljuudos...
Re: Matu probleemas
23.04.2007 14:34
pie dermatologa esi bijis?
Lauris
Re: Matu probleemas
23.04.2007 18:44
Ko tu man jautaa kaa taadam beernam? A kaa tu domaa? Visi tajaas baltajaas apkakliitees tikai maak kratiit galvu un raadiit ar pirkstiem... Jautaajums sheit bija pavisam cits. Luudzu neizmirstat to!
Re: Matu probleemas
23.04.2007 18:51
nevajag uzkurinaties. prasu tapec, ka ja ta butu alergija dermatologam butu to jakonstate- respektivi ja ta butu alergija un esi bijis pie dermatolga - sadai domai vajadzeja izskanet. ja tas butu iekseju organu traucejumu rezultata - vajadzetu but ari cita veida sudzibam, kas raksturigas vairak kadai konkretai sistemai. arsts ari nav dievs un bez papildus izmeklejumiem no tevis teikta var uzstadit diagnozi sakot ar visvienkarsako vitaminu trukumu lidz hormonalam disbalansam vai audzejam.
Re: Matu probleemas
23.04.2007 18:52
p.s. un tu versies pie cilvekiem kas vairak vai mazak ir tajas baltajas apkaklites - te nesez dievi :)
Lauris
Re: Matu probleemas
23.04.2007 19:23
labi. To varu sagramot. Bet bet bet belissima, es varu veelreiz atkaartot jautaajumu, kaada alergjija???? var izraisiit matu izkrishanu? Nosaucit luudzu kaut vai desmit, buushu neizsakaami pateiciigs! Otrkaart, kaadi ieksheejo orgaanu trauceejumi vai nefunkcioneeshana var izraisiit matu izkrishanu? Nosauciet kaut dazzhas kaites.

P.S. Juusu iepriekshmineetaas diagnozes nu gan tiecos izsleegt. Asinsaina, urinanaliize, kungja lietas visas neko nelaagu neuzraada. Un vitamiinu truukuma vietaa driizaak bazhiijos par vitamiinu paardozeeshanu...
Re: Matu probleemas
23.04.2007 19:44
var but ari pardozesana -ja nemaldos kads no b grupas vitaminiem, par tam alergijam - nepateiksu gan tas nav mana kompetence, un sreit visdrizak atbildi neiegusi, jo te diez vai kads tev vares sniegt tik detalizetu informaciju, kas principa ir specifiska. lai veicas:)
Re: Matu probleemas
23.04.2007 22:33
ïoti bieþi pastiprinâta matu izkriðana ir subklîniskas hipotireozes vienîgâ izpausme, vai vairogdziedzeri tev doki pârbaudîja?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 10?
Ziņa: