Utis-Help!!!

Aizsāka martela 

Utis-Help!!!
25.04.2007 10:50
Sveiki,neerti jau runat,bet ir piemetusas utis,itka visu galvu man iztirija no gnidam ari,bet vai nav kads lidzeklis japalieto lai neatsakas tas murgs :(((
Re: Utis-Help!!!
25.04.2007 11:07
aptiekaa droshi uzjautaa, ir visaadas smeeres un shkjiidumi
alise
Re: Utis-Help!!!
25.04.2007 16:28
Manaa berniibaa mamma ar dzerveneem sasmereeja un maisinju galva un bija viss o.k.
Agita Senavska
Re: Utis-Help!!!
25.04.2007 18:31
ta jau tev labi, man pûta tarakânu indçtâju un maisu galvâ lika..
zinu
Re: Utis-Help!!!
26.04.2007 16:11
jaa.. tiessaam labi paliidz tarakaanu indeetaajs, bet nevis tagadeejie importa-tie kas kobra un tml., bet gan tie naturaalie krievu diklofozi!!! jaasapuu6 galva un jaapsien ar maisu!!! par cik es atceros tas kkur uz 30 min, bet ja var iztureet vairaak, tad veelams veel patureet!!! peec 6itaadas matu maskas pat gniidas jav vairs neatdziivosies!! paliidz! nopietni!!! un 6itas nebojaa matus!!!
skaa
Re: Utis-Help!!!
26.04.2007 16:34
http://berni.calis.lv/calenciklopedija/u/utis-un-gnidas-pieredze-no-konferencem/
palasi citu pieredzi, muusdieniigaaku, es arii kaadreiz dabuuju no dihlofosa truukties...
Re: Utis-Help!!!
26.04.2007 17:48
Neklausies vecmâmiòu stâstus. Aizejiet uz aptieku un tur jums iedos.......
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 12:17
Vai dievs! Ar Dihlofosu! To nu gan nevejadzeetu dariit. Tas kaitee gan matiem, gan veseliibai. Mineetais kustonnu nogalinaasanas liidzeklis ir TOXISKS!!! Ieelpojot siis indes tvaikus, cilveekam var palikt slikti, plus veel tas iesuucas caur galvas aadu asiniis... nee nee, to nu gan ne!
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 13:31
sargi galvu no utainajiem!!!
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 13:46
...sargi savu bçrnu no skolas utainajiem...hm, ja viòð , protams ir...:)
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 16:49
interesanti, cik viegli pasargaat siiko no skolas utainajiem...
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 16:56
...grûti gan...bet var...
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 16:57
Respektîvi - uzmaucot bçrnam maisu galvâ... =)
Re: Utis-Help!!!
01.05.2007 17:05
...nç...paskaidrojot tam paðam sîkajam, no kurienes utis aug...:)...kâdus gadiòus atpakaï - 1 lîdz 5 sept uzpasçju...next - pçc ziemassvçtku brîvdienâm...kkâds murgs...par laimi - bija..:)
(:
Re: Utis-Help!!!
28.09.2011 11:26
kopš tiku vaļā nu tā murga, šito mēģināšu ielikt visos forumos - es saskāros nupat ar šo problēmu - otro reizi savā mūžā, man vienmēr ir bijuši ļoti gari un superbiezi, viļņaini mati ar veselu galvas ādu - utu sapnis! un riktīgākais murgs arī priekš pašas, jo nekas nepalīdz - neviens "oficiālais" līdzeklis pret utīm, pati sevi izķemmēt par 100% arī nekad nevar, pirmajā reizē vienīgais, kas pēc dažu nedēļu neveiksmīgām cīņām (NIX, dzērvenes, Pedex u.c.) man palīdzēja, bija nokrāsot matus ar pēc iespējas nesaudzējošāku matu krāsu. utis un gnīdas bija pagalam, bet škrobe bija liela, jo vairāk kā gadu apzināti nebiju tos krāsojusi, jo vēlējos izaudzēt savu dabīgo krāsu :( tagad (4 gadus vēlāk, tāpat kā pirmoreiz - sabiedriskajā transportā), kad dabūju utis otro reizi, matu krāsošana vairs nebija opcija, biju gatava izmēģināt jebko, lai tikai nenāktos matus krāsot. atkal pāris dienas neveiksmīgu risinājumu (NIX, PEDEX, majonēze+etiķis, olīveļla, PARANIT), uzreiz pēc mācībām mājās, kko ieziežu uz savas nabaga galvas un sēžu lasu forumus, ko nu vēl varētu pamēģināt.. un atradu tiešām brīnumlīdzekli - LISTERINE mutes skalojamais līdzeklis, goda vārds!!! tas ir pārbaudīts līdzeklis Amerikā, cilvēki paaudžu paaudzēs viņu lieto jau no 50tajiem - palasiet pašas forumos, cilvēki dzied slavas dziesmas tam! viņam ir ideāls sastāvs, lai jau ar pirmo reizi nogalinātu visas utis, pie tam viņa smaka atbaida tās vēl pēc vairākām galvas mazgāšanām (kas ir ļoti svarīgi, ja neizdodas pēc atbrīvošanās no utīm uz galvas izmazgāt visu veļu&drēbes 60 grādu temperatūrā). ar to var dezinficēt arī visu ko un salīdzinoši viņš ir lēts!

kā es tiku vaļā vienā vakarā no utīm(apkopojot amerikāņu mammu un skolotāju forumu populārākās metodes):
nopirku 500 ml zilo listerine aptiekā (kkur drusku virs 4 ls, pameklējiet, dažreiz ir arī stipri lētāk)
ielēju to matos, tā lai visi līdz ādai slapji, saliku copē uz augšu un uz divām stundām AIDĀ! es uz saviem supergarajiem matiem neiztērēju pat pusi no tā tilpuma! tātad, kamēr tas 2 stundas jātur matos, pa to laiku izmazgā visu 60 grādu temperatūrā, ko vien var tā mazgāt, tās drēbes&veļa, ko nevar - ielieciet maisos un uz divām nedēļām - atā, pēc tam izmazgā kā parasti (nešpetnās gnīdas ārpus cilvēka ķermena vēl līdz 10 dienām var notusēt un izšķilties). nomainiet gultas veļu, visus dvieļus vannasistabā, iebāziet visas ķemmes un sprādzītēs utt krūzē ar verdošu ūdeni uz 10 min!!!
pa to laiku 2 stundas būs pagājušas nemanot, mazgājiet ārā Listerine, un izskalojiet matus ar etiķūdeni, kas izšķīdinās gnīdas (etiķis darbojas tikai uz gnīdām, tāpēc nav efektīgs uz pieaugušām utīm), es darīju tā - piekto daļu daļu glāzes pielej ar ābolu etiķi (it kā esot vienalga kādu etiķi lietot, tikai nelietojiet rīsa etiķi - tas pa vāju), pārējais - ūdens, un tad to smuki lej uz galvas, kādas 5-6 glāzes šitā, lai jūt, ka visi mati ar to izskaloti, līdz pašai ādai. viss, lieta darīta!
pēc tam varat ķemmēt arā visu beigto uz nebēdu! viss beigts un cauri ar vienu reizi! :)
šī metode tiešām ir superefektīva un vienkārša, nav ķēpiga un tūkstošiem cilvēku gadu desmitiem ir sajūsmā par tās efektivitāti!
nepērciet visus to dārgos, bezjēdzīgos un kaitīgos līdzekļus! listerine ir lieta, kas nenodara neko briesmīgi ļaunu, pat ja to norij!!!

ieteikumi profilaksei - taisnojiet matus ar pannu vai žāvējiet ar ļoti karstu fēnu - utis un gnīdas tad mirst, ik pa laikam izmazgājiet ar Listerine matus, ja strādājat riskainās vietās (skolā, bērnudārzā, pansionātos, u.c.),vienmēr savāciet matus un nēsājiet kapuces sabiedriskajā transportā, nekad nelietojiet citu ķemmes un nedodiet savas citiem, skalojiet matus ar etiķūdeni (labi palīdz vienkārši pret matu šķelšanos), taisiet matu maskas no olīveļļas un ķemmējiet matus visā garumā (bet atkārtoju - šis variants ir tikai profilaksei), mati būs super gludi un veseli.
padodiet šito ziņu visiem tālāk, jo Latvijā neviens īsti nezin par šo metodi, kas ir tiešām super! vēlu jums visiem tik pat ātri un laimīgi atbrīvoties no šī mazā murga, lai izdodas! :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 11?
Ziņa: