Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.

Aizsāka Armands 

Labdien visiem forumieðiem!

Vçlçjos apvaicâties par tâdu lietu kâ sekss bez prezervatîva - t.i. kâdi ir mûsdienu medicînai pieejamie lîdzekïi lai to nodroðinâtu? Kuri no ðiem lîdzekïiem ir pietiekoi efektîgi un salîdzinoði çrtâk izmantojami? Kuri pieejami lietoðanai vîrieðiem, kuri sievietçm? Kâdas ir alternatîvas "smagajai artilçrijai" - spirâlçm, u.c.? Vai ir kâdas tabletes, krçmi, kkas cits, lai varçtu baudît îstu mîlçðanos, reizç nedaudz attâlinot to brîdi kad par sevi paziòos pirmais bçrniòð?

Paldies par viedokïiem jau iepriekð!

Ar cieòu - Armands.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 11:21
Vispaar viss atkariigs no taa kaada vajadziiga droshiibas pakaape un vai paredzeeti beerni naakotnee... Reaali sanaak ka deriigi vieteejas iedarbiibas kremi vai pastas, parastaa nehormonaalaa spiraale nu un paartrauktais dzimumakts. Paareejie visi var radiit probleemas naakotnee...
Ku - liels prieks, ka viens no ðî foruma zinoðâkajiem cilvekiem ir pievçrsies manai tçmai - paldies Tev par to.

Turpinot tçmu - no grûtniecîbas iestâðanâs nebaidâmies (tomçr pieauguði cilvçki esam - ja jau nodarbojamies ar seksu, tad vienmçr ir jârçíinâs ar to ka var pieteikties bçrniòð), bet nu tomçr nenâktu par ïaunu vçl kâdu brîtiòu nostabilizçt finanses un kârtîgi iekârtoties jaunajâ dzîvoklî, tâ ka tomçr ir vçlme vçl kâdu laiku pabût diviem vien bez ìimenes pieauguma.

Vari mazliet smalkâk pastâstît par krçmiem u.c. lîdzekïiem, kurus minçji?

P.S. pârtrauktais dzimumakts galîgi nav tas, Ku - redz' - tieði lielâka daïa tâs tuvîbas abiem partneriem ir no tâ, ka nav ne par ko jâaizdomâjas seksa laikâ - var vnk no visas sirds mîlçties domâjot tikai vienam par otru, un pa îstam izjust kulminâciju. Tâ ir tâ îstâ sajûta.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 11:35
... ja nu no nedroshajiem liidzekljiem, tad es njemtu Pharmatex suukliishus... bet tieshi suukliishus, ne tabletes, kreemus vai lodiites...
emnn.. es veeleetos zinaat par to paartraukto!!! vai tad arii dzimumakta laikaa neizdalaas mazs daudzums spermas?! emnn.. un cik ilgi "dziivo" spermatozoiidi gaisaa?!
"Varbuut" - pieòemu ka neliels daudzums spermas visnotaï bieþi izdalâs arî nelielu laika sprîdi pirms ejakulâcijas, tâ ka "pârtrauktais dzimumakts" ir ne vien ïoti nedroðs, bet arî ne îsti patîkams.

",,," - kâ ar tiem Pharmatex spermicîdu lîdzekïiem visâ visumâ îsti ir? Droði vai ne? Pçc prakses, nevis statistikas.. (un kâ izpauþas "sûklîði"?)
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 12:04
Es teiktu, ka nav droshi. Ja beerns galiigi nav veelams, taa nav pareizaa izveele. Suukliitis ir kaa maza shvammiite, kas jaaievieto makstii. Darbojas 24 stundas. Sanaak daargaakaa no visaam Pharmatex zaalju formaam.
"Maza ðvammîte, kas jâievieto makstî" izklausâs varen bîstami, lai neteiktu vairâk.. :)

Kâ ir ar hormonâlo kontracepciju - t.i. - tabletçm, ko sievietes lieto lai apgrûtinâtu olðûnas iesakòoðanos dzemdç? Vai tâs neizrasa sareþìîjumus pçc to lietoðanas pârtraukðanas? Un kâ ir ar spermicîdu ziedçm?
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 12:11
;-) nav biistami. Kreemi lielai daljai rada sajuutu kaa pie greeka pluudiem- daudz nevajadziiga slapjuma. Kas var nodereet tiem, kam probleemas ar sausumu.
Tableshu ljaunums ir paarspiileets, bet daljai lietotaaju vinjsh neapshaubaami ir- probleemas ar ciklu, svara pieaugums, celuliits, libido samazinaashanaas.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 12:13
Ja doma par beerniem "pat galvaa nenaak" tad jau var meeghinaat arii ar hormonaalo kontracepciju bet ja jums tomeer ir doma par beerniem un jums taa ir svariiga lieta tad labak neveikt nekaadus eksperimentus ar organismu un atstaat reproduktiivo sisteemu peec iespeejas neskartu...
Parmatex, kremi, svecites nav nekadas vainas - ilgstosi lietoju. Ari patikas hormonalais plaksteris, bet vasara tas nebus labais variants- es limeju uz pleca, lai ir parskatams....
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 14:35
Man savukârt Farmatex nepatika - konkrçti svecîtes - kâ jau te minçts, par daudz slapjuma. Pie tam, pareizi lietojot ðîs svecîtes, paliku stâvoklî.

Salîdzinoði visi spermicîdi ir ne visai droði, bet ir ïaudis, kas gadiem tâ izsargâjas un viss kârtîbâ.

Visdroðâkâ ir hormonâlâ kontracepcija - Nuva Ring (hormonâlais riòíis), plâksteris, spirâle vai tabletes. Bet, kâ jau minçts - var bût spçcîgas blakusparâdîbas, man savukârt hormoni der ideâli - nekâdu blakòu nejûtu un esmu droða par savu kontracepciju.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 16:21
Nu to ka hormoni der ideaali varees pateikt tikai peec tam kaad paartraucot tos lietot bez liekaam atrakcijaam buus iestaajusies gruutnieciiba...
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 16:25
... un arii tad nevarees apgalvot, ka hormoni pie vainas, ja nu kas...
pavisam leeta un pasaulee atkal popularitaati atguvusi metodee ir simpto-termaalaa metode, kas balstaas uz temp. meeriishanu rekaati, makstii un glljotu noveeroshanu visa cikla laikaa.
Shai metodei daudz priekshrociibu- leeta (vajag termometru un sakopeetas lapas ar temp.skalu tikai), sieviete sevi veero un iepaziist savu organismu - kaa stress un citas lietas ietekmee ciklu - 7. dienaa tiek kontroleetas kruutis.
Taa kaa principaa sievietes dziives stils mainaa uz labo tas zinjaa, ka aizejot pie GIN vinjai nav jaagaida, ka visu pastaastiis ginokologs, bet taa pati zinaas par sevi daudz un varees jau uzdot konkreetus jautaajumus

SEX neaugliigajkaas dienaas bez prezervatiiva u.c. lietaasm drosh kaa bankaa.

Iesaku pameeginaat.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 17:52
max

Kopumaa doma nav slikta tachu diemzheel tagad sabiedriibaa dominee viedoklis ka "man nekas par sevi nav jaazin", tas ir aarsta kompetencee. Sava veida pohujusms vai shauraa specializaacija... gruuti teikt. Bet taa temperatuuras meeriishana, gljotu noveerteeshana un grafiku ziimeeshana prieksh vairuma sievieshu ir liidzveertiiga zinaatniskam peetijumam...
kaut kur nesen iekð shape vai kâda cita tml.þurnâlîða bij apstâsts par simpto-termaalaas metodes datorizçto variantu, kas, ja nemaldos, pagâjðgad rudenî parâdîjâs LV. T.i. minikompîts ar attiecîgu programmu, kas rçíina sievietes vietâ. JA nemaldos, tur bij visâdi slinkuma lâpîðanas paòçmieni turklât:) Bet droðâk ir pajautât iekð farmacija-mic.lv, tepatâs vai sievieðcilvçkam - savam ginekologam.

piekrîtu Ku!
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
29.04.2007 18:01
Es esmu izmçìinâjusi..mûdienu sievietçm ar to nav laiks nodarboties,jo diemþçl,tâ temp.mçrîðna jâveic vienâ un tai paðâ laikâ,ne visâm tas ir iespçjams.Viss âtri nojûk.
ku!

Taa jau ir, betgan pienaaks laiki, es pat domaaju, ka ir jau klaat, kad labaak par sevi tev neviens aarsts nepaziis.

Neekaa saredziitaa tur nav - jameera tempis no riitiem 6-8 pirms celshanaas, jaaveero glotas - nekad nepienjemot, ka ir taa saucaamaa sovulaacijas diena, jo to nevar noteikt - var tikai redzeet dienas, kad temp zema un daudz gljotu, kas izskataas kaa nevaariitas olas baltums, tad ir visaugliigaakaas dienas.
Starpcitu tas paliidz beernas ienjemashanai, jo sieviete tad konkreeti zina, kad buus visefektiivaak ienjemt beernu.

Un veel kas - sevas veseliibas miileeshana nakad nenaak par ljaunu....

Lai veicas!
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
30.04.2007 08:26
Ku!
hormonâlo lietoju jau gadiem, pa starpu arî bçrni sadzimuði, tâ kâ diezgan droði varu spriest, ka man tâ der :)
Par to temperatûras mçrîðanu - skan jau vilinoði, tomçr baidos par droðîbu - esmu no tâm, kas paliek grûta viens-divi.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
30.04.2007 16:14
Man ir zinaams labs veids - testosterona preparaatu injekcija viirietim :)
Olas vieniigi saraujas, bet kad paartrauc lietot atjaunojas sameeraa atri. Kameer shpricee... kaa kuram laikam, bet nu es esmu sterils :D
veel viens pluss temp. meriishanai - viiri priecajas un kopaa veero - tas patieshaam ir sexiigi!

Meerishana ir drosha un nekas nojukt arii nevar, jo viis tiek fikseets tabulaa.

Dienaa tas aiznjem ap 6 minuutes laikaa - 5 min meeriishanai no riita + ierakstiishana tabulaa+ gljotu apskate, taa kaa tas, ka muusdienu sievieteem tam nav laika - nav arguments.

Varbuut, ka saakuma ir japierod, ka katru dienu sev jaapieveersh taada uzmaniiba, bet pie spogulja soieviete pavada no riitiem daudz vairaak laika.

Taa kaa hormonaalie liidzekli nav vieniiga eertaa izeja un kaapeec neizmantot zinaatnes atzinumus un peetiijumus savas veseliibas labaa!
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
01.05.2007 11:54
Pharmatex tamponi jeb suuklji. Ar tiem staavoklii neesmu palikusi.

Sveceem un kreemiem neuzticos - paaraak preciizi peec pulkstenja jaaveic akts. Nojauc visu prieku.

Hormonaalo kontracepciju - tikai paar manu liikji. Neuzskatu, ka ar cirvi jaaregulee rokaspulkstenis.
Dadzz!

Kur tu lasîji par to datorizçto variantu?

Jau sen mçìinu samedît, vai tâds nebûs parâdîjies arî Latvijâ. Labprât tâdu lietotu, un zinu, ka ârzemçs var nopirkt, taèu gribas dzirdçt (vai izlasît) kâdu speciâlista viedokli pirms tam. Cik esmu jautâjusi ginekoloìçm, visas tikai rausta plecus un neko par tâdu nav dzirdçjuðas.
Re: Varianti seksam bez prezervatîva. Iesakiet.
01.05.2007 12:46
mçs ar puisi izsargâjamies tikai un vienîgi ar pârtraukto dzimumaktu un ta jau 3 gadus.
es personiigi ar' izsargaajos tikai ar paartraukto dzimumaktu... 5 meeneshus!!! ir vienreiz gadiijies dzert avaarijas kontracepciju, cikls nojucis... nu bet es uzskatu, ka paartrauktais ir labaakais izsargaa6anaas veids!!!
Ir taèu plâksteri, hormonâlâs tabletes, riòíi, ko uz mçnesi ievada makstî. Tie ir çrtâkie un droðâkie varianti seksam bez prezervatîva. Protams, jâkonsultçjas ar ginekologu, lai izvçlçtos piemçrotâkos. Palasot diskusiju ðíiet, ka gandrîz akmens laikmetâ esmu nokïuvusi:)))
to kniipa

Tos kompjuuterus sauc Persona un Latvijaa taadu nav.

GIN saka,ka tas nav dross, jo ovulaaciju nevar reekinaat kopis - taa nav viena diena meenesii un to var trauceet daudzi faktori. Taa jau daudzas tikushas pie beerna.

Taapeec jau taa temp. meeriishan rektali un glotu veeroshana ir vajadziiga,lai preciizi pateiktu vai ovuulaacijau nav nobiide u droshi vareetu redzeet neaugliigaas dienas.
max
par tâdu Persona vispâr neko nezinâju. Tas, par ko es biju lasîjusi, saucas LadyComp (maksâ arî krietni dârgâk). Esot vçl arî tâds, kas pçc urîna nosaka - bet to gan man viena tante teica ;)

kâ zini, ka nav droðs? pçc med. prakses, kâds stâstîja vai kâ?
nu viena tante man to neteica, bet gan GIn speciaalisti jau sen taa uzskata.

Ovulaacija nu taada ir, ko nevar pierakstiit vienai dienai un kompis to nevar preciizi noteikt. Var kljuudiities. Nu taa apmeeram. nekaadas baigaas gudriibas citaadi tur nav.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 20?
Ziņa: