Kakla mandeïu operâcija

Aizsāka Danuta 

Vai kâdam ir pçdçjo gadu laikâ veikta kakla mandeïu operâcija? Gribçtu zinât vai ðo operâciju taisîja vispârçjâ narkozç, kâds bija atlabðanas periods (cik ilgs, cik dienas sâpçja pçc tam kakls), kur labâk ðo operâciju veikt? Esmu nolçmusi veikt ðo operâciju, jo visas medicîniskâs iespçjas esmu izsmçlusi.
Eka
Re: Kakla mandeïu operâcija
02.05.2007 05:52
Kadreiz vairakus gadus mocijos ar mandelem, ziemas laika guleju slimnicas 3 menesus, est tikpat ilgi nevareju. Arvti visi tikai griezt, griezt..savadak netiksu nekad uz kajam. Nezinu kapec mammma, teica, ka nebus nekadas griezsanas. jarisina problema savadak. Saku sportot, pa mazitinam norudities, skaloties kontrastainas dusas, dzert vitaminus. Kad naca ziema pirku Lugolu, kad jutu, ka sak skrapet pasmereju, viss uzreiz pariet. Vai paskaloju ar sali..Ta vairs neatceros 6 gadus ka esmu slimojusi...
Re: Kakla mandeïu operâcija
02.05.2007 07:48
muïíîgi pakïauties ðai operâcijai, mans mammis tagad visu mûþu mokâs, ziemâ elpo tikai un vienîgi cimdâ, ir lielâkas problçmAS, NEKâ bija iepriekð.
Re: Kakla mandeïu operâcija
02.05.2007 07:54
Danuta

Man bija tâ operaèija Stradiòos, kâdus 2-3 gadus atpakaï. Daktere Krûmiòa esot baigais specs utt. Nu un man jau tas nâca uz labu. Es neko sliktu nevaru teikt. Bija pilnâ narkoze. Kakls sâpçja gan ilgi, bet nekâ nepacieðama tur nav. Un pret sâpçm tâpat ðpricç zâles.
dina5
Re: Kakla mandeïu operâcija
02.05.2007 14:43
Man ari tikai pozitivas atsauksmes par so operaciju. Ari visu bernibu mocijos un tiaki 30 gadu vecuma izgrieza. Pirms tam bija darits viss ... piesaldets, rudita, sportoju bez sava gala, veseligs dzives veids.. man skiet, kam tas metas, tam metas. Ta jau dzive ir, ka vienam problemas ar kaklu, kad otram ar galvu vai vederu.
CIK IZMAKSAA ÐÂDA OPERÂCIJA...???
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 13?
Ziņa: