Ko nozīmē smadzeņu vidusstruktūras?

Aizsāka gribu zināt 

Ko tās sevī ietver. Par ko var liecināt smadzeņu vidusstruktūru disfunkcija?
Man arî reiz bija tâda diagnoze... :) Labprât palasîðu arî ðejienes speciâlistu viedokli par to!..
Bet viena cita diagnoze, kas ðoreiz attiecas uz mediíiem, gan uzreiz ir skaidra.. (ðîs diskusijas autora gadîjums to apliecina.) Cilvçkam uztaisa encefalogrammu, bet rezultâtus neizskaidro; ïauj, lai mocâs, lai staigâ pa pasauli un meklç kâdu, kas paskaidros.. (Tâpat bija arî man - konkrçti Gaiïezerâ.) Diagnoze - CÛCÎBA!!!
Izskatâs, ka par ðo tçmu vairâk nevienam nav komentâru?..
...ir gan...:)
...bieþi vien virscilvçki - ârsti - labticîgo sirdzçju uzskata par losi...:)

...pârîtis arî teitan ganâs tâdu - kâdi mçs kruti dakteri, ass ist enti utt.utt...
Neesmu nekâda losene- pati esmu medskolâ gâjusi, bet smadzenes tik labi nepârzinu, kâ arî neiroloìiju, tâpçc arî jautâju, jo man interesç. Neesiet lecîgi un atbildiet, ja ziniet.:)
Man savâ laikâ manu encefalogrammas rezultâtu, ar kuru es nçsâjos apkârt un râdîju visiem mediíiem, ko vien satiku, visjçdzîgâk izskaidroja... acu ârste briïïu veikalâ! :) (Nu, man gan jau iepriekð bija izteiktas aizdomas par VD, tâ ka es jau apmçram to nojautu.) Kamçr visi neirologi, psihologi u.tml. tikai runâja riòíî un apkârt, acu ârste teica, ka tâ vidusstruktûru disfunkcija encefalogrammas taisîðanas laikâ nozîmç, ka es tai brîdî esmu bijusi ïoti uztraukta, tâpçc arî tai brîdî VD izpausmes bija izteiktas.
Bet nu viens ir fakts - Gaiïezerâ man uz manu jautâjumu, ka'ds tad tas rezultâts ir, tikai ironiski atbildçja, ka esot redzçti arî sliktâki, un tâ nu es vilkos mâjâs ne dzîva, ne mirusi..
...neapíçziet dakteru zaïâs un baltâs drçbîtes...priekð kam sirdzçjam zinât, kas ar viòu??...
Re: Ko nozīmē smadzeņu vidusstruktūras?
18.05.2007 13:53
Redz, nelaime ir tâ, ka encefalogrammas rezultâta skaidrojumu vajag prasît un tas arî ir jâizdara ârstam ,kurð to cilvi nosûtîja uz EEG, diagnostikas speciâlists( t.i - "encefalogrâfists" nekâdu skaidrojumu tam pacientam nedos - jo viòa uzdevums ir izpildîts - EEG izdarîta , apraksts sniegts un rezultâts ir domâts ârstam ,k urs pacientu turp nosûtîja. Smadzeòu vidusstruktûru disfunkcija reìistrçsies katram otrajam - treðajam cilvçkam - un pats par sevi ðis jçdziens neko sliktu nenozîmç ,tas jâsaliek kopâ ar klîniskajâm izpausmçm. Un to jau var izdarît ârstçjoðais ârsts.
Vai tâdâ gadîjumâ nebûtu labâk, ja bûtu iespçjams EEG rezultâtus, tâpat kâ palaikam asinsanalîþu rezultâtus, sûtît pa taisno ârstam?.. Kâda jçga slimniekam no papîra, kuru viòam iedod rokâ un kur vienîgais vienkârðam mirstîgajam saprotamais teikums ir, ka viòa smadzençm ir.. hmm, disfunkcija? (T.i. smadzenes nefunkcionç?.. :) )
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 16?
Ziņa: