Seborejiskais dermatits

Aizsāka garamgajeejs 

garamgajeejs
Seborejiskais dermatits
21.05.2007 01:17
vai kaadam ir kaada pieredze kaa ciiniitis ar seborejisko dermatiitu galvas matainajaa daljaa? Ir pastaaviiga nieze un galvas aadas lobiishanaas. Esmu dzirdeejis par tadu shkjiiduminju kaa kerasal. Vai tas paliidz? Varbuut varat padaliiies ar pieredzi. Paldies!
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 05:39
Man ar tâdu diagnozi pieðíîra, izrakstîja kaut kâdu smçrçjamu ðíidrumu (hormonâlu). Vai Tev nav tâdas sâpîgas pumpas arîdzan - nevar saprast vai to norakstît uz to seboreju vai nç?
garamgajejs
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 07:41
Diezin vai hormonaalie shkjiidumi paliidzees. Man ar izrakstiija vienu taadu´- Elacon. Tas nonjem tikai niezi un pie tam tikai neilgi, nekaa cita pozitiiva neredzu. Galvas matainajaa daljaa, briizhiem kaut ko jau var sataustiit. Vispaar liekas reti jociiga kaite. Pats trakaakais, ka tas atstaaj iespaidu arii uz matiem.
sancee
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 08:29
Tâ, paskatîjos man ir izrakstîts Alpicort. Vai Tev dermatologs uzstâdîja dg? Man dermatologs teica, ka tâ seboreja esot pârsvarâ cilçkiem ar bieziem, kupliem matiem, jo esot nosprostoti tauku ? dziedzeri. Vai Tev pastiprinâti krît ârâ mati? Varbût tas no kâdâm citâm problçmâm
garamgajejs
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 10:25
Alpicort esmu lietojis. Vai tev paliidz? Man jau shkjiet, ka nepaliidz, driizaak sabeidz aadu veel vairaak. Diagnozi man taadu uzstaadiija jau divi aarsti. Vispaar jau domaaju, ka matu pastiprinaatai izkrishanai var buut arii citi iemesli, bet visas analiizes (visp.asinsaina, urinanaliizes, pat kungji paarbaudiiju) kuras esmu taisiijis neko neuzraada... Tiiraa mistika. galvas aadas staavoklis taukains, niezieshos, iekaisiigs, vai tieshaam taads seb. dermatiits?
sancee
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 11:42
Teikðu kâ ir - neesmu neko lietojusi, tikai nesen biju pie dermatologa citâ sakarâ un pie viena parâdîju savas niezoðâs pumpas. Vai to seb.dermatîtu tâ uz aci var konstatçt jeb Tev taisîja kâdas spec.analîzes? Vai Tevi tas tik ïoti traucç - ir tik spçcîga nieze?
garamgajejs
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 12:32
vairaak jau uzstaadiija taa kaa uz aci, un balstoties uz suudzibaam. Vai tad sho seb.dermatiitu var kaa konstateet ar kadu spec. analiizhu paliidziibu? Var jau tik vien kaa paskraapeet skalpu, un konstateet, ka ,njaa... aadaa lobaas, iekaisiiga, nekaadas eerciites, utis, seeniites nav un taalaak traljivalji...
Varbuut ka godaatie baltkakliishi vnk dzen tuftu...
garamgajejs
Re: Seborejiskais dermatits
21.05.2007 12:34
Un nieze ir trauceeklis. Retas taas stundas, kad nav jaakasas un jaaskaita izlidojushie mati.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 23?
Ziņa: