Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?

Aizsāka Baltaa26 

Mes ar gaidam berninu, un nekad man prata nienaca tada doma ka mani varetu krapt, tikai tapec ka mes nevaram mileties.Sekss ir svarigs attiecibas,bet svarigaka saja laika ir savstarpeja izpratne. Man pec seksa nakosaja diena radas asinosana, vai ta bija sagadisanas vai kada cita vaina. Noguleju slimnica, un mani ir nostradajis pasaglabasanas un mates instinkts, ka es sevi verteju augsti ta ka sievieti, un tapec neizdabaju savam viram. Ja,mums ir orals sekss, bet tam nav ne vainas. Kautka var izlidzeties, kadu laiku.

Viriesi jau ir dazadi, ir jaki...tada ta ir pasaule....Bet viriesi iet un nak...bet berni vienmer paliek...
Mums arî bija orâlais, kad nevarçjâm savâdâk. Tâpat arî izlîdzamies MR laikâ, un daudzas reizes vîrs pats prasa pçc orâlâ, jo patîk. Tâtad - varianti ir, tikai vajag pamçìinât. Nu ja nu kâdai akurât nepatîk sava mîïotâ cilvçka krâniòð, tad tâ ir viòas paðas problçma, ka uzskata to tikai par kâjstarpç bâþamu, bet ne apmîïojamu arî citâ veidâ.
Orâlais vispâr ir super, nu kâ var tas nepatikt??? Es savam mîïajam to devu tik bieþi, cik kârojâs, un ne vien viòam gribçjâs, bet arî man paðai patika viòa draudziòu samîïot uar mutîti un redzet to labsajûtu..

Bez tam, arî viòð sniedza man to paðu un tas bija super. Tagad gan drauga nav, un es ilgojos atkal pçc tâdas tuvîbas, bet nu... vispirms vçl jâsastop îstais..
Re: Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?
28.05.2007 20:37
Secinâjums viens, mums ar vîrieðiem nav veicies. Ðitâs rupjîbas ! Madcynic, es Tev nedotu çst, kamçr Tu neiemâcîtos izteikties bez rupjîbâm, vai saviem pretîgajiem perversajiem mîlinâjumiem. Nu izjûti taèu kaut kâdu cieòu pret sievieti ! Nu vismaz ðîs tçmas ietvaros. Skumji, patieðâm.
Palasîju..interesanti, bet tâs gudrâs moralizçtâjas gan biki nokaitina. Tâda bija arî mana bijusî sieva, ðíîsta, kârtîga, sabiedrîbâ smaidoða, nu pati dieviðíîba zemes virsû, bet, kad ðíîrâmies tad parâdîja savu patieso dabu. Dzîvç visâdi gadâs..., nu samîlçjâs bankâ savâ priekðniekâ. Sarunâjâm, lai bçrnus netraumçtu, process bûs pakâpenisks, bet...kad aizgâju dzîvot citur, kas bçrniem jau tâ bija grûts pârbaudîjums, izglîtotâ latvju zeltene jau pçc pâris dienâm to savu saldumiòu ievilka uz palikðanu tai pat gultâ, kâ rezultâtâ meitai neiroze smagâ stâvoklî ar galvas un rokas raustîðanos, dçlam astma. Un vainîgs protams biju es, jo bçrni tiekot raustîti, man nevajagot pie viòiem tik bieþi braukt, tad nekas tâds nebûtu. Un tad es sapratu, ka labâk bûtu apprecçjis prostitûtu, jo ðaubos vai viòa saviem bçrniem spçtu ko tâdu nodarît, nevis nevainîgu latvju zelteni ar labu izglîtîbu, nevainojamu reputâciju. Bet tomçr paldies viòai, jo ir manu bçrnu fizioloìiskâ mâte. Un tâpçc es domâju, ka orâlais, anâlais, ar roku, kâju vai pa kreisi laiðana spriedzes noòemðanai ir ðtrunts...galvenais, lai grûtniecîba necieð un savstarpçjâs attiecîbas.
mad linniòai
Re: Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?
30.05.2007 09:55
...linniò, kunkulît, kâdu cieòu???..par ko paud???...mçs, bârzddzenoðie radîjumi, esam vispâr norokami...tâtad???...
...par çðanu...pats taisu, pats çdu...un citiem dodu...
...hanno, tâdas tâs kazas ir...solidaridad...:)...
Re: Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?
30.05.2007 15:23
Interesanti palasît!
Mçríis, jautâjot ðo jautâjumu forumieðiem par mîlçðanos grûtniecîbas laikâ, patiesîbâ bija nedaudz cits. Pamâcîbu mîlestîbâ kâ - domâju - reti kuram vajag. Tâ kâ ir pirmâ grûtniecîba un pieredzes praktiski nav, domâju, vai vçrts satraukties par grûtniecîbu pçc ârsta paziòoðanas - bez sex!
Re: Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?
30.05.2007 17:07
satraukties nevajag, bet piesargaaties dereetu.. :)
to vajag uzreiz atmest vai arii neee?????
nevis tikai to, vai man ir C vai D krûtis
----------------
intereses pec kadas tad ir? :)))))))))))))))
Re: Drîkst mîlçties grûtniecîbas laikâ?
13.02.2008 23:14
ko jus cilveeki viens otru norejat..nu latviesu ir tik maz pasaulee,jaaturas taks kopaa..un kaadi esam tadi esam.. bez tam,nav ko kritizeet vienam otru,neviens nav perfekts un jalauj katram dzivot savu dziivi..
atgriezoties ie teemas:
taatad ja meklee atbildi uz uzdoto jautaajumu... es nesaprotu,vai var jeb arii jaaizsargajas no seksa pirmos 3 menesus?..pec sitiem komentaariem neko nevar saprast..kaa tad ir...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 23?
Ziņa: