vairogdziedzera analîzes

Aizsāka Gugucis 

Gugucis
vairogdziedzera analîzes
25.05.2007 04:03
Sveiki! Ïoti ceru, ka man kâds palîdzçs.
Situâcija sekojoða- mana mamma (56g)ilgu laiku jûtas ïoti nogurusi, miegaina, ir pamatîgi pieòçmusies svarâ, nespçka dçï paòçmusi bezalgas atvaïinâjumu...ìimenes ârsts uztaisîja parastâs asins analîzes,ekg un saka ka viss ok...tomçr man nez kâpçc ir aizdomas par vairogdziedzera darbîbas traucçjumiem(îpaði tâpçc, ka smalks cilvçks 2mçn laikâ ir pieòçmusies par kg 10)
gribu viòai gulbju lab pârbaudît vairogdziedzeri, kâ sauc tâs gudrâs analîzes.lûdzu,palîdziet!!!!!!!
Tuti
Re: vairogdziedzera analîzes
25.05.2007 04:15
Ir jâpârbauda vairogdziedzera hormoni, bet tie ir vairâki. Ja aiziet uz Gulbja laboratoriju un pasaka, ka grib analîzes vairogdziedzera hormoniem, viòi zinâs. Bet, ja nav nosûtîjuma, maksâs. Labâk, lai ìim.ârsts nosûta uz vairogdziedzera hormonu analîzçm. var jau paskatîties ar''i kâ tos hormonus precîzi sauc Dulbja laborotorijas mâjas lapâ www.egl.lv
gugucis
Re: vairogdziedzera analîzes
25.05.2007 08:17
Paldies,Tuti!
Es ar atceros,ka man vajadzçja nodot,bet ìim ârsts neiedeva nosûtîjumu...viòi ir vairâki tie hormoni,varbût kâds zinoðs varçtu tomçr pateikt, kâ tos zvçrus sauc!
Paldies!!!
Re: vairogdziedzera analîzes
25.05.2007 09:30
Vispâr jau ir prâtîgi ârstam to nosûtîjumu paprasît, citâdi laboratorija uztaisîs arî pilnîgi nevajadzîgos kopçjos varogdziedzera hormonus. Standarta variantâ skrîningam - tikai TSH, ja ir nepiecieðams kas vairâk : TSH, brîvais T3, brîvais T4 un antivielas pret vairogdziedzera peroksidâzi.
gugucis
Re: vairogdziedzera analîzes
26.05.2007 02:45
to haizivs
Ja pareizi sapratu, tad principâ ar to vienu analîzi -TSH pietiktu, lai spriestu vai vairogdziedzeris strâdâ normâ?ja tur kaut kas nav kârtîbâ, tad jârokas dziïâk...(man ir aizdomas,ka vairogdziedzeris darbojas palçninâtâ reþîmâ)
Paldies par sapratni un iejûtîbu!Lai jums jauka diena!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 21?
Ziņa: