vitiligo - baltie plankumi uz adas!!!

Aizsāka lacrima 

lacrima
vitiligo - baltie plankumi uz adas!!!
09.06.2007 14:23
Laba diena! Vai kads nezina, ko darit ar tiem sasoditajiem baltajiem plankumiem? Jau sen tadi paradijas, bet lidz sim neviens nav varejis neko lidzet, saka vien pastonejoso kremu smere! Nu murgs kaut kads, bet trakakais, ka pirms tam tie bija mazak redzamas veitas- gurniem, kajam uc, bet nu ari uz sejas-m tads liels draòíis! Nu ko man darit! It ka jau katru dienu ar to samierinos, bet redzu, ka citi uzluko mani. Neiesakiet man arzemju majaslapas, kur aprakstitas klinikas un kadi magiski lidzekili, nav man tadas naudas, lai uz arzemem brauktu, bet, ludzu, ja kads zina, ka tos vismaz veiksmigi notuset, ludzu, dodiet padomu! Un ka ar kaut kadiem kosmetiskajiem kabinetiem?
Paldies! :) Ja, smaidu jau vienlaga, bet nu saprotiet, ka jutos.
Re: vitiligo - baltie plankumi uz adas!!!
09.06.2007 15:28
Nu ko var izdariit ja tajaas vietaas nav pigmenta...? Manupraat vieniigais radikaalais liidzeklis ir smadzenju paarstaadiishana - no cilveeka kuru neuztrauc tie plankumi...
Re: vitiligo - baltie plankumi uz adas!!!
09.06.2007 17:36
Manam labam draugam ir Tieði tâpat, uz galvas, kur ir plankums, tur mati sirmi, viena uzacs viòam ir gandrîz balta. Esot cîtîgi jâçd burkâni un jâdzer burkânu sula. Pçc iespçjas vairâk izvairîties no stresa un izvçlçties çnu, nevis saulîti.
>ku! Zhetons:)
Melnais humors rullZ :D
Mudîgi prom pie daktera! V4 ïoti labi speciâlisti ðai jomâ. Jâdzer cinks un vitamîni, Vitix ziedi jâsmçrç un pleíiem, bet uz pârçjâm íermeòa daïâm pretiedeguma krçmu utt. Tur ir izstrâdâts vesels ârstniecîbas kurss.
Esmu portâlâ daraugiem.lv izveidojis domubiedru grupu ar nosaukumu "Vitiligo". (iesakau neiet caur meklçtâju, bet uzmeklçt caur sadaïu "veselîba") LAIPNI LÛGTI UZ DISKUSIJÂM!
v4 arii zilos punktinjus aarstee? man taas bruunaas vietas cirksnja rajonos ir gan par daudz!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 16?
Ziņa: