Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(

Aizsāka Lada 

Vai ir vispâr iespçjams izârstçt uz sejas sçnîti un çrcîti? Man ðos divus atklâja, kâ daktere Stepânova teica - vesels komplekts. Tagad smçrçju Travokort+Permetrîna ziede. Kâ smçrç tâ palîdz, kâ pârtrauc, tâ viss atkal sûdîgi. Esmu jau tâ nomocîjusies 4 gadus. Labi vismaz ka kaut ko atklâja, jo pirms tam gâju pie visâdiem dokiem, bet visi tik plâtija rokas. Ðorît piecçlos un atkal saasinâjums - sçþu un raudu, dzîvot vairs negribâs uz ielas ar vairs neeju. A man tikai 30 gadi. Jâpiebilst, ka baroju 2 mçn vecu bebuku, arî ðis fakts palçlina manu atveseïoðanos, jo nevaru neko dzert. Bet domâju ieðu pie dakteres uz otru vizîti un ja vajadzçs, tad pârtraukðu barot un uzsâkðu intensîvu ârstçðanos.
Meklçtâjâ visu info izlasîju.
Paskalo ar marrutku lapu, vai saknu novarijum, tas ir dabigas antibiotikas...Skatijos parraidi, labi palidzot visadam ar adas problemam.
Paldies, pamçìinâðu :)
Vai kâds var pateikt çrcîtes un sçnîtes - medicînisko vai anglisko nosaukumu? Domâju pameklçt info internetâ. Varbût pasûtît zâles no ârzemçm? Dzîvo radi ASV, varbût tur medicîna ir iedarbîgâka!
saki,lûdzu,kâ Tev izpaudâs ðîs âdas problçmas- pumpas vai kâ specifiskâk un kâ ârsts to noskaidroja-kâdas analîzes utt.LÛDZU!!!
Man tas izpauþas kâ sarkani pleíi un pumpas pa visu seju, agrâk bija tikai ap acîm un uz plakstiòiem, tagad ir savâdâkas sâpoðas mazas pumpiòas zem deguna un viss zods, tâs pumpiòas sâp un pabraucot ar nagu plîst puðu un iekðâ ðíidrums. Îsâk sakot visa seja vienâs pumpâs un pleíos. Atklâja daktere Stepânova, analîzes noòçma - nokasot âdas paraugu no pumpâm.
tad tik klausi dakteri un dari kâ liek!!!papildus padomâ par imunitâtes celðanu, îpaði jau pçc dzemdîbâm,arî tas lîdz cîòâ pret ðitiem visiem.Lai veicas,ja jau noskaidroji kas tie ira,protams,ka var izârstçt!
Vai Biopron lampa varçtu palîdzçt pie ðîm kaitçm? Man radi iedeva, bet îsti vçl neesmu lietojusi.
Aizej uz VC4, tur profiòi !
Paldies par ieteikumu, bet es biju gan pie izslavçtâ Karla, gan Kapteines - neviens pat diagnozi man neuzstâdîja. Kaut kâ vairs nav ticîbas VC4.
Re: Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(
13.06.2007 22:15
Lada

Un kaada garantija ka shajaa gadijumaa diagnoze ir pareiza? Bet par VC4 es zinaamaa meeraa piekriitu... es nesaku ka tur nav labu speciaalistu bet vairaakaas vietaas labi redzams ka no cilvjiem tiek izspiesta nauda dullinot vinjus ar jauno tehnologhiju iespeejaam...
To: ku!
Es jau neko sliktu par VC4 nesaku, tik to ka neticu viòiem :) Jo pie ðiem abiem dokiem gâju diezgan ilgu laiku, bet âdas analîzi tâ arî nevien no viòiem man neiedomâjâs noòemt!?! Aizejot pie Stepânovas tas bija pirmais, ko man izdarîja, lai izslçgtu çrcîti un sçnîti - bet kâ izrâdîjâs man ir vesels komplekts.
Bet vai tieðâm esmu vienîgâ LV, kurai tâdas problçmas ar seju!?!? Ïoti gribçtos dzirdçt kâdu viedokli, kurð ar ðo cînâs vai ir jau izcînijis ðo cîòu...
Tas uz mûþu...dzemdç cik bçrnus gribi,çrces nepazûd,tik pierimst.
Jâârstç viss organisms-gan iedzimtîba,kura nav ârstçjama,gan hormoni,gan diçta ...un vispâr-labu vîrieti un superîgu seksu...starp citu,visas pumpas ârstç sperma,protams,ja vîrietis ir vesels.
Re: Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(
14.06.2007 15:30
nu pret sejas çrci sperma diezvai lîdzçs.
man bija taisni tapat,ari tad paradijas,tad pargaja, smreju to pasu ftorokort, ko man tagad pateica,ka vispar nedrikst lietot.biju nomocijusies arprata.

biju pie dakteres Dangas ,vinai ir prakse Pernavas iela 70 un ari Lacplesa iela,tik numuru neatceros.vinjas mobilo varbut var uzzinat pazvanot uz Pernavas ielas registraciju 7803859

nu luk,ta daktere man izrakstija kopsumma 3 dazadas zales,kuras uz receptes aptieka janes lai izgatavo. viena butelite ar skidrumu,kas noed adas virskartinju,-to smere vakara,tad viens kjobitis ar kremu,ko smere no ritiem .to secibu gan vairs neatceros. un tad vel viena pudele ar skidrumu ar ko tirit seju. arstejos kadas divas nedelas,ada lobijas no gjimja,ka traks.tagad lietoju so visu profilaksei tikai.loti reti.menesi reizi,
supper palidzeja.nu jau 5 menesis iet ka gjimis man tirs :) tiesam neticejas,bet palidzeja !!! ieprieks pat,ja noskaloju ar udeni seju izsitas plekji.
tikko samekleju.....lacplesa iela -24. 31.kabinets. man zales izmasaja ap 11 latiem un vizite ,ja nemaldos 5 ls.
aizej.
lai veicas.zinu kada situacija esi.
Re: Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(
14.06.2007 15:59
to Lada - kur pieòem Dr.Stepanova un cik maksâ pie viòas vizîte? Man arî ik pa laikam mistiskas pumpas uzmetas virs uzacîm (sîkas, ûdeòainas, niezoðas)
To: sance
Dr. Stepânova pieòem Kollonas lâzerklînikâ, Raiòa bulvârî 17-4,tel.67226855 blakus LU centrâlaij çkai. Vizîte ~15 Ls.

To: aste
Paldies par ieteikumu, noteikti òemðu vçrâ ;) Bet paðreiz mçìinâðu tikt galâ ar vienu dakteri, jo man ir tâ problçma, ka tik ïoti gribu izârstçties un ja no pirmâs reizes nekas nav lîdzçts tad meklçju citu doku, bet tur jau tâ problçma, ka mçtâjos no viena pie otra un neko vairs nesaprotu :(
Varbût tomçr kâds vçl ko zin un var ieteikt? :)
Paceïu tçmu :D
varbuut veerts pamainiit eessanas paradumus. eedienkarti.
ja jau uz tavas aadas tie drannkki aktiivi dziivo, tas noziimee, ka vinniem tur pariik. tava aada ir labveeliiga augsne ssiem paraziitiem.

pameeggini
eest medu
dzert veermellu teeju, dilstossaa meen.

veel vareetu paliidzeet kruuklla mizas novaariijums- aariigi.

________
*kaut kas nav kaartiibaa ar attieksmi pret sevi.
*paraziiti(tavi- iedomaatie vai iistie, tev passai labaak zinaat- kaadi.)
Man masica izrasteja, Kollona Lazerklinika pie Dr. Stepanovas. Raina bulvari. Vismaz tagad ada skaista..
Ar to ērcīti ir tā, agrāk bija tādas ampulas natrija tiosulfats tās ārstē ērcīti, bet ir jāpameklē, vecie farmacēti zinās.Vēl ir arī spirtiņš speciāls, bet īsti neatceros sastāvu, arī aptiekā var uztaisīt.
Man ar nesen atklaja sejas erciti, viss sakas ka pumpina pie deguna, kura ar laiku palika lielaka un saka mani nopietni uztraukt.BET TAD KAD MAJAS 2 MENESHU LAIKA VISU BIJU IZMEGINAJUSI, SAKOT AR PIEDEZINASHANU AR 5% JODU, BEIDZOT AR VISADAM ZALITEM, BEIDZOT NOLEMU ,KA JAIET PIE DERMATALOGA, (ADAS UN VENERISKO TRAMS. SLIMIBU KLINIKA, PERNAVAS 70). TUR JAU PEC 30 MIN MEN UZTAISIJA LABARATORIJA PARBAUDES, NOTEICA DIEGNOZI-SAJAS ERCITE), IZRAKSTIJA GELU(Rozex) UN PEC DIVAM DIENAM , NEKAADU PEDU NO APSARTUMA UN PUMPINAM, TAA KAA IR JATIC, KA VISS BUS LABI, UN TAD VISS IZDOSIES!!!!!!!
Es izārstēju ar rīcineļļu...aptiekās tā maksā ap 2 ls... :)
Re: Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(
21.03.2010 14:08
Hmm? Oriģināls risinājums. Varētu darboties - rīcineļļa izraisa ērcītēi nevaldāmu caureju un tā nobeidzas... tikai jautājums vai pirms tam nav baigi stipra nieze kad ērcīte piepļūtī tās ādā izgrauztās ejas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Man arī Danga palīdzēja!!! ARS un Veselības centrā 4 tikai naudu slauca ........
Pateicos DANGAI un visiem iesaku!!!!!
Re: Uz sejas sçnîte un çrcîte-vai vispâr var izârstçt? :(
19.03.2012 20:04
varu ieteikt vērmeles nevis dzert,bet vērmēļu novārījuma kompreses uz sejas 2 reiz diennaktī,plus tam klāt-b vitamīnu kompeksu,piemēram multi b strong,vēl varbūt cinks trūkst,diētu jāievēro arī būtu-izslēgt taukus,cukuru,sāli.jāpanāk lai āda nebūtu taukaina,tad ērce aizies pati un vērmeles palīdzēs ļooooti neslikti.sperma nepalīdzēs,ar rīciņeļļu ērce varētu labi barotiesun vairoties
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 23?
Ziņa: