Laikam struto naba

Aizsāka minpantiòð 

minpantiòð
Laikam struto naba
20.06.2007 21:04
Dîvaini, jau kuro mçnesi man no nabas nâk ârâ tâds ïooooti ïooooti smirdîgs tâda kâ bieza viela. Kas tas par brînumu? ekad agrâk nekas tâds nav bijis.
Ieteikumi, versijas, lûdzu.
saa
Re: Laikam struto naba
21.06.2007 13:37
sorry,bet no nabas tev nekas nevar naakt araa,taa vieta ir sleegta,un tur nav kam naakt aaraa. vieniigi-bieþaak mazgaa nabas caurumu un nebaksti.
muïíîbas
Re: Laikam struto naba
21.06.2007 20:42
ir iespçjams, ka struto naba, jo iekðpusç,kur peec dzimðanas tiek sasiets "mezgliòð", viòð var bût vaïçjs.
man bija (un ir) ðî problçma.
sâkumâ likâs nereâli, kâ tas var bût?! - bet slimnîcâ ârsts NEVAR NEREDZÇT, ja tur IR caurums! gandrîz 1 cm diametrâ. un vçl joprojâm ðad tad viòð uzrodas, tad akal aizvelkas ciet. un nelîdz pilnîgi nekas.
ârsti arî brînâs, kâ var neiekaist, nerasties peritonîts utt. jâ, iekaisums ir, strutas ir, viss iztek laukâ un pçc laika pats aizdzîst.

tas caurums ir sâpîga padarîðana. neaprakstâmi riebîga sajûta bija sporta nodarbîbâs skolâ, jo neviens jau neticçja ðîm "muïíîbâm". un ja vçl gadâs ìim.ârsts, kas nedod iespçju apmeklçt speciâlistu, tad neapskauþami...

negribu sabiedçt, bet man ðis brînums vilkâs 5 gadus. nelîdzçja nekâdas procedûras pie dr, tîrîðanas (steril. utt). tika mçìinâti arî vecmâmiòu ieteiktie dabas lîdzekïi, bet kâ neauga ciet, tâ neauga. nomirt arî nenomiru.

pats pârgâja, saauga, nabiòa ievilkâs atpakaï savâ vietâ :) tagad sâku nervozçt, kâ reaìçs mans puncis uz grûtniecîbu...
minpantiòð
Re: Laikam struto naba
21.06.2007 20:45
Man jau 30 gadu un iepriekð nekas tâds nekad nav bijis, dîvaini :(
muïíîbas
Re: Laikam struto naba
21.06.2007 20:46
ai, aizmirsu piebilst, ka tika paòemtas visas iespçjamâs analîzes no nabas, asinîm utt.

tas smirdîgais, dzeltenais biezenis bija strutas, bet asinîs pat drusku nebija paaugstinâti leikocîti (ja òem vçrâ, ka vçders pilns ar tâm strutâm, absolûti neiespçjami!)!

bet ja daba spçlç jokus, tad uz pilnu klapi :D
muïíîbas
Re: Laikam struto naba
21.06.2007 20:48
nu man parâdîjâs 3 mçneðus pçc laparaskopijas operâcijas, kuras laikâ izsûca laukâ arî manu apendiksu. dr sprieþ, ka varbût no netâlâ grieziena pie nabas arî radâs tas iekaisums. bet kas zina...
Re: Laikam struto naba
01.10.2011 13:19
Man arī ir tāda pati problēma. Struto naba, bet ne visu laiku. Kādu vienu, divas dienas mēnesī apmēram. Neregulāri. Nezinu iemeslu, kā tas vispār var būt.
Vēl bez tā mana naba nav parasta naba - tā jau kopš dzimšanas man ir izvirzīta uz āru, kas man vienmēr licis justies atšķirīgai.
Neesmu prasījusi ārstiem iemeslu, bet laikam tas būs jādara. Tgd esmu stāvoklī un mani uztrauc, vai tas neietekmē bērniņu, jo nabassaite taču saista mūs abus. It kā prasīju ārstei, bet viņa paskatījās un kko nomurmināja, ka tas nav nekas traks, vajagot tīrīt nabu. Es jau tīru.
Nekas. Aizdošos atpakaļ uz dzimteni un tad pavaicāšu.
Re: Laikam struto naba
01.10.2011 18:14
Tavai nabai ar bērniņu nav nekāda sakara, jo Jūs saista nabassaite, kas nebūt nav savienota ar Tavu nabu, bet gan ar placentu...:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Medicīna vienmēr nomierina slimnieku,bieži palīdz viņam,bet nekad neizārstē...
Re: Laikam struto naba
02.10.2011 17:25
Es tādu nabu pasmērētu 1x dienā ar briljantzaļo.
Veiksmi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 14?
Ziņa: