Saaposhi kaaju iikshkji - pastaigas trauma?

Aizsāka Anda23 

Pirms chetraam dienaam ieseedinaaju mashiinaa suni un aizbraucaam pastaigaaties gar juuru. Saakumaa domaataa nelielaa pastaiga izveertaas par jautru izskrieshanos un soljoshanu aatraa gaitaa aptuveni 13km garumaa. Jau atpakaljceljaa uz mashiinu jutu, ka kaaju peedas ir ljoti iespiileetas apavos (sportam nepiemeerotos, jo nebiju plaanojusi tik garu pastaigu), saapeeja kaaju pirksti. Kaajas, protams, vakaraa saapeeja, bet nodomaaju, ka tas ir no neierastaas slodzes. Tagad, kad pagaajushas jau chetras dienas, mani kaaju iikshka nagi ir ljoti saapiigi, pat viegli uzspiezhot ljoti saap! Uz aadas, kur zem naga ir taa sakne, ir apsaartums, briizhiem pat liekas, ka zilgans paliek. Pagaidaam vien esmu meegjinaajusi smeereet Ibumetin geelu,bez rezultaatiem. Kas ir iemesls saaposhiem nagiem? Nepiemeeroti apavi? Nepierasta slodze? Vai tas paaries?
Ceriibaa sanjemt kaadu izskaidrojumu, Anda.
Re: Saaposhi kaaju iikshkji - pastaigas trauma?
30.06.2007 11:43
ja bija kurpes ar sleegtiem galiem, tad kurpes visticamaak vainiigas. iespeejams ka bija nedaudz pa shauraam vai mazaam. garaakaam pastaigaam iespiileeti apavi radiis tieshi taadas sekas, kaa tev ir. iespeejams, ka saspiestie iikskju nagi pat noies nost.
Apavi tieshaam bija sleegti. Tagad gan mashiinaa staav mainjas apavi, ka saka, na vsjakoe pazharnoe. Ceru, ka iespiileeti apavi nevar radiit neatgriezeniskas nagu traumas, formas izmainjas!?
Neko neatgriezenisku radît nevar, bet nags var gan noiet, diemþçl. Ja nags metas zils, tad tâda iespçja pastâv. Man ir tâ gadîjies, ka nags noiet tikai no saspieðanas ðauros apavos. Uz savu nagu paskatîtos un uzreiz zinâtu, vai noies vai nç, bbet neredzot jau neko nevar pateikt.
Bet nu, darît tur neko tâpat nevari, gaidi tik, kas bûs. Ja nu noies (pilnîbâ vai daïçji), tad atliks tik gaidît, kamçr ataugs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 19?
Ziņa: