vairogdziedzeris un grûtniecîba

Aizsāka tuti 

tuti
vairogdziedzeris un grûtniecîba
24.07.2007 17:07
Sakiet, lûdzu, vai kâds zin, cik âtri pçc vairogdziedzera operâcijas drîkst sâkt domât par grûtniecîbu? Man aprîlî izoperçja vairogdziedzeri (pusi), bet ginekologs saka, ka vismaz gadu pçc operâcijas to nevaru plânot.
Nu ja arsts saka tad klausi. Grutnieciba ir nopietns solis un prasa veselu organismu. Tapec nesaspringsti arstejies, un pa mazitinam gatavojies ar grutniecibai.
Pajauta foruma calis.lv
Re: vairogdziedzeris un grûtniecîba
24.07.2007 19:56
Nu ja taa skataas tad jau sanaak ka beez vairogdziedzera vispaar nav ko domaat par gruutnieciibu jo kaada gan veseliiba ja vinja nav... bet vajag vadiities peec sajuutaam, tas ir diezgan droshi. Katraa zinjaa droshaak kaa ticeet aarstiem...
Re: vairogdziedzeris un grûtniecîba
26.07.2007 08:48
Ja viss ir OK - vairogdziedzera hormoni ir normas robeþâs - ar vai bez terapijas ar tiroksînu - tad var plânot arî âtrâk. Ja ir pçcoperâcijas hipotireoze( lçna vairogdziedzera darbîba, vairogdziedzera hormonu trûkums) tad gan ir jâpanâk normâls vairogdziedzera hormonu lîmenis.Lieto preparâtus L-Thyroxin vai Euthyrox, medikamentus nozîmç un devas piemeklç ârsts,ðie medikamenti ir bez baþâm lietojami grûtniecîbas laikâ, jo , ja mâtei ir nekompensçta hipotireoze, tad bçrnam draud attîstîbas anomâlijas vai iedzimtas patoloìijas.
cik ilgi pec vairogdziedzera operacijas ir pampums
cik ilgi pec vairogdziedzera operacijas ir piepampums
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 1?
Ziņa: