tâââks. parunâsim par seksu!

Aizsāka vienkârði_cilvçks 

tâââks. vot es gribu uzzinât tâdu lietu. viena dakterîte(dzimusi un augusi PSRS! pçdçjo reizi medicînas grâmatu redzçjusi piecpadsmit gadus atpakaï) man te stâsta to, ka lîdz 18-19 gadiem meitenei sekss var bût TIKAI vienu reizi nedçïâ, pçc tam TIKAI maksimums 4-5 reizes nedçïâ. Citâdâk varot bût problçmas(maksts mikrofloras izmaiòas etc, etc... edz vagîna neesot pieradusi un vispâr ðausmas! sekss i sïikta lieta!). vot zinoðâki mediíi tieði ginekoloìijas jomâ paskaidrojat - tas i mîts, PSRS mudacisms vai arî patiess, medicînisks fakts?
ûûûn otrâ lieta... pats esmu hiperseksuâls cilvçks. nu vajag man katru dienu, varu vairâk... nu vot - ðitas mediíis man arî klârç to, ka `edz 40 gadu vecumâ man bûs prostatas vçzis un es bûðot impotents, jo pârdegðu. + man tika klârçts tas, ka redziet onânisms ir slikta lieta, jo vîrietim arî bûtu jâaturâs!
nu tad ko - gaidu tieðâm zinoðu cilvçku paskaidrojumus. lîdz ðim tâdas lietas man ðíita bullshits.
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 17:59
...rokas paliks vispirms spalvainas, peec tam nokritiis...pilniigi rofesionaals viedoklis... varu diplomu paraadiit, ja vajag...

Aaa, un muguras centraalais nervs ar sazhuus... un tas jau ir baigi slikti...
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 17:59
Nuû, cik man zinâms, tad ginekoloìiskas problçmas parâdâs tad, kad ir sekss, tâ kâ varbût kaut kâda taisnîba tam ir, ko? Meitenes 18-19 gados tik trakas uz seksu nemaz nav ,bet tagad tiek iestâstîts, ka tas , tjipa, veselîbai labi, kad ir sekss, bet varbût nemaz nav tik labi?
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 18:03
paprasi, uz kadiem faktiem, zinatniskiem pieradijumiem balstas dakteres viedoklis, un lai vina parada, kur Tu tadu info vari palasit. ja tas nav balstits uz pietiekami nopietniem zinatniska literatura balstitiem faktiem,tad nav vispar ko runat un klausit tadus specus. un diezin vai vina var tadus pieradijumus uzradit, ta ka nav ko satraukties.
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 18:04
No pieredzes: 1-4 reizes dienaa, katru dienu (ar pauzeem 1x meenesii. ;) pusgada garumaa neko sliktu nav nodariijushi. Gluzhi preteeji, gan mikroflora gan taas neesaataaja jutaas lieliski.
Tiesa - gadi taa ap 25, viirietis nebija pirmais, turklaat bija izcils miileetaajs, maaceeja sievieti taaaa pavest, ka pats akts vairumaa gadiijumu nebija ilgs, toties ar tieshaam fantastisku orgasmu.

Ja tupaaks draazeejs stundu no vietas shtopee sausu desu, un taa 3x dienaa, var arii iedziivoties nevaajaas probleemaas.

Par viirieshu impotenci - nav datu.
Vieniigais - ko nelieto, tas atrofeejas. ;)
Nûûû, ðitâ meitene arî ir hiperseksuâla. Ar ïoti labi attîstîtu seksualitâti. Pat treðajâ reizç naktî tikpat mitra kâ pirmajâ. Ar atbrîvoðanos NEKÂDU problçmu. Organisms PRASA katru dienu.
vot es ar tagad skatos spogulî. Tâda sajûta itkâ treðâ acs pierç sâk augt... rokas arî laikam spalvainâkas paliek. un vispâr - Pujats saka, ka tas ir grçks :D Sanâk, ka es jau esmu izbruìçjis sev celiòu uz elli. Forði ...
Ok gaidu tâlâk viedokïus par ðito tçmu.
Un vçl kas - ðitâ pati mediíe tik tikko man teica to, ka sekss mçneðreiþu laikâ esot èut ne pielîdzinâms genocîdam... A bet mana meitene saka to, ka sekss reiþu laikâ atlaiþ sâpes un vispâr paliek ïoti labi... Un vispâr sekss taèu ir labâkais ârstnieciskais lîdzeklis. vai ir kaut viens medicîniski ginekoloìisks pamatojums tam, ka sekss dara visas ðitâs noskaitîtâs lietas?
un un... drâzçjs es esmu labs. izklausâs jau, protams, augstprâtîgi, bet nu esmu profesionâls un ar pieredzi tomçr. orgasmu spçju sagâdât 90% gadîjumu.
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 18:16
vot tai uuberseksualitaatei meitenei dziljaa jauniibaa gan es neticu...
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 18:19
taa tante nav kaadaa sektaa? es par to dakteri...

ps. vienaa 19taa gs. viduu izdotaa religjiskaa graamataa bij rakstiits, ka var dabuut aklumu, diloni, krampjus un veel kaut ko tur... vairs neatceros
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
30.07.2007 18:20
Sekss MR laikaa esot laba iespeeja ievazaat infekciju. Bet nevaru apgalvot, ka taa ir aksioma.

"bet nu esmu profesionâls un ar pieredzi tomçr. orgasmu spçju sagâdât 90% gadîjumu." - neesi jau nu paaraak paarliecinaats par sevi.... Sievietes ljoti biezhi pieteelo. Neapgalvoju, ka tas ir Tavs gadiijums, bet 90% gadiijumu noteelos, lai a) beidz draazt, jo jau apnicis, bet shis tikai censhas; b) ka tikai dzhekam pashapzinju nesagrautu, ka shis dranjkjiigs miileetaajs; c) visas taa dara, lai notureetu dzheku utt. :D


,,, subjektiivi, komatinj, kaa kurai meitenei. Dziljajaa jauniibaa ap 19-25 es gribeeju vienmeer un jebko, kas kustas, un, kad dabuuju, tad izbaudiiju katru mirkli. Un gribeeju veel. :D
ok, var ticçt un var neticet. bet fakts ir fakts. uzrâvos uz dârgumu tâ sacît. bet par to nav runa. runa ir par to vai no seksa katru dienu var kaut kas tâds notikt. pie noteikuma, ka akts ir normâls, nevis(kâ jau te teica) ar sausu desu pa smilðpapîru.
nez, man ir pârliecîba, ka organisms ir labâkais dakteris pats sev.
nu ja meitçnam 17 gados GRIBAS ar visiem lielajiem burtiem + gribas asâkas izjûtas un gribas bieþi, tad kâdçï ne?
MR laikâ to darâm tikai ar prezervatîvu(vismaz pirmâs dienas, kad asiòoðana ir stiprâkâ)
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
31.07.2007 04:33
Relax. Mazaak klausi teoriju, vairaak ieklausieties sevii. Ja Tava meitene miileejas taapeec, ka gribas, bet ne taapeec, lai izdabaatu Tev un nepazaudeetu, tad viss kaartiibaa, taa turpiniet!
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
31.07.2007 06:47
Paldies raksta autoram un pârçjiem diskutçtâjiem!
Neatceros, kad pçdçjâ gada laikâ bûtu tik gardi un skaïi smçjusies!!
90% procentos gadijumu orgasms? tad jau tikai 1 meitenei,kur tada gadijuma paliek tas lielais procents sieviesu,kas vispar seksa laika nevar sasniegt orgasmu? maksti jau nav daudz nervu,ja tiec lidz dzemdes kaklam,tad ok :D
Re: tâââks. parunâsim par seksu!
05.08.2007 21:24
Mans draugs domaa ka speej mani novest liidz orgasmam katru reizi, kad mums ir sekss, kaut gan procentos 50 es biski pieteeloju. Bet es neuzskatu, ka tas buutu slikti, jo vins uzskata ka mums ir ideaala saderiiba, jo ar citaam taa nav bijis, un sobriid vinam ne praataa nav skatiities uz citaam sievieteem. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 22?
Ziņa: