Kadel ik pa laikam ir savilkta spranda, pleci?

Aizsāka plecs 

Dazas vietas spranda un plecos ir loti sapigi punkti. Pamasejot pec dazam dienam klust labak. Kadel ta notiek? Ka no ta izvairities? Skiet, ka ta rezultata ari galva sap.
Re: Kadel ik pa laikam ir savilkta spranda, pleci?
12.08.2007 15:30
Vnk muskuïi savilkti. Tam paredzçti vingrojumi, lai muskuïus atslâbinâtu. Vingrojumus parasti veic no rîta, lai sagatavotu tos darbam.
Var arî gçlus uzsmçrçt( fastum gel... utt)
Regulari vingrot vajag...
Re: Kadel ik pa laikam ir savilkta spranda, pleci?
13.08.2007 17:50
Jaa .Aciim redzot problçmas ar kakla skriemekliem vai to starplikâm.Vajag apsekoties pie neiropatologa.
man loti lidzigi, arsts pec rengena pateica ka man kakla jau kopsh dzimshanas trukst skriemelis, tas nozime ka man visu muzu bus jamocaas? ja ok, ir vingrojumi kakla muskulaturas nostiprinashanai, citas metodes nav?
ar geliem nevajadzetu aizrauties. tas tikai uz to mirkli noversiis, bet nedos velamo rezultatu turpmakam laikam.
vajadzet shkiet prandas dalas rentgenu, lai redzetu kada stavokli ir skriemeli. pecak skatiities, kas ar muskuliem. daudzreiz muskulju savilkshanas ir saistiita ar iekshejo organu disfunkciju (neticesiet bet fakts).
Re: Kadel ik pa laikam ir savilkta spranda, pleci?
14.08.2007 22:45
Vix, tâ tas ir. Kad man ar kuòìi bija slikti, es jutu, kâ savelkas sprandas muskuïi, paçdot arî sprandas muskuïi atslâbinâjâs. Es pati biju pârsteigta par tâdu likumsakarîbu.
es peec osteopaata apmekleejuma velreiz par to visu sarezhgito saiti esmu parliecinaajies.
Man arî tâ ir, cik noprotu tas no iekðçja sasprindzinâjuma. Galva tfu tfu tfu nesâp, bet spranda un plecs gan! Eju uz masâþâm, ârstniecisko vingroðanu, it kâ labâk ir. Neirologs uzskata, ka man ir osteohondroze, tad kâds tur skriemelîtis izrotçjies, bet it kâ ne tik ïoti, lai traucçtu, bet kâ nu kuram tâ jûtîba. Darbâ saspringta poza pie datora, VD - ta sviss kopâ un muskuïi saspringst :(
hmm, mjâ, es arî jûtu saspringumu plecu daïâ.. pat nelielas sâpes ðad tad. îpaði pçdçjâ laikâ ik pa brîþam dur galvas labajâ pusç.. un nevar saprast, vai tas ir saistîts ar to sasprindzinâjumu, vai tomçr galvâ vaina?!?
Drîzâk jau ar sasprindzinâjumu, jo man arî tâdas kâ spazmiòas uznâk, bet galvai viss èiki!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 20?
Ziņa: