leikocîti - kâ pacelt lîmeni?

Aizsāka nela 

nela
leikocîti - kâ pacelt lîmeni?
18.09.2007 11:19
Vai ir kâds dabisks veids, kâ palielinât leikocîtu daudzumu?
Man leikocîti ilgstoði ir nedaudz zem normas. Neviens ârsts nekad tam nav pievçrsis uzmanîbu, jo, kâ arî internetâ lasîju, tas vçl neskaitâs bîstamais lîmenis. Bet man reâli traucç mûþîgie hroniskie iekaisumi. Es gandrîz tâ pa îstam neslimoju, bet visu laiku biðíi kakls iekaisis, biðíi zobs, biðíi tâ kâ pa ginekoloìijas lîniju, utt. Analîzes vienmçr ideâlas (izòemot tos leikocîtus, bet visu laiku sajûta, ka kaut kas iekðâ, tâ kâ kaut kâds slçptais vîruss).
Varbût ir kâdi produkti, kas var palîdzçt celt to leikocîtu lîmeni?
Varbût kâds gâjis pie hematologa ar tâdu problçmu - kâ vispâr var noskaidrot, kâpçz zemi tie leikocîti? Kaut kâdas specifiskas analîzes?
Re: leikocîti - kâ pacelt lîmeni?
18.09.2007 11:50
Cik Tev tie leikocîti ir? Man jau gadiem ir leikopçnija no 2,6 - 3. Visu laiku ârsti teica, lai neíer kreòíi, ka iespçjams, tâda fizioloìiska îpatnîba, bet nupat ir atklâta nopietna saslimðana. Vçl leikocîti ir pazeminâti pçc pârslimotas mononukleozes.
Nu man ir stipri mazâk zem normas, skatos ir bijis 3.8, 3.66.
Parasti vispâr kopçjie ir normâ, neitrofîlie samazinâti.
Es jau neuztraucos tik daudz par tâm analîzçm, cik par to, ka man gadiem turâs hroniski iekaisumi un nekâ netieku no viòiem vaïâ. Un iemesls tak laikam ir tie zemie leikocîti.
Un kas tâ par saslimðanu, Sance, ja drîkst jautât? Cerams, tev viss bûs labi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 5?
Ziņa: