Sarkðana

Aizsāka Ilzhukss 

Sarkðana
20.09.2007 20:22
Labdien!

Vçlçjos jautât cilvçciòiem, kuriem kas padomâ par manu problçmu.
Es sarkstu...un pamatîgi-uzstâjoties auditorijas priekðâ, nokïûstot situâcijâs, kurâs jâaizstâvâs...runâjot ar sveðu cilvçku. es ïoti uztraucos un zinu mehânismus, kas izsauc sarkðanu.
Vai kâds kaut ko ir dzirdçjis par to, vai L-jâ veic simpatektomiju? Psihoterapija mna lâga nepalîdz... :(
Mîïs paldies par Jûsu atbildîtçm...ïoti, ïoti ceru uz kâda palîdzîbu :)
valerija
Re: Sarkðana
20.09.2007 21:45
sarksana nav nekas slikts un nosodams:) ja tu sevi pienemsi tadu, loti iespejams, parstasi sarkt. nu vismaz tevi tas netrauces.
Re: Sarkðana
20.09.2007 21:50
Zinu, ka citi iet uz solâriju, lai tas nebûtu tik manâms. Ja par to nedomâsi , retâk sarksi. Cilvçki jau ievçro to tikai tad, ja pats to uzsver.
Ilzhukss
Re: Sarkðana
21.09.2007 09:21
Jâ, zinu, ka jums taisnîba. Tâdçï biju gâjusi pie psihoterapeita, lai apzinâtos sevi un situâcijas, kurâs tas notiek. Bet tik bieþi saprotu, ka sarkðana mani ierobeþo...izteikt domas auditorijas priekðâ, droði iesaistîties konfliktos un aizstâvçt savu viedokli. kaut kâ tieðâm grûti. Psihoterapija gada garumâ nav lîdzçjusi.
Un par solârijiem...nesaprotu, kâpçc, bet ejot pat uz visvâjâko solâriju, man ïoti sâp galva-gan sauïoðanâs laikâ, gan pçc tam. Nez, kas tam varçtu bût par iemeslu
Re: Sarkðana
21.09.2007 13:46
Napoleons ta esot parbaudijis savus augsta ranga karavirus - sadusmojis vinus un skatijies, kas notiks - sarks vai bales. tos, kas sarka, tos nema, tos, kas baleja, tos sutija prom. Jo tie, kas sarkst, ir energiski un spejigi veikt lielas lietas, a tie, kas bale, tie nikuli. ta ka nesatraucies, pienem faktu, ka sarksti, un pienem to, ka savu plusu, ne minusu.
Re: Sarkðana
21.09.2007 14:30
Esmu nîkulç tâtad;)
Nopietni: es nedomâju, ka sarkðana ir ps.t. lauciòð. Pirmkârt, sarkst tie cilvçki, kuriem sejas kapilâri ir tuvu âdai. Uztraukums savâ reizç jau mums visiem, bet ne katrs sarkst.
Re: Sarkðana
21.09.2007 16:20
Man arî tâ ðíiet, ka kapailâri ir visvairâk "vainîgi". Pazîstu ïoti kautrîgus un nepârliecinâtus par sevi cilvçkus, un tie nesarkst nemaz. Bet man ir kolçìe, droða, komunikabla, bet sarkst ïoti bieþi. Viòa gan to pârâk neòem galvâ.
Ilzhukss
Re: Sarkðana
21.09.2007 18:43
Nu tad...mçìinâðu atcerçties visas labâs un jaukâs lietiòas, kas ðeit izskançjuðas un...laikam gan jâmaina attieksmi. Bûs grûti, bet...ko citu iesâkt? :)
Mîïð paldies jums visiem :)
Re: Sarkðana
22.09.2007 15:33
Ilzhukss

Labaakaa un nekaitiigaakaa lieta tavaa gadijumaa ir "Pohuj mogushchestvennij"... tobish pohuj ko par tevi domaa... turklaat, kas ir svariigaakais, reizee ar pohuju mazinaas arii pati sarkshana...
meeeee
Re: Sarkðana
22.09.2007 15:35
labaak jau skan kad saka pofig, ku! :)
Re: Sarkðana
22.09.2007 15:53
Skan labaak bet pohujs ir speeciigaaks par pofigu...
Re: Sarkðana
22.09.2007 17:08
kopaa ar "mogushchestvennij" manai ausij labaak izklausaas "pohuj"... kaut kaa melodiskaak...
narina
Re: Sarkðana
29.10.2007 18:43
Man ir tiesi ta pati problema,taa bremzee manu dzivi,lai gan ja redzetu,kaa es izsaktos,nevienam prata neienaktu,ka mano moka tas,lidz bridim,kad es nosarksu par jebko.....man ir gruti ar to dzivot,vai tiesam tiem kapilariem nav nekada risinajuma,kaut kads sviests!!!!
sarkasana
20.09.2008 09:50
par sarkshanu runaajot, psihologiem, psihoterapeitiem utml.
Man arii ir taada pati probleema, esmu sapratis vienu, ka cilveeks, kurs ar to, teiksim taa "neslimo" vispaar nekaa nesaprot, vinsh ir speejiigs tikai gudri runaat, par to, kaa vajadzeetu buut, kaa ir no vinja skatu punkta, iisumaa no vinju ieteikumiem nav nekaada jeega. psihologi vispaar ir murgs, aaksti peedeejie, viens veel gudri pazinjo, ka taa jau neesot nekaada probleema, pati paarieshot, viens kaut ko rikteejaas un murgo tur, a man ieksheeji smieties par vinju gribas, treshaa manii citas kaites it kaa aarsteet saak, vispaar pajaat(atvainojos par izteicienu) vinjus, nez vinji pashi saprot, ko dara, vieniigais, ko vinji tieshaam speej ir naudu paprasiit un jau saakumaa pazinjot, ka par to vai izdosoes izaarsteet, neko nezin. Vajadzeeja arii uzreiz pazinjot, ka iesees riebumu pret vinju profesijas cilveekiem! Okey, varbuut es nebiju pilniigi atklaats pret tiem aarstiem, bet vai tad vinjiem nevajadzeetu maaceet uzpiest uz pareizajaam podzinjaam, lai saprastu, kaa paliidzeet man kljuut labaakam! Zinu vienu risinaajumu sarkashanai, operaacija, zinu, ka to veic anglijaa, iipashi leeta nav, bet laikam jau nav citu variantu!

Paldies par uzmaniibu:)
Re: Sarkðana
22.09.2008 23:50
Bet mîlît, sarkaðana tka ir psiholoìiska problçma,kâda Tev tur operâcija vajadzîga...Un vçl - vajadzçja bût atklâtam pret psihtrp., varbût bûtu bijis rezultâts, psihoterapija tas ir darb aar sevi, nevis psihtrp. ieieðana Tevî...
narinja
Re: Sarkðana
23.09.2008 08:42
Ir,ir tada operacij,apr ko gan laikam zin tikai cilveki,kurus sii problema pa istam nomoka,arii mani:( tik dauzdz informacijas esmu meklejusi,bet nakaa jedziga nav. Psihoterapeitu neesmu atradusi un neesmu ne pie viena bijusi,gribas tadu,kurs var palidzet,nu kaut vai kads,kam kaut kas ir palidzets,bet te rakstot jautajumus par so problemu,atsauciba visai maza:(varbut otmer ir kads psihoterapeits,kurs ir kadu lidzigu kaiti arstejis,aks spej palidzet,nu ne jau visiem,bet kadam varbut ir palidzets?
kaspars
Re: Sarkðana
21.10.2008 11:37
nju luuk, miiluliit, ja buutu ko vairaak palasiijusi vai pamekleejusi internetaa, tad zinaatu, ka ir taada operaacija. Un par psihologiem runaajot, veel jo projaam uzskatu, ka vinjiem jaaspeej paliidzeet atklaaties. Par to tachu vinjiem maksaa, ne jau par to, ka vinji vnk uzklausa, ko vinjiem staasta!
Re: Sarkðana
30.10.2008 23:08
ja jau ir tâda operâcija, tad pasakiet kas tâ ir par operâciju, un kâ viòu atrast vai dabût? bûðu ïoti pateicîgs.
zemene
Re: Sarkðana
09.02.2009 16:24
Es arii esmu dzirdeejusi par operaaciju, bet par to ir ljoti maz informaacijas, laikam neviens nav ieintereseets paliidzeet cilveekiem ar sho probleemu, un shii probleema pastaav un ir ljoti saapiiga tiem cilveekiem, kuriem jasarkst. Bet laikam jau tieshaam to speej saprast tikai tie, kas sarkst. Un nerakstat, ka tas nav nekas traks, juus to vienkaarshi nesaprotat...
dddd
Re: Sarkðana
03.05.2009 00:57
Alstere Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Esmu nîkulç tâtad;)
> Nopietni: es nedomâju, ka sarkðana ir ps.t.
> lauciòð. Pirmkârt, sarkst tie cilvçki, kuriem
> sejas kapilâri ir tuvu âdai. Uztraukums savâ
> reizç jau mums visiem, bet ne katrs sarkst.
jaa,skatos loti daudziem arii ir shii probleema-taa pat kaa man.. :/
man jau taa nav vairs pat probleema,bet fobija. Katru dienu izejot no maajas es baidos, ka tik atkal nenosarkstu,kaapjot ieksaa sabiedriskajaa autobusaa man bail,ka nenosarkstu,skolaa bail ka kaads ar mani saaks runaat un es nosarksu.. no tuvaakajiem draugiem man nav kauns,bet gadaas arii...
lasu internetaa loti daudz ko,bet nekaadi efektiivi ieteikumi nav atrasti...
nevaru nekaadi tik galaa ar sevi...zinu ka taa ir man psihologiska probleema..agraak taa nebija... nesaprotu kaapeec taa
Re: Sarkðana
21.09.2009 23:26
Nu cik nu es atceros,man pirms gada bija totala sarksanas problema.. vnk kad kads klase pateica kko par mani man uzreiz kluva kauns un uzreiz nosarku,nu apmeram ta...

,tagad es sarkstu mazak,jo es vnk kluvu parliecinataks par sevi,ja kads kko pasaka vnk nevajag tur kko uzreiz sakt domat,ka tik nenosarkstu,bet vnk normali atbildet,man vnk sanak,bet ta jau ir tikai mana pieredze,un neko labu jau tapat nepateicu.. ;)
Re: Sarkðana
22.09.2009 00:16
nu saac ar to ka pienjem to lietu kaa normaalu esam. piem: nu ir man zilas acis, blondi mati un sarkani vaigi - ko padariisi?
neljauj tam aptumshot praatu un viss buus ok.
Jeeps
Re: Sarkðana
01.10.2009 22:54
Jasaka , ka tas laikam ir laika un vecuma problema, jo nekaadi laazeri principaa nepalidz ,es pat nezinu kas var palidzet
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 3?
Ziņa: