izoperçt dzemdi

Aizsāka Laurenîte 

Re: izoperçt dzemdi
05.10.2007 08:39
incanti kâda butu olnîcu nosieðanas tehnika, sisidra?
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 02:48
Lasiju un domâju... nu ârprâts! Un tâ kâ esmu dzîvs piemçrs ðai operâcijai un sekâm - gan psiholoìiskâm, gam fiziskâm, tad padalîðos. Varbût autore kopa ar vîru varçs padomât, nevis pasmieties... Protams, ka operâcija bija pçdçjais, ko varçja darît, jo bija viena liela un vairâki mazi miomu mezgli... smagas asiòoðanas mçneðreiþu laikâ, kad gandrîz nav iespejams iziet no mâjas, turklât ârste "nevarçja neko sataustît", teica, ka tas no nerviem, uz sonogrâfiju nesûtîja, kad nonâcu pie cita ârsta, atlika vairs tikai viena iespçja - operâcija. Operâcija ir smaga, pçc tam seko tâds pusapzinâts, kaut kâds tâ kâ no bezapziòas nâkoðs psiholoìisks ðoks (ar prâtu saproti, bet...), fiziskas problçmas, nespçks ir apmçram mçnesi, lai gan kâ kuram, protams. Atrâk sâkas klimakss. Es jau 3 gadus lietoju HAT. Velâk veidojas saaugumi, kas mçdz sâpçt,loti regulâri jâiet uz pârbaudçm, sonogrâfiju jâtaisa, lai uz tiem saaugumiem neveidotos atkal "kâdas problçmas". Tagad par intîmâm attiecîbâm - te nu man jâsaka, ka kïûdâs tie, kas domâ, ka tad ar sievieti ir cauri, nç, var gan mîlçties, gan orgasmu sajust, gan, teikðu godîgi, brîvi justies un izbaudît to, bet kaut kas jau tomçr atgâdina par bijuðo...Varu saprast, ka grib to darît, ja ir dzîvi traucçjoðas asiòoðanas, sâpes vai kas tamlîdzîgs, bet ja no laba prâta - tad tâ tomçr ir pârâk nopietna iejaukðanas savâ íermenî, ko Dievs radîjis ar visu dzemdi, un brîdinu, ka sekas var bût neprognozçjamas, jo organismâ uz amputâcijâm atbild nevis prâts, bet bezapziòa (padomâjiet par fantoma sâpçm pçc amputâcijâm...). Neatrunâju, bet iesaku nopietni padomât, ja vçl te ieskatîsities!
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 09:57
manai draudzenei tam visam klât vçl nâca lomu pârdale laulîbas dzîvç, nezinu, vai viòa to apzinâs vai nç, bet no malas redzams - pârmçrîga pieíerðanâs vîram, nedaudz neveselîga. Kâdreiz vîrs bija tas, kurð dievinâja sievu, tagad otrâdâk.
skumji
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 10:22
maria_magdalena Wrote:
-------------------------------------------------------
> manai draudzenei tam visam klât vçl nâca lomu
> pârdale laulîbas dzîvç, nezinu, vai viòa to
> apzinâs vai nç, bet no malas redzams - pârmçrîga
> pieíerðanâs vîram, nedaudz neveselîga. Kâdreiz
> vîrs bija tas, kurð dievinâja sievu, tagad
> otrâdâk.


Viòai pçc operâcijas ir raduðâs psiholoìiskas problçmas, emocionâls diskomforsts. Nejûtas vairs pilnvçrtîga sieviete, t''adçï arî skrien pakaï vîram, jo vienkârði baidâs, ka viòð varçtu viòu pamest.
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 22:01
Esmu dzirdejusi,ka Linezera ir ïoti sakarigs dakteris Vitols manuprât bija uzvârds.Vina uzskats ir,tas gan par sievietçm pçc 50 gadiem,ja dzemde kas iemetas mioma vai citas nebûsanas,pratigakais ir to dzemdi operet âra jau laikus,es vinam pilnîgi piekrîtu.Vienigi tev gadi drusku par maz,nav vel ne 40.
Arî es pati sasniedzot 50 gadus gatavojos izoperet dzemdi jo man ðis organs vairs nav vajadzîgs,un mana mâte mira no dzemdes veza ka zinams iedzimtîbai ir liela nozime.Kapçc man velti riskçt un gaidît lai arî man tur kas iemetas,labâk izoperet un nodzîvot ilgu muþu,nevis tikai tapçc,ka daba to organu ir tur ielikusi,sava muþa nogali pavadît kâ onkoloìiskam slimniekam.Cik zinu tagad dzemdi iespejams izoperet ar saudzejoðo,laparoskopijas metodi.
Mja
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 22:16
;) Atïauðos vçlreiz pieminçt savu tanti:lai arî viòai pçc dzemdes izoperçðanas konkrçtâ vçþdraude it kâ atkrita, tas viòai neliedz joprojâm regulâri pârdzîvot par vçþa iespçjamîbu tagad citâs vietâs...:)))tâ nu ik pçc pâris mçneðiem tiek pârbaudîti kuòìi, pakaïas un viss iespçjamais;))) man liekas, tiem ârstiem viòa apnikusi.
Protams, te neiet runa par pamatoti veiktâm oprçcijâm. Tai paðâ laikâ-es labprâtîgi tomçr nekad negultos zem naþa, jo nevari paredzçt, kas tev dzîvç bûs jâgrieþ piespiedkârtâ, bet rezerves jau bûs padalîtas.....

Jâuzjautâ ârstam-cik lielâ mçrâ iedzimtîba tad nosaka konkrçti dzemdes vçþa veidoðanos?
Re: izoperçt dzemdi
06.10.2007 23:20
Ja zem 50 gv - lielâ mçrâ, ja pçc - mazâka. Tâds uzskats ðobrîd valda par visâm onkoslimîbâm, es tam pilnîbâ piekrîtu.
Mja
Re: izoperçt dzemdi
07.10.2007 13:14
Nu, ja uz to visu pârâk koncentrçjas, tad jau vispâr nav vçrts dzîvot. Bet jâòem vçrâ, ka onkoloìiskâs slimîbas var izveidoties arî bez iedzimtîbas faktoriem. Cik garð, tik plats.
Re: izoperçt dzemdi
08.10.2007 11:22
to Noela

Lûdzu paskaidro tuvak par iedzimtîbas faktoru.Cik sapratu no tevis rakstîta,ja mâtei vezis ir attîstijies lîdz 50 gadu vecumam,tad meitâm ir reâla iespçja iedzimtibas dçl tikt pie tas paðas kaites?
Ja matei vezis attistijies pçc 50 gadu vecuma ir ceribas,ka meitâm tas varetu nenakt ka mantojums,vai es pareizi sapratu?
Man paðai ir 42 gadi,un paðlaik nekadas novirzes no normas nav,pârbaudos katru gadu ar USG.Mâte no dzemdes vçþa nomira 65 gadu vecumâ.
Re: izoperçt dzemdi
09.10.2007 10:40
Laurenîte Wrote:
-------------------------------------------------------
> sevgilim
> es taèu rakstîju,ka bçrni ir 3, vairâk negribu un
> nevaru. Un kas tas par murgu, dzîvot ar domu, ka
> iespçjams, zaudçðu bçrnus, tad lai tâ dzemde
> paliek citu dzemdçðanai.Nu to varçtu mçìinât
> pieruòât 20gadîgu,bet man ir 39 un es dzîvoju ar
> gluþi citiem nâkotnes scenârijiem... Un aklo
> zarnu, ko arî nevar operçt,lai vai kas, jo daba,
> redz to ir ieprojektçjusi....
> Spirâli nelikðu, íîmijas industriju
> neatbalstîðu, pilvçrtîga jutîðos, kad dzîvoðu bez
> dzemdes daudzu iemeslu dçï, kas te vçl ir
> nesaprotams...
> Ðis ir demagoìijas saits???, jo nevienu jçdzîgu
> atbildi, izòemot- bija-, tâ arî nesaòçmu
> vARBÛT kâds tomçr kautko uzrakstîs no savas
> pieredzes.



Vari taèu olvadus nosiet vai kâ to figòu sauc?!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 4?
Ziņa: