Psihoterapeits

Aizsāka blueberry 

Re: Psihoterapeits
03.11.2007 21:53
Sveiki:)
Es te biju pazudusi, jo mazais saslima un bijâm ar viòu slimnîcâ, ïoti jau negribçju bruakt, bet 3 dienas bija t ap 40 un man bija bail, ka vareetu bût kaut kâdas problemas galviòâ. Izskatâs, ka tur viss kârtîbâ, tik vairs nezinu, kâ cînîties pret vîrusiem. Ko darît lai mazais nesaslimtu? Ir ïoti grûti, ja bçrns slimo, bet vçl grûtâk, ja slimo bçrns, kas nedrîkstetu slimot, jo tas var beigties slikti.
Tomçr neskatoties uz ðo visu, jûtos diezgan labi. Varbût tâ zâïu kombinâcija tomçr palîdz?
Re: Psihoterapeits
03.11.2007 22:41
blueberry
Mana prakse raada, ka kriizes situaacijaas VD/depresija atkaapjas. Jo lielaakas un nopietnaakas lietas, jo vairaak. Protams, Tev noveelu, lai labaa pashajuuta saglabaajaas.
Re: Psihoterapeits
03.11.2007 22:44
Blueberry, varbût pakonsultçjies pie kâda homeopâta vai naturopâta. Bçrnam tas nekaitçs, bet slimos mazâk.
Re: Psihoterapeits
03.11.2007 23:09
strawberry
es tiesi par so paðu domâju, vispâr kâdreiz tâdai homeopâtijai neticçju, bet, ja nav citas izejas... Jo tradicionâlâ medicîna neko nepiedâvâ un mums nav izredzu izvairîties no vîrusiem diemþçl:( kaut kâ jâstiprina tâ jau vâjâ imunitâte. Un tagad arî kaut gan analîzes bija ïoti labas, t.i. skaidrs, ka nav bakteriâlas infekcijas tikai vîruss, dabûjâm antibiotikas, tâ teikt profilaksei, bet pateikt, lai nedod nevaru, jo neesmu tik kompetenta, lai apstrîdçtu neiroíirurgu, jo laikam zaudçjumi var bût lielâki nelietojot nekâ lietojot.

Alstere
Jâ, es tev piekrîtu. Kad mazais piedzima, tacu arî likâs, ka sajukðu prâtâ, bet nekâ un uz visâm slimoðanâm, operâciju, lai kâ likâs, ka to neiztureðu, bet tak izturu. Es to saprotu, ka organisms mobilizç visu sevi un atdod tam brîdim man jau liekas, ka es katru reizi drusku pârdegu, jo man liekas, ka pçc tam paliek sliktâk.
Re: Psihoterapeits
03.11.2007 23:32
Patiesîbâ Tu esi liels malacis, Blueberry. Izturîba Tev ir kâ Alsterei, un tâ ir laba zîme:) Mazs bçrns- tas tâpat jau nav viegli. Kur nu vçl, ja ir slims. Jebkurai mammai tur ir ko turçt.
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 12:12
Man protams loti nepatiik, ka mani kaads atpaziist, bet pieljauju domu, ka kaads mani ir atpazinis. Mani tas dzen stresaa un es nevaru tad vairs briivi parunaat, jo negribas lai kaads vispaar nojaustu, ka es taa ciinos ar depresiju.
No malas godiigi sakot domaaju, ka nevienam pat praataa nevareetu ienaakt, ka es slimoju ar depresijuvai buutu kaada gariigi neliidzsvarota persona.
Mani te saakusas vajaasanas maanijas laikam ar apstaat, bet, ja nu kaads mani atkodis, fiksi atziistas:D
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 12:41
Nevaru Tevi atkost, Blueberry, nav man pazîstama neviena, kas varçtu bût lîdzîga Tev.:) Kad es sâku savas interneta gaitas, mani arî kâds "atkoda" un notika visâdas mistiskas lietas...tagad gan es domâju, ka varbût biju arî pârâk aizdomîga, ar datoru vçl biju uz "jûs", viss, kas notika, varbût arî tikai tâ izskatîjâs...bet varbût arî ne:) Bet patiesîbâ no tâ nevajag baidîties, ka kâds var atpazît. Cilvçki mçdz slçpt savas domas, forumos izsakâs atklâtâk, un atpazîstot ir pat patîkami pârsteidzoði lasît kaut ko pilnîgi citu, nekâ varçtu iedomâties sagaidît:)
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 13:32
blueberry, neuztraucies par atpazîðanu, cilvçki ir aizòemti ar sevi, un arî lîdzîgu ir daudz.
man ir diezgan nepatîkama sajûta bijusi tad, kad mani ir mçìinâjuði netâ kopçt, pie tam , ja nezini , kas to dara, kas aiz tâ slçpjas.
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 20:32
Manupraat ar tiem psihiem tomeer vajag stingraak apieties jo lielaakaa dalja visu to probleemu no izlaidiibas celjas... paarmeeriiga liidzjuutiiba situaaciju tikai pasliktina...
Es saprotu ka man tuuliit bruks virsuu par manu divkosiibu bet nu piedodiet, man shodien kaut kaada neiecietiiba uz psihiem... es labpraat paliidzu cilveekiem kas nonaakushi gruutiibaas un netiek ar kaut ko skaidriibaa bet ja cilvim saka, tu to un to dari nepareizi, vinjsh atbiild jaa, es patieshaam to daru nepareizi, bet peec piektaas sarunu reizes redzams ka vinjsh joprojaam to dara tad vinjsh nav nekaads slimnieks bet ir vienkaarshs maita kas grib ieguut citu liidzjuutiibu un vinjam vajag ar suudainu koku pa muguru...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 20:37
;-) ku! pseidoliidzjuutiiba kaut kur nav radusi dzirdiigas ausis ;-)
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 20:43
Nee, vnk es saaku saprast kaapeec psihoterapeitiem pashiem perioodiski vajag psihoterapijas kursu... jo klausoties tajos psihos pats par taadu var palikt... jaabuut ljoti stipram...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 20:49
...iesaakumam Tu vareetu pats sev atklaat kas Tev liek tos psihus uzklausiit... interesantas atklaasmes sanaaaktu...

...bet par to, ka pashiem vajag... ja visiem paliidziibu sniedzoshajaas profesijaas straadaajoshiem tas buutu pieejams, paliidziibas kvalitaate buutu daudz augstaaka...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 21:32
Hmm? Ja taa padomaa... droshi vien ka veeleeshanaas guut paaraakuma apzinju ir viens no iemesliem kas liek to psihus uzklausiit... bet ir ari kaads racionaalaaks iemesls un tas ir mana dziives pieredze kuru esmu speciaali izkopis un klasificeejis...
Bet nedomaaju ka tas ir kas nenormaals jo visi tie terapeiti dara to pashu tikai ar pienaaciigu naudas summu piedevaas...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 21:35
...paaraakuma apzinja ir tikai viens... ;-)))))
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 21:42
Nu kaa tad lai es zinu paareejos... es tak pie psihoterapeita neeju... :)
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 21:49
... taa iet, kad riikojas neapzinoties savas riiciibas motiivus...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 23:05
ku! Wrote:
-------------------------------------------------------
> ja cilvim saka,
> tu to un to dari nepareizi, vinjsh atbiild jaa, es
> patieshaam to daru nepareizi, bet peec piektaas
> sarunu reizes redzams ka vinjsh joprojaam to dara
> tad vinjsh nav nekaads slimnieks bet ir
> vienkaarshs maita kas grib ieguut citu
> liidzjuutiibu un vinjam vajag ar suudainu koku pa
> muguru...


Ceïð no sapratnes, ka ir nepareizi, lîdz tam, ka kaut kas jâdara, un tieði, kas jâdara, nemaz nav tik îss. Un tas IR grûti. To zina katrs, kas kaut ko sevî, savâs domâs un dzîvesveidâ ir mçìinâjis mainît.
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 23:21
Nav jau runa par situaaciju kad cilvis nesaprot kas jaadara... bet to noskaidrot nav nemaz tik gruuti... Runa ir par to ka cilvis neveelas ko mainiit. Tobish ar vaardiem jau vinjsh veelas bet darbos tas redzams ne visai... gribas lai kaads cits vinja vietaa to izdara.
Protams ka arii man ir taadas lietas kuras esmu gribeejis mainiit bet neesmu vareejis to izdariit... bet tas ir taapeec ka nevisai stipri es esmu to gribeejis... un es ar to citus cilveekus nenodarbinu...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 23:23
...vispirms visus luudz rakstiit sev uz epastu un peec tam cepaas... kaapeec?...
Re: Psihoterapeits
04.11.2007 23:54
Nevajag buut tik primitiiviem un visas lietas sajaukt kopaa, tad nebuus jautaajumi... Un padomaa cik % ir tie visi un cik es esmu kaadam ko luudzis...
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 00:00
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 00:39
,,, Wrote:
-------------------------------------------------------
> ...vispirms visus luudz rakstiit sev uz epastu un
> peec tam cepaas... kaapeec?...


ku!, te nu jâpiekrît komatam :)
pats saproti, cik guru jâbût mierîgam un lîdzsvarotam :)
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 00:49
Nu piedodiet... es arii esmu cilveeks... un iedomaajieties, tagad paardziivoju, dedzinu aviizes un beru pelnus uz galvas...
delta
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 09:38
Var jau teikt daþâdas lietas. Viens ir pateikt, ka daþs labs ar VD sirgstoðais pats nevçlas saòemties vai ko tâdâ garâ, cits - ka vajadzçtu nepieïaut psihu vairoðanos un ka piekrîti Aivaram. Tas nu tieðâm bija, kâ lai to saka... Varbût nevajadzçtu nemaz tâ ironizçt par to pelnu bçrðanu.
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 20:52
ku!

ja nevar vilkt, tab labaak nesaakt... suudi vien sanaak... taa var sachakareet cilveekus.

katrs buus sastapis dziivesgudrus ljaudis, kas ar kaut ko iz savaam atzinjaam ir vareejis ko veertiigu dot... bet neviens no vinjiem neskrien pakalj un nepiesakaas, ka baigi grib konsulteet... ja runa bijusi smaga un taa pa iistam, ljoti nogurushi ir abi.

jo ilgaak dziivo, jo vairaak saproti, ka padomu doshana otram ir ljoti kuteliiga lieta, savaa zinjaa pat mazuliet pazemojosha. aiz to psihoterapeiti padomus nedod, jo tie principaa nestraadaa.

atzinjas naak pamazaam, vot shite es par visiem 100% piekriitu Strawberry... pati briinos, bet piekkriitu ;)
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 21:09
Un vçl par Strawberry mani nosauci:-))) ðito es ierakstîðu skurstenî:)
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 21:16
Par padomiem- viss ir atkarîgs, kâdâ veidâ tie tiek doti. Ja neuzbâzîgi, kâ savas dzîves pieredze, kâ varianti, kâ atziòas- manuprât viss ir OK. Lai cilvçks, kas nonâcis kâdâ bezizejâ, saprastu, ko darît, viòam vajag kâdus piemçrus vai variantus, kaut ko, uz ko balstîties.
Re kâ Kurpatovs, kam taèu laikam ir panâkumi, dod visâdas tehnikas un padomus, un tie strâdâ! Tâpçc es visu laiku uzsveru, ka bûtiska ir profesionalitâte.
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 21:29
AG Es saprotu, ka man tevi nav jâòem vçrâ, bet jau vienreiz teicu, ka necietîðu, ka par maniem bçrniem kâds ko sliktu raksta. Tâpçc tu esi manâ melnajâ sarakstâ, kurâ esi pirmais, ar to arî apsveicu.
Un manâ tçmâ vairs nenâc. Es arvien vairâk pârliecinos, ka tev ir ðizofrçnija vai kaut kâda tamlîdzîga smaga slimîba, ko tu pats sev negribi atzît. Un viss, nepârliecinâsi mani par pretçjo. Jo vairâk runâsi, jo vairâk tas to apliecinâs.
Ja gribi man ko teikt, joprojâm aicinu aci pret aci. Ja to nespçj, tad esi noþçlojams gïçvulis un zaípastala.
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 21:30
Ðodien vairs negribu neko runât, esmu nogurusi.
A.G-s
Re: Psihoterapeits
05.11.2007 21:35
Ârprâts, nu gan nobaidîji! Ko es dariðu, tavâ sarakstâ iekïuvis?!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 20?
Ziņa: