Psihoterapeits

Aizsāka blueberry 

Re: Psihoterapeits
14.11.2007 15:23
Atradu tanî sporta klubâ, kur gribu iet, ir latino dance un tango argentino. Nez vai kâda no ðîm lietâm derçtu?
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 15:38
Bet man liekas A, ka tev derçtu drusku ar kâdu sportiòu nodarboties, vai trenaþieru zâlç mazliet pakacâties.
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 17:28
To tu vari pamçìinât kâdâ sex salonâ, tik es stipri ðaubos vai kâda meitene vispâr gribetu uz tevi kaut paskatîties, kur nu vçl ïaut, lai tu uz viòu skaties.

Vispâr tauta piedodiet par manu izrunâðanos ðodien, parasti es tâ nedaru, bet man arî ir pacietîbas mçrs. Un es ïoti labi saprotu, kâpçc godâtais AG kungs te visu laiku òergâjas un uz visiem d....s (es atvainojos). Vienkârði pilnîgi pamatotu iemeslu pçc varu teikt, ka viòð ir tas, kurð nevienam nepatîk, ka viòam ir milzîgi kompleksi un ka viòam ir kâda psiholoìiska trauma. Viena no tâm noteikti iegûta bçrnîbâ, bet otra tagad, saprotot, ka neviena sieviete ðamo nekad nespçtu iekârot. Tâtad vçl piedevâm vîrietis, kurð nav dabûjis sexu. Tur vienkârði nav variantu, kâ vienîgi pasargât savu psihi, nobloíçjot galvenos iemeslus, bet par galvenajiem uzstâdot psihu vajâðanu, jo kaut kur tacus sava sakrâjusies spriedze ir jâizliek.

Viss, paldies tev ar cilvçks par to, ka ïauj man izlikt savas dusmas, no kurâm es mûþdien baidos. Tâtad reâli tu man esi palîdzçjis. Iedomâjies AG un palîdzçjis psiham, lai viòam kïûtu vieglâk.
Elinite
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 17:38
Blueberry

Lieliski, tâ turpinât! Joprojam izklausies maiga, varçji vçl ðerpâk!:)))

Un, starp citu, par ko Tu atvainojies? Tev nav jâatvainojas par to, ka paud savas domas. AG gan nevienam neatvainojas par savu domu pauðanu.
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 17:50
es atvainojos par to, ka citiem jaalasa ðis viss, bet AG jau dreb pie visâm miesâm par domu vien, ka varçtu satikties ar vienu kârtîgu sieviet, t.i., mani:), tâ ka aci pret aci nesanâk pateikt. Nu mîkstais viòð ir, ja spçj tikai datora aizsegâ íengâties un es pat nojauðu kâpçc dzîvç viòð pat pâr lûpu nespçtu pârspïaut.
Elinite
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 17:54
Blueberry

Citi ne to vien jau agrâk ðeit ir lasîjuði par AG, tâ ka satraukumam nav pamata.:)
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 19:11
It kaa Tev kaads piedaavaatu ;-)
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 19:14
Nesatraucies vibrators jau kaujas gatavîbâ, bet tev pat ðâdu iespçju nav.
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 19:17
miiljaas meitenes, no ko juus ar AG par sexu runaajat... nevajag aizskart cilveeka vaajo vietu. nav smuki ;P nu vinjsh tachu pats visu laiku godiigi staasta, ka nav dabuujis....
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 20:40
Es domâju, ka viòam saldumu par maz. Kas tad sex tâds ir , fui:)
A, kâpçc Tu, Runcene tâ iedomâjies, ka tieði seksa viòam trûkst?
Re: Psihoterapeits
14.11.2007 23:49
glâstu trûkums ir AG, kas atliek nabagam, sola citiem þagarus....sava veida virtuâls sadomazo.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 01:31
Jâ, man arî sâk likties, ka AG ir mazohists, kurð to vien gaida, kad viòu citi apries. Vai nu arî otrs variants, kâ bçrniem, kam neviens nepievçrð uzmanîbu, viòi sâk darît riebeklîbas, lîdz izpelnâs pçrienu vai uzbïâvienu vai tml.
Un vispâr man liekas, ka AG mâte vai tçvs bijuði ar psihiska rakstura novirzçm, jo vai nu iedzimtîba vai vecâku novirzes ikdienâ AG ir padarîjuðas ðizofrçnijas slimniekam lîdzîgu, jo viss, ko tu te dari un runâ brçktin brçc par to, ka tev ar galvu kaut kas nav kârtîbâ. Un, ja tu saki, ka esi vesels, tas tik liecina par slimîbas dziïumu. Tâ ka sen laiks iet ârstçties.

Bet godîgi sakot nesaprotu, kâ vîrietis, kurð pats izskatâs tik atbaidoðs var tâ runât, jo man liekas, ka tâdiem jâsçþ maliòâ un jâkaunas par savu izskatu, ko droði vien reâlajâ dzîvç arî dara.

Es tev nekad nepiedoðu to vienu teikumu, ko tu pateici un man vienalga vai tas rakstîts interneta aizsegâ, ar tâdiem vârdiem nedrîkst mçtâties. Ja vien tevî ir kaut cik cilvçciskuma, bet liekas, ka nav nemaz, ja kaut ko tik ðausmîgu var pateikt. Man liekas, ka ïaunâkais ienaidnieks neuzdroðinâtos man pateikt to, ko pateici tu. Tâpçc esmu pârliecinâta, ka savu samaksu tu saòemsi. Pienâks brîdis, kad tev tik ïoti sâpçs, ka ðîs sâpes bûs nepanesamas. Es ticu, ka Dievs visu redz. Un tevi paðu vajâs kâ tâdu traku suni, lîdzîgi kâ tu tagad vajâ "trakos", kuri nemaz traki nav. Tad tu bûsi "trako kreklâ" un neviens tev nevarçs un negribçs palîdzçt. Es tevi nebiedçju, vienkârði tâ bûs, jo savâdâks scenârijs nav iespçjams.

Un vçl man liekas, ka AG vçlas sev pievçrst uzmanîbu, tâpçc ðie bija pçdçjie vârdi, ko es viòam adresçju, turpmâk viòð man vairs neeksistçs. Tukðums, tas tu esi, NEKAS.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 01:34
oo, cik daudz uzmanîbas veltîju vienam cilvçkam, tagad nokratu no sevis to putekli nost un parunâsim par jaukâkâm lietâm.

Es ðodien visu dienu jutos ïoti labi, vakarâ vçl aizgâju uz solâriju, ielîdu smarþîgâ vannâ, vîrs iezieda mani ar kremu un sajûtas ir tieðâm labas.
Nu, ja man bûtu slikti, tad tas viss ne nieka nelîdzçtu, bet ðobrîd ir ïoti labi:)).
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 07:56
Patiesîbâ AG nelokâmi turâs pie saviem uzskatiem. Tas viens teikums gan bija par traku...:(, to neatbalstu.
Bet citâdi, visu cieòu cilvçkam, kas nepadodas vairâkuma viedoklim. Tos taèu ir tik çrti noriet.
Un es piekrîtu Mariai_Magdalenai, ka cilvçkam ir vajadzîgi glâsti.
Blueberry, vai bçrni, kas dara riebeklîbas, arî nav pelnîjuði glâstu?
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 09:58
Es pçc dabas esmu ïoti toleranta, bet AG gan izsakâs NEPIEDODAMI.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 10:49
Tu esi tik bezspçcîgs, ka Tev jâizmanto ðâdi lîdzekïi? Tu uzíçri, ka Tevi neòem par pilnu. Tevi òem par pilnu tikai tad, ja otram vçli nâvi. Noþçlojami. Ko darîsi tâlâk? Kad nereaìçs arî uz ðo - ko tad darîsi?
Brasilia.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 13:55
Par reliìiju runâjot-tâ ir cilvçku pakïauðana....


P.S. es ticu Dievam, ne baznîcai un reliìijai!
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 14:25
Alstere Wrote:
-------------------------------------------------------
> Es pçc dabas esmu ïoti toleranta, bet AG gan
> izsakâs NEPIEDODAMI.


Un ja nu viòð ir slims? No tâs paðas sçrijas, kâ Tava kaite, vai blueberry kaite, bet ar citâdiem simptomiem ? Kur novilksi robeþu, kurð þçlojams, kurð nç?
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 14:29
strawberry ()
Mçs ar savâm kaitçm nevienu neaizskaram.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 15:57
;-) Dabuuja aizstaave ;-))))))
Brasilia.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 16:38
Blueberry

Lasîju, ka sapòus `tulkojot` jâiejûtas katrâ tçlâ, lai saprastu, ko sapnis vçsta, un ja Tu ietu pie psihotrp. varçtu kopîgi mçìinât ðo sapni tulkot...
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 17:28
Komat, nu kâ Tu nekad nesaproti, ko domâju! Es nevienu neaizstâvu, es filozofçju:P Nu pasakiet man, kur ir tâ robeþa, kad cilvçks ir traks un kad nav vçl traks. Kad sâk aizskart citus, tad ir traks? (Ai, bet Komats mani tik daudz ir aizskâris ...!!!:() Aizskar ar vârdiem vai ar darbiem?
Vispâr jau retorisks jautâjums...
Man , piemçram, liekas, ka AG tikai muld, bet Komats dzeï ar apdomu, lai trâpîtu...Kuram ir piedodams?
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 19:32
Str., es domaaju, ka Tu biku par smagu njem... cilveeki LJOTI, LJOTI lielaa vairumaa nedzelj ne ar kaadu apdomu, bet aizstaav savu poziiciju... tie ar apdomu ir tik shaushaliigi maz...
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 20:30
Komats ir viens no tiem...ar muguras smadzençm jûtu..., protams, stiprinot savu ievainoto ego...Bet citâdi Tev taisnîba, Runcene:)
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 22:05
strawberry - es tad zinu, ka mazs bçrns kurð dara riebeklîbas, ir jâsamîïo. Tas ir signâls, ka kaut kas vairs nav kârtîbâ un tad es pârskatu savas attiecîbas ar viòu, vairâk pievçrðu uzmanîbu viòam utt. Es pati esmu neþçlîgi pçrta, tâpçc savâ ìimenç pçrðanu neatbalstu, Bet ir lietas, kas nav pieïaujamas. Es esmu nopçrusi meitu par to, ka viòa man sit. Varbût psihologi teiktu, ka bçrns tik izlâdç savas dusmas, bet lai mâcâs izlâdçt savâdâk. Tâtad ir lietas, par ko es viòai galviòu nepaglâstîðu, lai gan visumâ esmu ïoti labsirdîga mamma.
Un, ja bçrns vçl daudzas sliktas lietas dara neapzinâti un nedomâjot par to, kâ nodarît ïaunumu, tad pieaudzis cilvçks jau atðíiras ar to, ka viòð ir spçjîgs domât un kontrolçt sevi. Var jau izteikties visâdi, var teikt - man nepatîk tas, ko tu dari, tas kâ tu izskaties, bet vçlçt kâdam nâvi, es domâju, ka ir pilnîgi nepiedodami.
Ja man uzbruks maniakâls slepkava, es nedomâðu par to, ka man viòa þçl, jo mâte redz viòu bçrnîbâ seksuâli izmantojusi vai sçjusi pie suòubûdas. Man ir þçl tâ mazâ bçrna, kurð ir tâ mocîts, lîdz sirds dziïumiem þçl, bet man nav þçl tâ cilvçka, par ko viòð ir kïuvis. Es nevaru þçlot AG, ja viòð saka man - kaut tavs bçrns nomirtu.
Es domâju, ka cilvçks, kurð pasaka, ka viòð gribçtu, lai kâds bçrniòð nomirtu, nav cilvçka vârda cienîgs, man vienkârði liekas, ka viòam nav sirds vai arî tieðâm ir traks, ja neapzinâs, ka tâdi vârdi ir ðausmîgi. Pie kam es domâju, ka katram izteiktajam vârdam ir kâds spçks.
Bet es tacu teicu, ka man Ðis vairs neinteresç, bet nu tas ir kïuvis par sarunu objektu, uz ko arî droði vien tiecas. Varbût tieðâm pilnîbâ viòu ignorçt.
Vispâr man viòð atgâdina tos virinâtâjus, kuri íer kaifu, kad kâds no viòiem sabîstas un tad viòi biedç vçl trakâk. Varbût AG íer kaifu, lasot, ka kâds viòam saka ko sliktu, varbût onanç pie kompja, pie katras riebeklîbas, ko kâds viòam pasaka. Bet virinâtâji stipri apmulst, kad kâdam viòi ir vienaldzîgi vai kâds par viòiem pasmejas un nenobîstas.

Es savu negatîvo enerìiju vçrðu tikai pret sevi. Un var teikt otram sliktas lietas, bet ir robeþas, kuras pârkâpjot cilvçks kïûst par noziedznieku.
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 22:13
Brasilia.
Kâdâ sakarîbâ tu to reliìiju minçji?
Re: Psihoterapeits
15.11.2007 22:56
;-) Ai, mellene, mellene... ;-)

Bet par dzelshanu nepiekriitu Runcenei. Lielaakaa dalja dzelj ar apdomu. Jautaajums cik no vinjiem to savu apdomu apzinaas...
Re: Psihoterapeits
16.11.2007 11:45
blueberry Wrote:
-------------------------------------------------------
> Brasilia.
> Kâdâ sakarîbâ tu to reliìiju minçji?


Par reliìiju bija runa kâdâ 2.lpp, sâkumâ nepamanîju, ka tçma jau 11.lpp iet un sagriezusies kâjâm gaisâ :D
Re: Psihoterapeits
16.11.2007 12:23
Brasilia
jâ, sâkumâ bija runa arî par tâdâm lietâm:)
Re: Psihoterapeits
16.11.2007 16:19
Blueberry
Vai tiki pie kâda psihoterapeita?

________________________________
http://www.freewebs.com/vd_depression/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: