Ìimenes ârsta nomaiòa

Aizsāka auss 

auss
Ìimenes ârsta nomaiòa
10.12.2007 23:09
Labdien!
Pârceïos uz citu pilsçtu un vçlos nomainît ìimenes ârstu. Cik laikietilpîga varçtu bût ðî procedûra? Vai ir kâdas izmaksas?
Re: Ìimenes ârsta nomaiòa
11.12.2007 10:15
Cik zinu, tad lai nomainîtu ìimenes ârstu, vajag sameklçt ðajâ jaunajâ pilsçtâ ìimenes ârstu, kurð ir gatavs jûs pieòemt un tad jâpaòem no viòa veidlapa, kura jâaizpilda. Tâlâk jau tâ pârreìistrçðana notiek viòu paðu sistçmâ. Veidlapa neko nemaksâja.
Ja kaut ko uzrakstîju ne tâ, gudrâkie var palabot... :)
Re: Ìimenes ârsta nomaiòa
11.12.2007 13:32
ïoti preciizi uzrakstiji :)

1) aizejam pie ârsta un jautâjam: e?

2) vai nu jaaiet pie cita aarsta vai jaaaizpilda veidlapa pie ðî paða :) un viss darîts.
Re: Ìimenes ârsta nomaiòa
11.12.2007 17:09
Par to nav jamaksâ?
vai vajaga arî deklarçtu dzîvesvietu ðai jaunajâ pilsçtâ?
Re: Ìimenes ârsta nomaiòa
14.04.2008 12:31
Ârsts, pie kura Tu gribi pieteikties, var Tevi neòemt aprûpç, ja viòam jau ir pietiekoði daudz pacientu, un ja Tu nedzîvo rajonâ, kurð oficiâli ir viòam reìistrçtais prakses rajons. Ja ârstam ir pârâk daudz pacientu, pie viòa bûs ilgi jâgaida uz pierakstu un laika aprunâties ar Tevi arî nebûs. Ja ârstam pacientu ir maz, jautâjums: Kâpçc?
Vçl ieteiktu noskaidrot, kas aizvietos Tavu ârstu, kamçr viòð ir atvaïinâjumâ vai pats slimo? Mana iepriekðçjâ ÌÂ slimoja pusgadu, un man bija nopietnas problçmas atrast, kas pie manis uz mâjâm atnâk un slimîbas lapu uzraksta. Zâles izrakstît un iedot radiniekiem recepti bija ar mieru visi, tikai ne dot lapu, vai atnâkt mâjas vizîtç. Tas nekas, ka man t 39 grâdi bija.
Re: Ìimenes ârsta nomaiòa
14.04.2008 14:02
...nevajag deklareetu dziivesvietu...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 20?
Ziņa: