esmu nikna! kas par muïíîbâm!

Aizsāka kate m 

kate m
esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 14:02
Kâpçc iestâdes, kad pierakstâs uz izmeklçjumiem, ðobrîd paralçli polisei prasa arî ìimenes ârsta nosûtîjumu? Kâpçc man jâtçrç vçl laiks, ja tas neiet no ìimenes ârsta naudas?! Kontroles mehânisms? Tas mani tieðâm sanikno! Neesmu pie ârstiem staigâtâja, bet man ir savas zinâmas problçmas, kuras ðad tad jâpârbauda. Un man nevajag ðâdu „parûpçðanos, lai nenodara sev ïaunumu”- tâ taèu ir mana atbildîba!!! Ko gribu, to pârbaudu! laikam ðî ir hipohondriíu apspieðanas metode, bet absolûti aplamas lietas taèu nekur neveiks tâpat, tad kam viss ðis?? Un, tâ kâ nejûtos hipohondriíe, tad mani tas sanikno.
Vai ðâda situâcija attiecas arî uz pilnîgi maksas pakalpojumiem? Jeb tikai uz polisçm?
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 14:39
Nu nez, ir vietas kur var iet vienkaarshi ar palisi... incanti kas to regulee...? Mani arii ljoti kaitina tas ka tiek uzspiesta kaut kaada kaartiiba, ieskaitot paarmeeriigas prasiibas peec recepteem... un kas ir pats skumjaakais, sisteema iekaartota taa lai apgruutinaatu mediciinas pakalpojumu sanjemshanu un aizkaveetu aarsteeshanas saakumu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 16:17
Nu ,mana dârgâ, tas ir tâpçc , lai speciâlists diagnosts piem. zinâtu kâpçc tev vajag magnçtiskâs rezenanses izmeklçjumu galvai; ar vai bez kontrastvielas; kas bûtu jâizpçta îpaði sîki un lai nebûtu tâ ,ka tu pati izdomâ, ka ak, nu uztaisîsism 3. reizi 2 nedçïu laikâ asins analîzi - ja nu tur kas parâdâs pçc iepriekð 2 normâlâm:))) Starp citu , ïoti daudzu apdroðinâðanas kompâniju lîgumos ar iestâdi ir norâde - nepiecieðams nosûtîjums, ir polises ,kuras darbojas tikai kombinâcijâ ar ìimenes ârsta nosûtîjumu, un galu galâ lai tu nesâktu pati sev nozîmçt nevajadzîgus izmeklçjumus. Patiesîbâ jau uz jebkuru izmeklçjumu tevi sûta kâds ârsts un tas tad arî to nosûtîjumu raksta. Cita lieta, ja tu to izmet vai aizmirsti mâjâs, tad jau nevienu gan nevajadzçtu vainot. Bet visbieþâk viss par ðo tçmu ir atrunâts apdroðinâtaju lîgumos, tâpçc tâs droði vien nebûs nepamatotas prasîbas.
Moljers
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 16:42
ïoti vienkârði
Apdroðinâtâji neapmaksâ, ja nav ìim ârsta nosûtîjums !!!!!!!!!
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 16:50
nepareizi!!

var neiet pie ìimenes ârsta, bet ar polisi griezties tieði pie speciâlista
citçju:
"laboratoriskie izmeklçjumi ar ârstçjoðâ ârsta nozîmçjumu"

praktiski pârbaudîts- gribu- eju pie privâtârsta- tas nozîmç uz izmeklçjumu


varbût noteikumi ir atðíirîgi daþâdâs polisçs



Edited 1 time(s). Last edit at 11.01.2008 16:53 by oga.
tas ir taapeec, lai apdroshinaataaji vareetu vairaak naudu izspiest, viss ir smalki izdomaats.
mani arii tracinaaja, kad vienreiz ar savu polisi aizgaaju pie ginekologjes un man lika maksaat pilnu summu, lai gan bija polise, piedaavaja tikai panjemt cheku un tad iet uz vinju biroju RSK.

netaa palasiijos, ka lai es dabuutu savu naudu,tur - RSK es varu ierasties tikai ar gjimenes aarsta nosuutiijumu + cheku, turklaat man tur veel buutu jaaraxta iesniegums.

Logjiski, ka es negaaju uz RSK,

vinji uztaisa visaadus chakarus, birokraatijas, sarezhgjii visu, lai cilveekam negribeetos kraameeties un vinjiem buutu lielaaka peljnja.
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 20:32
c:

ja ievçro polises lîguma noteikumus, nav nekâdu problçmu.

esmu strâdâjusi ar daudziem RSK apdroðinâtajiem pacientiem, un kopð RSK pirms pâris gadiem ir mainîjies îpaðnieks, viss ir vienkârði perfekti (tpu,tpu).

un tur runa negâja par ginekologa apmeklçjumu, bet gan par zobu protezçðanu, kur summas ir daudz lielâkas...
Re: esmu nikna! kas par muïíîbâm!
11.01.2008 22:49
Tur ir jâskatâs arî vai konkrçtajam ârstam ir lîgums ar apdroðinâtâjfirmu. Ja nav, tad jâmaksâ pilna summa. Zinu , ka Arsâ ar noteikta veida polisçm (sâkot no sudraba) var iet pats pie izvçlçtâ speciâlista, bet, protams, ja viòam ir noslçgts lîgums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 20?
Ziņa: