Apakðçjâ zarnu trakta daïa jau nedçïu nemierîga

Aizsāka dadzz 

Apakðçjâ zarnu trakta daïa jau nedçïu nemierîga
08.02.2008 11:34
Sveiki!

Mazliet tâds fons:
Man, jaunam skuíim, ar vçderu îpaðu problçmu parasti nav un çdu veselîgu pârtiku, nedzeru , nepîpçju, esmu diezgan kustîga.
Bet ir problçmas jau kâdus trîs mçneðus ar normâlu dienas reþîmu. Pçc pusotra gada pauzes ar bçrniòu atsâku mâcîbas - vakara maiòa, visi ritmi ðûpojas briesmîgi. Plus vçl tagad jau mçnesi sesija (grûta, jo tehniska specialitâte) - diezgan paliels stress.

Situâcija: pçc darba nedçïas, kad sâkâs tâds kâ atslâbums, pçkðòi parâdîjâs vçdergraizes, vçdera kreisajâ pusç apakðâ velkoðas sâpes. Sâkumâ domâju par apsaldçtu olnîcu, bet tad pievienojâs ðíidra vçdera izeja uz robeþas ar caureju. Îsti nepârgâja - visu nedçïu katru dienu, kad ir noguruma periods, izlien lielâka vai mazâka sâpe. Temperatûras nav, bet ir neliels vâjums. Vçdera izeja arî ðíidra.

Ìimenes ârste aizgâja dekrçtâ, tâpçc, kamçr nav atrasta cita, iejautâjos aptiekâ un pagaidâm visu novçla uz saèakarçtu mikrofloru. Sakiet, lûdzu, kas vçl varçtu tâm iekðâm nepatikt? Ja dabûju vçdera vîrusu, tad parasti komplektâ ar temperatûru.

Liels paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 14?
Ziņa: