Cista pie deninjiem??

Aizsāka xorta 

xorta
Cista pie deninjiem??
08.02.2008 11:38
Nu, vâks, atklâju, ka virs deniòiem, tur, kur sâkas mati, zem âdas kaut kâds veidojums. Pirmajâ brîdî likâs, ka tâ kâ pûslîtis, bet laikam tomçr kaut kâdi mîksti audi, tâ kâ kaut kâda cista, vai. Viòð ir izteikti kustîgs, nesâpîgs. Aptuveni 1 santîma lielumâ. Uz âru izcçlums nav redzams.
Tagad man liekas, ka visa tâ puse ap deniòiem ir tâda biðíi jutîga, tâda kâ pilnuma sajûta, bet vairs jau neesmu droða, kas ir reâli, kas uz nervu pamata.
Neceru, ka kâds varçs pateikt, kas tas tâds, bet sakiet, pie kâda ârsta vispâr lai ar tâdu iet (ìimenes ârsta man nav). Vienkârði íirurgs neliekas îstais risinâjums. Kurð ir tas speciâlists, kurð varçtu pârbaudît visu smadzeòu poda saturu? Neirologs?
Re: Cista pie deninjiem??
09.02.2008 00:04
Nomierinies... tas kas ir smadzenju poda vispusee, nav saistiits ar to kas iekshpusee... Visticamaakais ka taa ir lipoma - taukaudu veidojums... pilniigi nemaz nav biistams...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Cista pie deninjiem??
09.02.2008 01:03
ku joprojaam galvenais konsultants?:-)
xorta
Re: Cista pie deninjiem??
10.02.2008 17:06
Paldies, ku! Lipoma gan tâ nebûs, labi pazîstu lipomas, jo manâ ìimenç daþiem tâdas ir.
Toties atradu internetâ aprakstu par gadîjumu, kad ziròa lieluma bumbulis pie deniòiem izrâdîjies uz âru izvirzîjusies þokïa locîtavas saite. Par brînumu arî mançjais kustâs lîdzi þokïa kustîbâm. Man tas liels anatomisks pârsteigums, ka kaut kas þoklim piederîgs var atrasties virs deniòiem, bet tâ kâ tieðâm kustâs lîdzi, tad, iespçjams, tieðâm kaut kas pa to lîniju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 18?
Ziņa: