periartrîts- paskaidrojiet, lûdzu!

Aizsāka kachenite 

periartrîts- paskaidrojiet, lûdzu!
16.02.2008 07:01
Palasîjos forumâ- te daþâdi artrîti pieminçti-reimatoîdais artîts,osteoartrîts.
Bet kas ir periartrîts? Vai no tâ var tikt vaïâ? Sâkums tam pirms gadiem 7, kad treniòa laikâ sastiepu ( sameþìîju?) pleca locîtavu, to neârstçju, pirms pâris gadiem sporta nodarbîbu laikâ satraumçju vçlreiz. It kâ jau biju pieradusi, zinâju, ka vairs jebko darît ar rokâm nevaru. Rudenî aizgâju uz trenaþieru zâli, pavingroju, un vakarâ vairs nevarçju ne apìçbties, ne padzerties, ne ko citu izdarît bez sâpçm.
Ir kaudze zâïu izdzertas,nu jau varu apìçrbties, atvçrt durvis un citas labas lietas darît! :) Zinu, ka vajadzçs fizioterapiju vai kaut ko lidzîgu- tas viss vçl priekðâ.
Cik daudz es no ðîs kaites varu tikt vaïâ? Un ar kâdâm fiziskâm aktivitâtçm vispâr lai nodarbojas? - Negribas galîgi iesûnot un negribas vçl kaut ko sabojât. Man 33.
Jau iepriekð pateicos!
Re: periartrîts- paskaidrojiet, lûdzu!
16.02.2008 15:57
dûòas, masâþas, vingroðana, peldçðana... pirms 10 gadiem man ðitâds arî bija plecâ iemeties, bet sen jau aizmirsts; prâtâ gan nav palicis, ka bûtu zâles kaudzçm dzerts...tas gan ne
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 11?
Ziņa: