Lîkas muguras ârstçðana.

Aizsāka Gandrî âtrâ palîdzîba 

Labdien!

Grieþos pie Jums ar jautâjumu par "lîku" muguru un tâs ârstçðanu. Tçvs bieþi aizrâda, ka sçþu ar "lîku" muguru un pats arî cenðos sçdçt taisnâk un tad, kâdâ jaukâ dienâ aizsâkâs strîds par to, ka "lîku" muguru izârstçt nevarçs! Vai tâ ir patiesîba ? Es gan îsti nezinu, kâds ir tâs paveids manâ gadîjumâ ( vai tur lordoze, kifoze, skolioze ), bet nu, kupris man nav. Kâ tad tur ir ar to ârstçðanu ? Varbût iegâdâties "zirneklîti", bet tikai ne to kurð pîkst, bet gan to ar gumiju. Klasesbiedrs tâdu gadus 4 atpakaï nçsâja un paðlaik ir stalts, taisns kâ stabs. ;) Es, protams, nerçíinos ar to, ka bçrnîbâ varçs sçdçt ar lîku, jo vçlâk to tâpat varçs ârstçt.
Re: Lîkas muguras ârstçðana.
24.02.2008 11:34
Lai saglabâtu taisnu muguru, pietiek regulâri nodarboties ar sportu. Trençti muskuïi ir vislabâkais balsts Tavam mugurkaulam- un nekâdu "zirneklîti" nevajadzçs pirkt! (Stipri ðaubos vai tas vispâr palîdz!)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 22?
Ziņa: