Par mugurkaula korekciju

Aizsāka Ilutaa 

Ilutaa
Par mugurkaula korekciju
03.03.2008 14:24
Ârsts manam 7 gadîgajam bçrnam pamanîja, ka mugurkauls nav pavisam taisns un ieteca ârstniecisko vingroðanu. Vai tas kas nopietns? kur notiek tâs ârstnieciskâs vingroðanas un vai vispirms nevajag aiziet pie kâda speciâlista, bet kâda?! varbût íirurga?!
man ari bija nozimeta arstnieciska vingrosana un tas nav nekas sarezgits vnk tie ir vingrojumi kas nostiprina muguras muskulaturu un palidz muguras skriemelus iebidities pareizajas vietas, protams pec tam jabut ari arstnieciskajai masazai un ta ir nepatikama nemaz nav relaksejosa ...
un protams pirms ta visa obligati ir jauztaisa rentgena uznemums :)
AAA
Re: Par mugurkaula korekciju
04.03.2008 10:21
Droði vien viss ir pareizi, bet droðîbas pec var konsultçties Vaivaros, tur ir visnopietnâkais skoliozes centrs Latvijâ.
Re: Par mugurkaula korekciju
06.03.2008 15:23
Vai tas ir kas nopietns?- ja atstâj ðíîbu mugurkaulu un neârstç, laika gaitâ mugurkaula skriemeïi nospieþ nervus, kas no muguras smadzençm iet uz rokâm, kâjâm, visiem orgâniem. Sâk tirpt rokas, kâjas,iekðçjie orgâni vairs nedarbojas, kâ vajag. Var pat iestâties paralîze. Un sâp!!

Par masâþu mana ÌÂ teica, ka tas var bût ïoti patîkams process, ja atrod îsto masieri. Es tikko biju pie fizioterapeites, viòa man tur kaut ko mugurâ pabakstîja, es no kaifa gandrîz "aizlidoju". Ar masâþu droði vien ir tâpat.
Ârstniecisko vingroðanu mâca veikt fizioterapeits- tâdu ir daudz un ne tikai Vaivaros.



Edited 2 time(s). Last edit at 06.03.2008 15:40 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 15?
Ziņa: