tramadol

Aizsāka sawle 

sawle
tramadol
07.03.2008 13:15
Kas taas ir par zaalem?? Atradu sava vira dreebees pasleptu!!!
Re: tramadol
07.03.2008 14:05
Man arî kïuva interesanti, kas tramadols ir par zâlîtçm, un Rîgas Atkarîbas profilakses centra mâjas lapâ atradu ðâdu atbildi.

http://www.narcomania.lv/?catid=10&sadala=12&fails=1

Tramadols ir sintçtisks analgçtiíis un pieder pie pretsâpju lîdzekïiem, kas inhibç mju-opioîdu receptors. Preparâts sintezçts ar nolûku: sniegt maksimâlu pretsâpju un minimâlo eiforijas efektu, tâdçï ðajâ ziòâ tramadols 10 reizes vâjâks par kodeînu un 6000 reizes - par morfînu. Tramadols ir iekïauts stingras uzskaites vielu sarakstâ, kuras ârsts izraksta pie noteiktâm indikâcijâm. Tâdas zâles lieto îsu kursu, jo nedrîkst pârsniegt ârstniecisko devu, lai neveidojas atkarîba. Medikamenta terapeitiskâ deva nodroðina sâpju mazinoðu - pretsâpju efektu, bet lietojot tâs pârmçrîgi un ilgstoði rodas atkarîba. Tramadols pat terapeitiskâs devâs daþiem cilvçkiem (piemçram, narkomâniem) var izprovocçt krampjus, tâ ir tramadola blakus parâdîba. Pie pârdozçðanas (vairâk par 400 mg/dienâ) krampju iestâðanas risks paaugstinâs. Krampji var sâkties, ja tramadols tiek lietots kopâ ar citiem medikamentiem – antidepresantiem, antipsihotiskiem preparâtiem. Ja cilvçkam bijuðas epileptiskas lçkmes agrâk, tramadolu viòam drîkst dot tikai izòçmumâ gadîjumos (ja tiek apdraudçta viòa dzîvîba un nav cita medikamenta). Tramadolam piemît augsta toksicitâte: cieð nieres, aknas un smadzenes. Lai sasniegtu eiforijas efektu, nepiecieðama ïoti liela, faktiski dzîvîbai bîstama tramadola deva - pârdozçðana. Lietojot bez ârsta norâdîjuma var rasties nopietnas veselîbas problçmas – rodas uzmâcîga tieksme lietot atkârtoti, tiek bojâtas aknu ðûnas un nervu ðûnas, izmainâs personîbas îpatnîbas un uz tâ fona formçjas narkomânu uzvedîba (klaiòoðana, melîgums, zagðana u.tml.) Preparâta pârdozçðana izpauþâs ar þestu un kustîbu uzbudinâjumu, atklâtîbu, jautrîbu, âtru, skaïu, nedaudz nesakarîgu, bet bez artikulâcijas traucçjumiem runu. Seja paliek sârta, asinsspiediens pazeminâts, pulss - nedaudz âtrâks, zîlîtes uz gaismu reaìç pavâji. Sistemâtiskâ tramadola pârdozçðana izmaina cilvçka personîbu, veido atkarîbu ar smagu abstinenci un noved pie polinarkomânijas. Ja cilvçks lieto tramadolu sistemâtiski lielâs devâs 3-4 mçneðu laikâ, tad viòam formçjas heroînam lîdzîga abstinence, kas parâdâs pçc lietoðanas pârtraukðanas: trauksme, svîðana, drudzis, kòudoða sajûta uz âdas, sirdsklapes, sirdssâpes, bailes, trîceklis, miega traucçjumi, “muskuïu diskomforts”, stipras lauzoðas sâpes visâ íermenî, sâpes vçderâ, aizcietçjumi vai caureja, visas pazîmes ilgst 5-7 dienas. Tramadola lietoðanas pârtraukumos pçc abstinences parâdâs - depresija, angedonija, iekðçjs saspringums, nosliece uz agresîvu uzvedîbu - ðâds stâvoklis ir ïoti mokoðs un tad grûti pârvarçt psiholoìisko tieksmi pçc tramadola lietoðanas. Atkarîgie tramadolu bieþi kombinç vai sâk lietot citas narkotikas, îpaði, kad nevar saòemt tramadolu. Iesaku bez vajadzîbas nelietot ðo medikamentu!
sawle
Re: tramadol
07.03.2008 20:21
ak sausmas, kapec gan veselam cilvekam nepieciesams slept sis zales? ko lai tagad doma? ka lai pajauta vinjam kam tas vajadzigas slept no manis?
Re: tramadol
08.03.2008 01:23
...creativa, tramadolu, lai saíertu kaifu, lieto galçji tizleòi...profesionâlis ðitam mçslam virsû neskatâs...:)
Re: tramadol
08.03.2008 09:35
Tâ jau arî izskatâs. Viens kaut kâdâ tur portâlâ bija rakstîjis.. oooooooooo, cik tas ir forði un, ka tramadols liek justies kâ septîtajâs debesîs, ka dienu var nodzîvot tik mierîgi un skaisti. Un vçl visâdus mçslus. Katrs jau íer to, ko var paíert. :)
Re: tramadol
08.03.2008 11:36
no tramadola narkoties ir tas pats kas efedriina deelj petrusiinu dzert.. vai kaa to siirupu sauca :D izdzer 2 pudeled un efekts panaakt kaa no 4 teofedriina ripaam :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: tramadol
05.12.2008 11:06
Apmçram 5 100mg tabletes iesâcçjam ir kaut kas lîdzîgs devai heroiina tikai kaifs ir nedaudz savâdâks, tas nepienak tik strauji(apm2 st), tas ir ilgâks(apm8-10 st), un tas ir sliktâks veselîbai(aknâm , nierçm, zarnâm).Sanâk ka heroîna atkarîba kaitç mazâk ka tramadola atkarîba!
Re: tramadol
05.12.2008 12:38
...vçl viens idiots...
Re: tramadol
05.12.2008 14:46
madcynics! Tu man patîci.....
Niks varçtu bût salasâmâks.
Kas ir idiots?
Diemþçl tramadolu,atviegloto noteikumu dçï ir palaiduði plaðâ apritç.
Normâlas atrâs palîdzîbas ES valstîs viòu nelieto.
Pie mums,kas lçtâks un ko parocîgâk birokrâtiem. Cilvçks...pçc tam. Un ,kas ir cilvçks Latvijâ?
mur mur
Re: tramadol
05.12.2008 23:42
njâ, jûs par atkarîbâm, bet man pirmâ doma bija - cilvçks smagi slims. vçþa slimniekiem uz beigâm tak tramadolu arî izraksta.
TRAMS
15.05.2009 16:28
Tavs Vīrs ir Labs Cilvēks Un labs narkomājns Ja Rij Sjito Lietu!! Uz Ielas Cena ir kosmiska Veikalaa Smiekliiga ! bet recepti nedabuut !! Gandriiz neespejam!I TRAMS Mans Miiljaakais Bet DHC AR ir Svaigžņu tabletes!!!!!!!!!!!
Re: tramadol
18.05.2009 13:19
Cik zinu Tramadols izsauc sliktu dūšu un pie zināmu apstākļu sakritības var aiziet.....
Nosmakt savos vēmekļos,piemēram ( ja pluso kopā ar nomierinošiem,grādīgiem).
Jebkuru atkarīgo vielu meklāšana norāda uz personas vājumu,no kura vajag bēgt,kā no spitālīgā. Lai cik viņš būtu spēcīgs,interesants,skaists un jauks.
Kaifa meklētāji ir norakstāmi cilvēki,egoisti līdz riebumam,meļi,pašnāvības kandidāti,ģimenes nelaime ,nācijas lāsts.
mess
Re: tramadol
15.06.2009 15:43
Te bik info ir par tramadolu:

http://modernmedicineblog.blogspot.com/
Re: tramadol
21.08.2009 03:13
superiigs stavoklis, tikai veemu diena reizes 6 ))) tiem, kas nezin laikam gruti noticet, bet zem tramadola vai citiem opiatiem vemshana ir pat patiikama )) daudziem cilvekiem ir tada reakcija pred shim vielam, taapec pasakums nav ipashi sabiedrisks ))
Re: tramadol
21.08.2009 06:23
Bac, kas tik viss nenotiek. Lasu un brinos. Nabaga sieviete, kas vinai tagad japardzīvo.Es viņas vietā obligatu runatu par atrasto. Un ja jau bija jārokas pa kabatām, tad gan jau kaut kas aizdomigs bija pamanits uzvedībā. Tiešām kops esmu šai forumā-jautajums kas notiek Latvijā mani pat vairs neizbrīna. Atveselošu kāju un laikam jāsāk kravāt čemodani aizbraukšanai.
Re: tramadol
21.08.2009 23:25
a varbuut viiram vienkaarshi zobs iesaapeejaas?
Re: tramadol
23.08.2009 03:59
Vēža slimniekiem pie beigām dod Oramorph un tādā garā.Tie par tramadolu stiprāki.Atsāpināšanai parasti pakāpes.Pēc operācijām-morfijs un tam līdzīgie,vai promedols.Vai uzreiz promedols.Tad nenarkotiskie vai tramadols.Tad noņem.
Vēzim,sāk analig;inveidīgus un NPL grupa,tad tramadols,kodeīns,kaut tādi vieglāki.Tad promedols,visādi līdzīgie un tad oramprphi,morfijs,lēnas padeves sistēmas ar dozatoru.Klāt miegazāles,antidepresanti.
Reizēm sākumā,lai atliktu narkotiku uzsākšanas laiku,mēģinot anaprilīnu un NPL kopā.
Es teikšu tā,to tramadol ārzemēs pat vairāk izrakstot,kā pie mums.
Viņš nav tik bīsams iekšām,piemēram NPL diklofenaki,analgīni,visādi aspirīni,bija butadions arī,amidopirīns,ketatofēns un visādi,paracetamolu ieskaitot.Jiftīgāki.
Aspirīna tabletes ieņemšana trombocītu agregācijas spējas ietekmē uz 7 dienām.Mazās devās dod kā asins šķidrinātāju pēc infarktiem,asinsvadu aizsērējumu dēļ operētiem.
Turklāt,ja pacientam ir leikopēnija,trombocitopēnija,paaugstināts PTL laiks,asiņošanas anamnēzē,kuņģa vai zarnu čūla,gastrīts,spēcīgi hemoroidālie mezgli,bijusi galvas vai vēdera trauma nesen, tas NPL ordinējot ārsts riskē...
Mums LV pacientu var uzsēdināt uz diklofenaka,hefo,parakstīt ortofēnu un visu ko simptomātiksai terapijai.
Viss rullē.
Civilizētā valstī tas cauri neiet.Mums juristu kāliem,pamācītos medicīnas pamatus,būtu pārmaiņas.
Ja atnāks pacients,kam asinsainā kaut mazliet zem normas leikocīti,trombocīti un trombocitārās rindas testi,PTL,tad ārsts labāk izraksta NPL,nesteroīdie pretiekaisuma līdzekļi lai nomierinātu narkotiku uzraugus.Tas,kā analgīni,diklofenaki,paracetamoli,nimesulīdi,aspirīni ietekmēs pacientu ārstam pilnīgi pie vienas vietas vai arī nedomā par to.
Un būs kādam kāds pacients,kam sāks asiņot čūla,uzliesmos gastrīts,sāksies problēmas ar asinsradi.Tā ātri.Klāt varbūt ģimenē kāds ir ārsts,kāds jurists.Tad NPL faniem viegli nebūs.Sen laiks kaut kam tādam notikt,kādu skaļu prāvu Latvijā vajaga kā ēst.
Re: tramadol
23.08.2009 04:17
Vispār,jāmeklē kāpēc sāp un jāarstē cēlonis.Pretsāpju līdzekļi ir ka'palīgs vai paliatīvs mērs.
Pārāk ārsti izmanto Nesterioīdos Pretiekaisuma Līdzekļus sāpju simptomātiskai terapijai.
Jā,viņi perfekti,ja tur ir iekaisumi,kas padodas NPL.
Zinu vienu,kam nepalīdzēja ne NPL-analgīns,diklofenaks,nimesulīds/tas vismaz iekaisumu tiešām ārstē/,ne tramadols.
Palīdzēja tikai antibiotikas,jo bija infekciozs iekaisums.Pie tam ,pirmās ,ko deva,ne,bet,kad nomainīja,tad sāpes mazinājās un izzuda,bez tālākas pretsāpju līdzekļu lietošanas.
Jāmeklē,kāpēc sāp.
Narkomāni,nolādētie,tramadol rīn,kad mēgīna atmest heroīnu vai citu opiātu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To profesori saka,narkologi arī...
Dullumam,nu nezinu...Man ir bijis nozīmēts,jāsaka,ka pa trim dienām,ko apguvu,1gr.analgīna biki stiprāk pret sāpēm līdz.Devas dažādas tramadolam.Kaifu nejutu nekādu,un pretsāpju efektu sasniegt gan palīdzēja,kad klāt pieņem konjaciņu pavairāk,vai analgīnu 1.0 Varbūt daudz tablešu ko dod,nezinu..
Tramadol tā neietekmē elpošanu,kā opiāti klasiskie,tāpēc to un promedol vairāk kam vājas plaušas cenšās ordinēt,piem,emfizēma,fibroze,astma...Sekrēciju arī ne,tur pluss.Mīnusus jau te rakstīja,klāt tiem,tas,ka cena nav nebūt tol zema,lai ilgstoši ordinētu dzertu un nejustu cenu.
Cena,nu aptiekā nav lēts.Ja grib dulloties,Oramorph lētāk sanāktu.Recepti tikpat grūti laikam dabūt.
Ar narkomāniem gan tā ir kā ir...viņi jāsoda,nevis jāauklējas ar tiem.PSRS laikā bāza cietumā,tagad šprices maina viņiem!!!!Metadonu dod!!!!!Vot tas baigi dārgs....Pietiek vergot narkomāniem,laiks sodīt viņus.!!!!!
Re: tramadol
23.08.2009 04:27
Ātrai palīdzībai,cik es no viņu speciem lasīju,dzirdēju,tieša'm tramadol nelieto.Švaks,vēl lēnu iedarbojas.Ja sāp tā,ka tramadol noņem sāpes,tad var ciest un izmeklēt.
Ātriem parasti fentanils,k.a. alfenta,sulfenta,ja skābeklis ir,ko dot,tad morfijs,promedols un kāds NPL.
Tur taisņiba,ātrie nav nekādi vergi,lai tādu tramadol vazātu līdzi!!!!
Infarktniekam,nierakmeņu lēkmei,traumām,apdegumiem,tādām sāpe'm,kad ātrie jāsauc,tramadols nelīdz.
Kodeīnu gan ātrie nezinu vai vazā līdzi,bet tas arī švaks un lieto parasti pret klepu,ja nedrīkst klepot,acu,plaušu OP ar pleiru sašūtu,piem,pēc iespiestu ribu operācijas utml.Lori ordinē arī biki,
Vot nezinu,vai tagad kokaīna šķīdumu lieto anestēzijai,vai nelieto LOR un vai acu ārstam viņš iet tagad.
Agrāk bija,ne pārāk sen vēl.Tas,ja dikaīnu netur,nepanes pacients.Par oftalmoloģijas pielietojumu nezinu,tur ārstiem attiecīgiem jāraksta,kam un kāpēc.
VĪRS JĀNOVĒRO,NEUZKRĪTOŠI.TAD JĀMĒĢINA IEVĀKT PAR VIŅA UZVEDĪBU ĀRPUS MĀJAS.TAD JĀMĒĢINA IZTAUJĀT.
ŽĒL,TAGAD NEVAR NARKOMĀNUS VISUS IESLODZĪT TRAKONAMĀ,NAV PSRS LAIKI.....
Re: tramadol
23.08.2009 04:32
baiba 50 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bac, kas tik viss nenotiek. Lasu un brinos. Nabaga
> sieviete, kas vinai tagad japardzīvo.Es viņas
> vietā obligatu runatu par atrasto. Un ja jau bija
> jārokas pa kabatām, tad gan jau kaut kas
> aizdomigs bija pamanits uzvedībā. Tiešām kops
> esmu šai forumā-jautajums kas notiek Latvijā
> mani pat vairs neizbrīna. Atveselošu kāju un
> laikam jāsāk kravāt čemodani aizbraukšanai.
UZ kuru valsti brauksiet? Narkomāni visur ir.Tas ir elle,viņiem vergo visa tauta.Špriču apmaiņa,metadons un tāda garā....
Vienīgi ir valstis,kur mazāk riebīgo narkomānu,ir kur vairāk šo parazītu....
Re: tramadol
23.08.2009 04:42
Ja Jums naudas mājā nav kļuvis mazāk,tad narkomāniju verētu izslēgt.
Parasti narkomāni rīn ciklodolu,un līdzīgos,osta līmi,šķīdinātāju,benzīnu,rīn ekstāzi,spaidu,špricē un šņauc heroīnu,šņauc kokaīnu,rīn opija tinktūras,hankas,reti kodeīnu.Sāk ar zālīti,hašišu,diskotēku ripiņām,tad stiprinās tālaķ.
Efedrīna nariķi ilgi nedzīvo,paldies DIEVAM.
Vēl špricē un rīn amfetamīnu,laiza LSD un rīn PCP.
Re: tramadol
23.08.2009 08:40
...joll,nejauc amatierus - pouskoka metējus ar profesionāļiem...
Re: tramadol
23.08.2009 11:01
"Atveseļošu kāju un laikam jāsāk kravāt čemodāni aizbraukšanai..." No narikiem nobijies?
Labi būs tikai tur, kur mūsu nav. Citur var būt tikai savādāk.
Re: tramadol
24.08.2009 07:56
Manai domai nav nekada sakara ar to ka būtu nobijusies no narkomaniem. Kops esmu uz kruķiem un tupu mājas, ka rezultātā ari darba vairs nav-likumsakarīga doma, ka te man nebūs ko darit, tāpec tie čemodani tika piesaukti.
KrisRap
Re: tramadol
17.09.2009 21:02
Es tevi miilu :D
Es Ar ! Eju Ar veceneem pa centru! pavemju !! Okey! jam taalaak :D:D:
Labn !Bik paarspiileeju bet Nju Bij Okey! Agraak veemu! tgd Nee!! Jau kaadi 4 gadi No Tramadola nevemju !!
anest
Re: tramadol
19.09.2009 18:45
jeezumarija, kaadi idioti, tramadols ir hujna. lieto pie vieglaaam traumaaam, specigaam sapeeem (galvas, locitavu mezgiijuma) lai atvieglotu nabaga cietusho no sapeem (pie stiprakaam fentanilu) veiniigais kaifs, kaadu var nokjert ir VEEMEKLIS.
Re: tramadol
23.11.2009 16:12
Sveiki Visiem.. Es Lietoju Tramadolu 4 Gadus Dienu Dienā.. Sākumā Deva Bija Niecīga!!
Ap 100 Mg Dienā.. Tā Kādu Pus Gadu.. tad Deva Auga ! un Bija PAT Dienas Kad ieņēmu 2 Grami Dienā.. Un tad Bija Divas Nedēļas kad Lietoju To Kā Mežonis. tadA tkal Bija uz 5 Tramadoliem Dienā tas ir 500 Mg Dienā! Un Tā mazināju Devu. Līdz Pat 4 Novembrim 2009

Vairs Nēsmu Lietojis Ne Gramu..
Biju Pie ārsta JO Man Ir Nopietnas Sirds Problēmas ! Sirds mazspēja! HisaKulīša Blokāde ;) Un Lērums Citas SIrds Problēmas! Aritmija UTT!
Bet Tagad Jau Ir 23 Novembris..
Nēsmu Lietojis 19 Dienas ...

Biju Ar aatrajiem vests Uz Slimnīcu 4 Reizes. Biju Rīgas Stradinju Slimniicā Kur Neko par To nezinaaja Jo tad No manīm Atteiktos Latvijā Labākie Kjirurgi UTT!
Jelgavā Zināja Jo tajā 4 Datuma Man Bija Nopietna SirdsLēkme. 200 Sitieni Minuutē Sirdij Bija.
tad Gulēdams palātā uzreiz Sapratu ka tam Jāliek Smags PUNKTS...

Bet TAGAD ir Milzīgas Problēmas Ar Visu manu Organismu

Sirds Jocīgi Darbojas Un Bieži vakaros Ir Spēcīgi Sitieni Ka Paliek bail,,
Es ēdu Daudz,Bet Vēdera izeja NAV...
Zarnas Dzirdu Un Jūtu Ka Vis Iekšā Kustās...
Saulītē Sāpes Mugurā,bet Cik Noprotu tas Ir CNS Kas ir Smagi izārdīts..
Tā Vismaz Daudzi Saka Ka Varētu Būt....

Es Vēlos Uzināt KAS Man Jādara šādā gadījumā Tā Lai Es Nesadaru Stulbības Jo Sirds Gjirurgjijas Centrā teica ka Nepieciešama Operācija Pēc Kāda Laika UN TT !

Es Domāju ka ir Ta Ka Vini Nezin Ko Esmu dariijis Pēdējos 4 Gadus Un Tpeec Ir Taa Sirds Aritmija UTT!

UN Man jau Dziivee Ir Bijušas 2 Sirds Operācijas....
Un Zondes Un Viskkas ...


Tātad!
Atkal!
}Problēma

Vis Mans Organisms

Kunģa Darbība
Cns Sāpes Un Spiediens Uz Saulīti No Sirds JEB no Cns

Itkā Sāp Kā Sirds uzpumpē Assinis ! Tāpēc Nespēju izdomāt kas veicina Taa Sāpes

Lūdzu Palīdziet..
Re: tramadol
30.01.2010 20:24
Iespējams, ka viņš mēģina "atlauzties" no heroīna.
voiceks
Re: tramadol
26.04.2010 15:11
Pamēģini vienkāŗši pajautāt, varbūt?
ehhhhhhhh
Re: tramadol
02.08.2013 03:00
LOL, tramadolu lieto, lai palielinatu izturibu - noverstu priekshlaicigu ejakulaciju. :DDD
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 3?
Ziņa: