Par slimibam ikdienas celos un necelos

Aizsāka Afiget 

Izlasiju so rakstu http://www.draugiem.lv/hot/index.php?rid=16079 un saku aizdomaties:
Vai tiesam ja piem vilceina sedekli ir atstata iedurta slirce un kads uz tas apsezas vai tiesam ir liels risks saslimt ar HIV(Aids) u.c. slimibam?
Re: Par slimibam ikdienas celos un necelos
10.03.2008 15:46
Vçsi var dabût C hepatîtu un vçl gadus 10 pat nenojaust, ka tâds dzîvo iekðâ, ja vien neveic laboratoriskus izmeklçjumus.
Re: Par slimibam ikdienas celos un necelos
10.03.2008 16:15
ar HIV ir praktiski nereaali taadaa veidaa inficeeties.
HIV viirus ir nespeejiigs izdziivot apkaarteejaa videe. Un pat ja ir tieshs kontakts ar reaali inficeetaam asiniim pat tad ir risks (ljoti augsts), ka inficeesies nevis 100% inficeesies, te savu lomu speelee imunsisteema. Kaa arii ja esi saskaaries ar shaadaam asiniim muusdienaas ir iespeejama pretHIV terapija (laikam 72h laikaa ja nejaucu) peec kuras ir 99.9% garantija ka HIV no organisma pazuud. Tikai ja godiigi nezinu kas taa ir un kur to dara - televiizinaa kaut kaads HIV dakteris par taadu staastiija. Vel ir jautaajums - kaa jaapacenshas lai taa iestiprinaatu adatu :D

Tie visi ir shausmu staasti kaa agraak staastiija ka klubos un kinoteatros iedur Tev muguraa adatinju ar lapinju klaat laipni luugts HIV klubaa, bet reaali neviens (!) shaadsgadijums oficiaali nav pastaaveejis, tikai nostaastos. Vieniigais kaut kur liidziigs gad bija kad trolejbusaa kaut kaadai meitenei reaali kaut ko ieshpriceeja kaajaa, bet arii tas kaut kaa taa arii beidzaas - laikam nekas traks (?).

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
nu neies te meitenei kurai kaja iespriceja tgd kliegt pa visu pasauli "man ir HIV" ;p
Re: Par slimibam ikdienas celos un necelos
11.03.2008 23:40
Prichom te bljin meitene :o
tas ir paaraak skaljsh gadijums pirmkaart! 2.kaart ja nelasi uzmaniigi atgaadinu... HIV infekciju var aptureet 72h laikaa no riskantaa kontakta, bet ... tajaa shljircee nebija asinis tas viens. 2. sheit iet runa pat to ka TAS BIJA VIENIIGAIS reaalais gadijums, kad notiek kautkas liidziigs!!! Un maza niance... arii par sho gadijumu man neizdodas atrast nevienu reaali ticamu avotu... viss taadaa viena tante teica liimenii.

Agnese88 <-- tas ko apziimee vecumu un taa marasma iestaashanos?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Par slimibam ikdienas celos un necelos
12.03.2008 17:19
Mums darbâ infektoliìijas centra speciâlisti lekcijas lasîja- reâli tas HIV vîruss uz adatas ir dzîvs kâdu noteiktu laiku- neatceros, vai tâs bija 5minûtes, vai max 3 stundas. Ja adata veca, var nestresot.
Hepatîtu arî tâdâ veidâ var saíert, tâ ârstçðana nav nekâdâ lçtâ.
Re: Par slimibam ikdienas celos un necelos
13.03.2008 20:20
Tas, ka ârstçðanâs C hepatîtam nav lçta - fakts:katru mçnesi 229Ls,bet galvenais jau ir tas, ka nav 100% garantijas, ka tapsi vesels, un vçl jau to procesu vajag izturçt! Es cînîjos 8 mçneði, bet mans organisms, kurð agrâk nekâdas kaites nepazina, meta ârâ vienu blakni pçc otras, kamçr nesagaidot konsîliju, kurð bûtu lçmis par ârstçðanâs atcelðanu, atcçlu to pati.
Ja notikusi nejauða sadurðanâs, sagrieðanâs ar priekðmetu, kam bijusi saskare ar asinîm, tad noteikti vajag veikt pârbaudes uz HIV un Chep.Paðam bûs mierîgs prâts!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 16?
Ziņa: