Spondilolistçze,ostrhondroze,artroze

Aizsāka Teurgs 

Spondilolistçze,ostrhondroze,artroze
18.03.2008 17:05
Labdien!Uztaisîju rentgenu un man konstatçja kakla skriemeïu spondilolistçzi,ostrhondrozi,artrozi.Nopirkâm masâþas gultu Nuga Best,bet tagad nezinu vai vispâr viòu drîkstu izmantot.Un vai taisnîba,ka ar ðo diagnozi pieðíir invaliditâti un ka ðî "buíete" nav izârstçjama,bet tikai apârstçjama?
Re: Spondilolistçze,ostrhondroze,artroze
20.03.2008 10:32
Nu kâpçc neviens neatbild? :-(
Re: Spondilolistçze,ostrhondroze,artroze
22.03.2008 00:17
Ir tâda slimîba osteohondroze, ir arî artroze, bet par spondilolistçzi gan es neko neesmu dzirdçjusi. Tieði tâ ir rakstîts-spondilolistçze? Un vai vispâr tâda ir? Varbût Tu kïûdîjies?
Par pârçjiem jautâjumiem- izârsçt jeb iztaisnot ðíîbu muguru nav iespçjams, var vienîgi nostiprinât muguras un vçdera muskuïus, lai Tava mugura neðíiebjas vçl vairâk. Latvijâ ir tûkstoðiem cilvçku ar daþâdas pakâpes lîkâm mugurâm (man ar tâda ir!) Parasti viòi dzîvo, strâdâ, nekâdas invaliditâtes! Ja nu tomçr invaliditâte- tad cik gan ÐÍÎBAI tai mugurai jâbût? Un kâdas papildus problçmas no tâ rodas? Tad dzîvot varçtu bût sâpîgi nu ïoti!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 4?
Ziņa: