Iesakiet labu Lor

Aizsāka Tom 

Iesakiet labu Lor
01.04.2008 21:04
Sveiki!
Veletos uzzinat Jûsu viedokli - Jusu ieteikumus par labu Lor Riga vai Cesis.
Jau kadus 8 gadus pilinu vakaros deguna Xylometazolin - agrak - Galazolins, jo vienkarsi atguloties ir ciet deguns, zinu, ka ir skiba deguna starpsiena, ka nelauj elpot pilnvertigi- tadel velejos uzzinat Jusu ieteikums par labu arstu, izmaksam, un operacijas gaitu - kada narkoze to veic, vai loti sap un cik ilgi notiek operacija - vai japaliek slimnica vai ari var doties majas pec operacijas un apmeram cik ilgi dzist!

Jau ieprieks Jums paldies!!!
Re: Iesakiet labu Lor
01.04.2008 21:35
Ar ðíîbiem un lauztiem deguniem nodarbojas Zobârstniecîbas un sejas íirurìijas centrâ Dzirciema ielâ 20, Rîgâ. Valsts iestâde. Cik man nâcies tur apciemot cilvçkus, tad viòiem slimnîcâ vismaz nedçïa bija jâpavada.
Re: Iesakiet labu Lor
03.04.2008 11:40
Krûmiòa Stradiòos. kaut kur viòai ir arî privâtprakse, vietu gan nepateikðu. Tev ir indikâcija iet par valsts naudu, bet bûs rinda. pirms 2 gadiem ðâda op. par savu naudu un uzreiz maksâja Ls 300. tagd droði, ka vairâk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 8?
Ziņa: