Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.

Aizsāka lecejpelite 

Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.
02.04.2008 15:53
Magnçtiskâ rezonanse noteica ðâdu diagnostiku, bet ne magnetoterapija, ne lâzerterapija, ne ultraskaòas nepâlîdz. ko lai dara, arî Nimesil esmu dzçrusi. Drîz bûðu izmisumâ, bioíîmiskâs analizçs uzrâda Antistreptolizînu virs normas robeþâm - 347.0 (norma 0-200).
Lûdzu palidziet kâds.

Ilze
Re: Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.
03.04.2008 23:14
Man ultrasonogrâfijâ noteica lîdzîgu diagnozi- arî sinovîts un divi tendo...,bet ar citu vârda galotni. Es googlee ilgi rakos, kâmçr atradu, ko tas nozîmç.
1.jautâjums: kurâ locîtavâ Tev ðî kaite iemetusies?
2. Ko Tu tâdu darîji vai nedarîji, ka pie ðîs "laimes" tiki?
Pçc atbildçm uz ðiem 2 jautâjumiem ârsti sprieþ,kas par cçloni un kâ jâarstç.
Par tiem 2 Taviem tendo... nezinu, bet par sinovîtu atradu rakstu, kur bija teikts, ka cçlonis var bût reimatisms, pârpûle vai trauma. Veicina ðo kaiti mazkustîgums. Reimatismu, diemþçl, pagaidâm ârsti nav iemâcîjuðies izârstçt, tikai apârstçt- tâ ir kaite visam mûþam. Man cçlonis nav reimatisms un zâles bija antibiotikas. Nezinu, kas tâs Tev par analîzçm, bija,Bet "velk" uz reimatisma pusi.
google, ierakstot sinovîts, var atrast labu rakstu par reimatismu. Ja lasi angliski, tad attiecîgi: sinovitis endinitis, tendovaginitis.
Es vçl gaidu MR un tad jau redzçs, kâ tas beigsies!
Re: Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.
04.04.2008 10:25
Sveiki. Paldies par atsauksmi.
MR man jau uztaisija un noteica sho diagnozi. Celonis tiesham nezinu, varbut ta varetu but parpule.
Shodien biju pie LOR un man þoklim tas pats. Tas ir ârprâts, tagad gan man bûs 2 nedçïu kurss dzert antibiotikas un ceru, tad varbût tikt no ðiem iekaisumiem vaïâ.
Vai tâ varçtu tikt prom?!
Es nezinu vai man ir reimatisms, shkiet butu es par jaunu, man tak tikai 22 gadi.
Man ir potîtes locîtavâ vaina. Potîte tieðâm divreiz lielâka, nevaru paskriet, sâpes un uztûkums, vai tad tieðâm to nevar izârstçt?! Es jau pusgadu mocos un man tik uz fizioterapijâm sûta, bet nav jçgas.
Gaidîðu atbildi!

Ilze
Re: Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.
05.04.2008 19:25
Es nezinu, vai tâ varçtu tikt prom- neesmu tomçr ârsts.
Reimatoîdais artrîts ir infekcijas slimîba, attiecîgi vecums (jaunums) nav ðíçrslis. Sâkas mazajâs locîtavâs, pçc tam pakâpeniski pâriet arî uz lielajâm locîtavâm (gûþa, plecs). Sîkâk par to var palasît ierakstot googlç sinovîts, pçc tam atverot rakstu, kurð publicçts www.aslimnîca.lv
Manai kaitei cçlonis ir pleca trauma, attiecîgi, reimatoîdai artrîts (paldies, Dievam!) atkrît. Ko ar mani darîs un vai es varçðu "tikt prom" , es uzzinâðu tikai aptuveni pçc mçneða. Tâ kâ man ir "mçrenas sinovîta pazîmes", tad îpaði nesâp, varu pagaidît. Tikai neko smagu nevaru darît. Neârstçta ðî kaite gan var radît ïoti sâpîgas sekas- to es noskaidroju.
Re: Sinovîts, tendinîts, tendovaginîts.
07.04.2008 09:24
paldies. es ar rîtdienu uzsâku antibiotikas kursu, claric, ta laikam saucas, tad pec 2 nedeljam vareshu dot zinju. ka man gajis ;)
liels paldies par atsauksmi :)
un veselojies tu ar :))

Ilze
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 24?
Ziņa: