Kada starpiba cena ja ir arsta nosutijums un ja ta nav?

Aizsāka Gneska 

Gribu apmeklet dazus arstus Riga.Bet ka butu letak,iet ar nosutijumu pie specialistiem vai bez?Ar nosutijumu,domaju,ka butu letak.Bet par cik letak?Mani interese zobarsts,higenists,ginekologs un acu arsts.
Re: Kada starpiba cena ja ir arsta nosutijums un ja ta nav?
29.04.2008 21:23
Ginekologs no 12 - 35Ls (daargaak neesmu atradusi),acu aarsts domaajams,ka liidziigi. Ja ir nosuutiijums, tad tik pacienta iemaksa - apmeeram 2 lati. Nez vai pie zobaarsta un higieenista kaads nosuutiijumu raksta.
Es ari so te nesaprotu. Gribu vienkarsi profilaksei aiziet pie savas poliklinikas acu arsta. Nekadu sudzibu nav, dazreiz tikai acis sarkanas un sausuma sajuta.

Tada gadijuma, domaju, ka gimenes arste mna nerakstis nosutijumu - jo sudzibu tacu it ka nav! Un gimenes arstiem tacu laikam ir izdeviigak pec iespejas mazak rakstit tos nosutijumus.

Cik tagad maksa apmeram valsts poliklinikas arsts? Ap 10 latiem? Neesmu kadus 2 gadus bijusi.
Re: Kada starpiba cena ja ir arsta nosutijums un ja ta nav?
30.04.2008 16:39
Ejot pie sava gjimenes aarsta viziite maksaa 0.50 Ls.
A par nosuutiijumiem... laikam atkariigs no katra aarsta... Man 2 gab ir bijushi, abi rakstiija un raksta nosuutiijumus, kur vien veelos. Lai gan esmu dzirdeejusi, ka citi suudzas, ka neraksta nosuutiijumus.
Re: Kada starpiba cena ja ir arsta nosutijums un ja ta nav?
30.04.2008 18:27
Parastas poliklînikas acu ârsts varçtu maksât ap 10Ls, mûsu pusç maksâ 12Ls, ja iet bez nosûtîjuma. Principâ var jau pasûdzçties ìimenes ârstam, ka acis sausas un tamlîdzîgi, varbût iedos nosûtîjumu.
Re: Kada starpiba cena ja ir arsta nosutijums un ja ta nav?
30.04.2008 20:28
Ejot ar nosûtîjumu pie "valsts" apmaksâta ârsta, ir lçtâk, bet var gadîties, ka nosçdçsi rindâ stundas 3-4 pat tad, ja pierakstîjies mçnesi iepriekð. Seviðíi, ja ej pie ârsta kâdâ specializçtâ iestâdç, kas strâdâ ar cilvçkiem no visas Latvijas. Varbût mazpilsçtâs ir savâdâk,bet tâda ir mana pieredze Rîgâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 16?
Ziņa: