Xango un Xalo

Aizsāka snukers 

Xango un Xalo
04.05.2008 15:09
Es palasîju nedaudz info par ðiem produktiem , tie kaut kâ piedur.
Latvijâ officiâli vçl nav noperkami, varbut kads tomer ir jau meginajis?
Re: Xango un Xalo
04.05.2008 15:48
Ko viòi Tev piedur? Kâdâ veidâ? Nesapratu! :)
Re: Xango un Xalo
04.05.2008 16:12
Produkti baigi labi izklausaas :)
Reklama ir parliecinosa :)
Super organisma stiprinosi lidzekli :)



Edited 1 time(s). Last edit at 04.05.2008 18:34 by snukers.
Re: Xango un Xalo
04.05.2008 18:44
Shamie pat piedava klut par firmas distrubotoriem un pelnit lielu naudu :D
Re: Xango un Xalo
11.06.2008 02:57
Kârtçjo reizi pârliecinos, ka Xango kompânijas piedâvâtais produkts Xango un Xalo sula ir unikâls produkts, kurð konkrçtajos gadîjumos râda pozitîvus rezultâtus.
Parasti cilvçks, kuram nekas nekaið, dzerot sulu, neredz rezultâtus un tâpçc nâk pie tâdas domas, ka tas ir kârtçjais blefs.
Tas nav blefs, bet tieðâm unikâls produkts, kuram bûtu jâbût katrâ mâjâ, ja ne patstâvîgai lietoðanai, tad zâïu skapîtî noteikti. To es saku pçc savas pieredzes un iesaku visiem, kuri negrib iegulties slimîbas gultâ.
Ziemas periodâ mana ìimene lietojot Xango izvairîjâs no gripas un citâm vîrus slimîbâm, kuras plosâs pavasarim nâkot. Xango deva enerìiju, kura ir nepiecieðama jebkuram cilvçkam, lai uzlabotu darbaspçjas.
Varçtu teikt, ka mans indikâtors ir mans dçls, kurð ir izbaudîjis sulas pozitîvo ietekmi.
* Puika saaukstçja pavasarî nesen kâ plombçtu zobu. Sâpçja zobs, sâpçja galva, bija temperatûra un sâka pampt smaganas, laikam sâka veidoties strutas. Izskatîjâs, ka jâbrauc pie ârsta, bet tâ kâ bija nedçïas nogale..... Iedomâjos dçlam attaisît Xalo pudeli. Noteicu, lai dzer tikai 2 glâzîtes dienâ, bet... protams, tas pa kluso izdzçris pus pudeli. Nâkoðajâ dienâ vairs ne sâpçja galva, ne zobs, pat temperatûra vairs nebija, tikai uzpampums. Viòð izdzçra pârçjo sulu un nâkoðajâ dienâ jau bija pazudis pampums.
* Pçdçjâ skolas dienâ bçrniem bija skolâ pasâkums pa nakti ar teltîm. Nakts bija diezgan auksta. Pçc ðî pasâkuma dçls sâka krekðíinât, lîdz vienu dienu uzcçlâs temperatûra pâri 39 C un kakls bija uztûcis, es iedevu vienu tableti pret temperatûru un kârtçjo reizi devu Xalo sulu. Kâ jau parasti viòð man bija izdzçris dienas garumâ veselu pus pudeli. Nâkoðajâ rîtâ temperatûra bija tikai 37,kakls vairs nesâpçja un vairs nekrekðíinâja, izdzçra pârçjo pusi un vakara pusç jau bçrns vesels kâ rutks, jau prasâs ârâ dauzîties....bet protams es to viòam neïâvu.
Tâ atkal bija izveseïoðanâs 2 dienu garumâ, parasti tâdas slimoðanas ievilkâs nedçïas garumâ.
* Viens gadîjums ar mâsu. Mâsa gâja ravçt karstajâ saulç. Viòa ieguva sarkanu uzburbuðu âdu ar pumpiòâm ap kaklu un uz pleciem. Pçc divâm dienâm viòa atbrauca pie manis. Es viòai sasmçrçju ar Xango sulu. Pçc kâdâm 10 min âdas pieûkums bija mazinâjies un âda kïuva gaiðâka. Varçja redzçt, ka Xango sula atvçsinâja uzburbuðo âdu.Tad sasmçrçjâm vçl un es viòai iedevu sulu lîdzi uz mâjâm, ko smçrçt uz slimâs âdas. Protams pumpas tik âtri nenogâja, bet, ja sula bûtu uzsmçrçta jau tajâ paðâ dienâ, tad domâju, ka rezultâts bûtu âtrâks un iedarbîgâks.
Nu, tâ lûk ! Sula tik tieðâm ir unikâla (protams par citâm slimîbâm es nevaru neko pateikt, kâ sula iedarbojas, tas ir jâstâsta citiem...)
Man ir þçl to cilvçku, kuri netic ðai vçrtîbai , bet labâk uzticas íîmiskajâm zâlçm. Lieto íîmiskâs zâles un ârstç vienu vainu, bet bojâ citu....
Zinu tâdus vairâkus cilvçkus, kâ piem.: Viena sieviete ârstçja muguru un sabeidza nieres - ieguva nieru mazspçju .... Tâdu gadîjumu ir ïoti daudz.....
Es esmu izbaudîjusi daudzus produktus un pie ðî vienîgâ es PALIEKU.
Jâ vçl, kas ...no vairâkiem cilvçkiem esmu dzirdçjusi, ka ârsti iesaka saviem pacientiem lietot ðo sulu....



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:21 by puce.
MEDEJA
Re: Xango un Xalo
15.06.2008 21:34
Kârtçjais ""brînumlîdzeklis""....Ja jau ðie lîdzekïi bûtu tk labi, Tad nebûtu mums vairs mirçju, bûtu mçs mûþîgi un veselîgi. Firmâm jau kautkâ nauda jâpelna, tâpçc jau piedâvâ bût par izplatîtâjiem.Jautâjums - kâdçï gan tad tos nepârdot aptiekâs????
Re: Xango un Xalo
15.06.2008 21:51
Es piekritu, ka ðis tas tur ir labs, bet 20 Ls izdot nav to vçrts !
Re: Xango un Xalo
15.09.2008 15:31
Vienmçr bûs cilvçki kas bûs par, un vienmçr bûs cilvçki kas bûs pret!
Mangostâna sula tikai pavasarî sâka parâdîties Latvijâ, bet jau ir ïoti labas atsauksmes no cilvçkiem kas to lieto regulâri! (es teicu regulâri:)
Un par tiem 20Ls protams homeopatiskâs aptiekâs var iegâdâties vçl dârgâkus brînumlîdzeïus. Tie kas vçlas iegâdâties 115eur maksâ 4 0.7l pudeles...tas Jums pietiks lai novçrtçtu Mangostânu.!



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:21 by puce.
Re: Xango un Xalo
07.10.2008 19:29
Piekrîtu. Katram ir tiesîbas pagarðot, novçrtçt un izlemt, vai ðo produktu grib vai ne.
Ðî sula nav brînumlîdzeklis un brînumus nedara. Tas tikai ir kvalitatîvs produkts.
Es izvçlçjos XanGo, man garðo. Zinu, mana diagnoze: izkaisîtâ skleroze, nepazudîs, bet esmu atkal kaut ko atradusi, kas nesatur íîmiju. Man tas ir liels pluss, lai varçtu justies labi un varçtu dzîvot pilnvçrtîgu dzîvi.


P.S Ðorît, dodoties uz darbu, ieðâvâs prâtâ doma: Cik maksâ 0.7 l pudele laba alkohola?



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:22 by puce.
Re: Xango un Xalo
10.10.2008 00:47
NU tâ reklâma gan skan tieði tâpat kâ savulaik herbalaif un fitline tâdus paðus brînumus dara un kâ var saparas uzmanîgâk pârlasot http://elita-sarepa.blogspot.com arî pçc tirdzniecîbas tipa ir tâdipaði piramîdas biznesa tipa kantoris...

par vitamînu un citu vielu absolûto vçrtîbu un kvalitâti minçtajos produktos varçtu likt aizdomâties derîguma ermiòð uz iesaiòojuma 2010. gads dîvaini parasti visiem dabîgajiem produktiem ir diezgan îsi realizâcijas laiki...

par cenu runâjot... padomâjiet cik paðmâju augïus un ârzeò us var nopirkt...
lîdzîogu varbût pat priekð mûsu platuma grâdu raduðu cilvçku organismam piemçrotu augïu un dârzeòu nopirkt ? apskatîju sulas vçrtîgo vielu sastâvu ... varu yeikt ka iegûstot jâòogu+ burkânu + abolu sulu un apçdot kâdu íiploku pa reizîte, kam visam pa reizei klât lieto graudaugus un lietojot daudz ûdens uzturâ organisms gûs daudz lielâku labumu

bet nu katrs jau tçrç savu naudu kâ grib, bet atïauðos teikt samçrâ parasta sula 20LS tas jau ir par traku... :)
Re: Xango un Xalo
17.10.2008 15:43
Reklâma ir reklâma un neviens vçl Xango un Xalo nekur nav reklamçjis,jo tas vçl nav oficiâli atïauts,jo sulu oficiâli veikalos drîkstçs tirgot tikai ar nâkoðo gadu.Reklâma,ja to tâ var saukt,kas ir par un ap Xango & Xalo tagad ir cilvçku domas,pieredze,novçrojumi. Un ja cilvçks saka,k aviòa rads vai bçrns vai kas ar ðo sulu neslimo,âtrâk izveseïojas utt,tad domâju tas nav apsprieþams un vçl jo îpaði negatîvi nosodâms. Un ðie stâsti vai "reklâma" ar katru dienu tikai palielinâs,tad domâju pamats tam ir.

Personîgi savu pieredzi pastâstot varu teikt,ka ar Xalo sulu pazaudçju 5kg,3 nedçïu laikâ.Pazaudçju,jo skaidri zinu kâ un uz ko mans organisms reaìç.Spçlçju volejbolu profesionâli un trençjos 2reiz dienâ.Tomçr iedzîvojos ïoti nepatîkamâ traumâ,stresa lûzumâ.Tas ir lûzums kad kauls no pârslodzes lûst.Pçc operâcijas 5 mçneðus neko nevarçju darît,ne skriet ne braukt ar riteni un dabîgi izmaiîjâs vielmaiòa.Pienâca klât 10kg pie mana normâlâ svara.Pçc tam atsâkot treniòus gada laikâ 2reiz dienâ trençjoties un visâdi ierobeþojot çdienkarti neizdevâs ðo svaru atgût.Turçjâs +7.+8 kilogrami.Iepazîðtoties ar Xalo,mçneða laiâ,trençjoties tikai reizi dienâ -5kg.Pagâju zem robeþas,zem kuras gada laikâ nevarçju palîst.Tagad mans ideâlais svars arî turas +-2kg.

Tad vçl atbildot par ieriekð rakstîto-par vitamîniem uc.Jâ,piekrîtu,vitamînu ziòâ jûs ar paðmâju augïiem un ogâm noteikti varat to paðu panâkt,taèu ðeit aizirstat par to,kâpçc tieði XANGO ir unikâls-ANTIOKSIDANTI.Antioksidantu daudzums,ðajâ sulâ vairâkus tûkstoðus reizes pârsniedz piemçram melleòu,brûkleòu antoksidantu daudzumu vienâ vienîbâ.Un Antioksidanti ir vielas,kas spçcîg pasargâ no kaitîgo,kancoregçno vielu ietekmes uz organismu,no vides piesâròojuma,no UV starojuma utt.Tas ir tas kâpçc ðî sula ir vçrtîga!!!

Sula ir dârga!?Koks ar diviem galiem.Sul ajâlieto 30-90 ml dienâ,tâtad pudeli sulas varat izlietot 2 nedçïâs.40Ls mçnesî.Protams ir cilvçki,kam tas ir daudz,ir cilvçki,kuri nebaidâs tçrçt ðâdu summu savai veslîbai.
Pârdodot sulu var pelnît!?Protams ne jau miljonus kâds Latvijâ pelnîs,taèu cilvçki ASV,Ðveicç,Vâcijâ,kas ðo sulu pârdod,pelna ar to tûkstoðus,desmitus un pat miljonus.Jo katrs izvçlas iet savu ceïu.Lietot-nelietot.Lietot-ieteikt citiem-pelît.

Es pat spersonîgi lietoju un iesaku citiem,protams tuvâkajiem cilvçkiem,draugiem.UN man nav kauns vai neçrti to darît,jo ðî sula ir UNIKÂLA.Un katrs kas ir nopircis pirmo pudeli,nopçrk arî nâkamo,jo lielâkoties viòu veslîba uzlabojas.Aizejiet uz Gaiïezeru uz onkoloìijas nodaïu un apskataties,kâdi cilvçki jau tur atrodas,jau 30-40 un pat 20 gadus veci,un ne jau no zila gaisa viòi tur atrodas,tâ ir ðodienas mûsu vides ietekme uz cilvçku.Es izvços kaut vai visu mûþû dzert ðo sulu lai tur nekad nenonâktu.

Paldies,ja izlasîjât visu manis uzrakstîto.izlemiet paði.Arî cilvçki ,kas ðo sulu lietu,nevienam to neuzspieþ,bet iesaka.Nevçlies,tava izvçle.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:22 by puce.
Re: Xango un Xalo
17.10.2008 15:46
Piemirsu par derîguma termiòu.
Derîguma termiòð tieðâm ir augsts,taèu apskatiet pudeli dzîvç.
Tâ ir no stikla,ar skrûvçjamu koríi un gumiju,kas aiztur gaisu.
Iepildîta ðî sula ir starptautiskâ WILD kompânijâ,kas garantç dreîguma termiòu un iepildîðanas kvalitâti.
Protams,attaisot ðo sulu,tûlît viòa jâliek ledusskapî un jaizlieto mçneða laikâ.
Re: Xango un Xalo
26.10.2008 18:24
Cik naudas mçnesî mçs iztçrçjam vitamînu un zâïu iegâdei! Salîdzinoði sula tad vçl ir lçta. Man paðai ir izkaisîtâ skleroze. Pçc tam, kad sâku lietot XanGo, ir tiesâm pamanâmas izmaiòas uz labo pusi. Manam draugam ilgus gadus ir bijuðas problçmas ar neirodermatîtu. No tâ ir palikuðas tikai mazas atmiòas par problçmu. Kâda vecâka kundzîte stâstîja, ka viòai bija paredzçta glaukomas operâcija, bet nu tâ ir atlikta uz kâdu laiku, jo stâvoklis ir uzlabojies. Tie ir Latvijas cilvçku stâsti, ne mâkslîgi uzòemts videoklips. Tâ nav smadzeòu skaloðana vai pârliecinâðana. Tâ ir katra brîva izvçle. Nevienam nav spiesta lieta sulu pirkt, tikai ja ir vçlçðanâs. Bet skeptiíi ir vienmçr un visur.

Varam dzert vietçjâs sulas, bagâtas ar vitamîniem un antioksidantiem, bet tad ir jâdzer litriem, lai saòemtu tikpat lielu antioksidantu daudzumu kâ no 90 ml mangostâna sulas.

Mana ìimene mangostâna sulu lieto 30 ml trîs reizes dienâ. Lietojam arî ârîgi. Dzîvesbiedrs 2 x dienâ apsmçrç neirodermatîta skartâs vietas. Ja jûtama herpes veidoðanâs, lûpai pielieku sasaldçtas mangostâna sulas gabaliòu. Ar nepacietîbu gaidâm, kad Latvijâ ienâks XanGo kosmçtika Glimpse, kas palîdzçs tikt galâ ar daþâdâm ekzçmâm. Pçtîjumi liecina, ka tas bûs tieðâm labs produkts ekzçmu ârstçðan



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:23 by puce.
PUPS
Re: Xango un Xalo
24.11.2008 21:31
Ko tik ASV neizdomâ. Laikam savus pilsoòus izârstçja, kurus tad? Pepsi-cola bija arî izdomata, kâ pret-caurejas lîdzeklis.Tagad grib Eiropas naivuïus iekarot ar kautkâdu brînumsulu un protams uzvârîties, nu mûsu naivuïiem gribâs miïjonus:)).Mçs taèu visi esam tik slimi!!! Nekas tomçr nav labâks par dârza burkânu vai âbolu un vitamînu norma ir izpildîta. Esiet veseli.
Re: Xango un Xalo
24.11.2008 22:53
Jopt... mosh vienkaarshaak uzraxtiit ko shitas NEaarstee? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Žube
Re: Xango un Xalo
29.11.2008 19:55
Tas viss ir ticamais naivums pret naivumu.Pirms 8 mēnešiem Mana paziņa mani arī gribēja ievilkt tajā pelnīšanas un dziedēšanas virpulī. Stāsta tādus debīlismus. Atgādina sektas zombju spiedienu. Viņas ģimene lieto un nekad neslimos viss ir brīnišķīgi un drīzs būs nauda un karjēra ar nākotni nodrošināta,Jau atradusi sapņu maju utt...un es esmu tâda nabadzīte. Visi pilni ar vitamīniem un stabila imunitāte. Te uzsniga pirmais sniegs bērni slimi un naudiņas kā nav tā nav bet to sulu japçrk katru mçnesi.Dakters arī beigās apciemoja.Laikam suliņa pievīlusi!!! Nu kā var būt tik stulbam!!!
Re: Xango un Xalo
23.02.2009 17:43
Produkts tiesam labs. Antioksidanti tie ir tie organisma draugi, kas palidz mums atjaunoties iekseji. Ari stradajot nopelnit var - kapec par labu produktu lai nepastastitu citiem. Pati lietoju un man loti garso un jutos labi. Tiesais marketings ir labakais pardosanas instruments pasaule, nekas labaks nav par to izdomats un nevajag tik skeptiski uz to raudzities. Lai nopenitu ari seit ir jastrada un pietiekami daudz. Esiet veseli!



Edited 1 time(s). Last edit at 18.11.2009 15:24 by puce.
Re: Xango un Xalo
25.06.2009 20:36
Hmm? Piedodiet par zobgalību bet no vienkārša cilvēka viedokļa ziņa "XANGO kompānijā 6 gadu laikā 36 distributori kļuvuši par miljonāriem!!!!! " nav nekas labs un liek iedomāties ar kādu fantastisku uzcenojumu tiek tirgots produkts...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
citrus
Re: Xango un Xalo
25.06.2009 21:41
2008.gada martā man uzdāvināja vienu Xango sulas pudeli. Pusi izdzēru,puse palika ledusskapī.Kaut kā negribējās vairāk dzert. Tagad ir 2009.gada jūnijs.Atlikusī sula pudelē kā svaiga. Vai nav ārprāts.Padomājiet kādi tik konservanti tur nav salikti klāt.Cik ilgi var noturēt svaigi spiestu sulu ledusskapī,lai pēc pāris dienām nebūtu lietojama? Tā kā ja nav kur naudu likt,tad tikai pucējiet iekšā. Es gan domāju,ka svaigi spiestai biešu un burkānu sulai un arī smiltsēkšu sulai ir daudz vairāk labuma.
Re: Xango un Xalo
25.06.2009 23:34
Kurš lauku cilvēks ir saslimis ar angīnu, gripu vai citiem - līdzīgiem triperiem???
Ēdiet ķiplokus (skarbi teikts) un viss būs OK.
Amerikā tas ir skaisti un kruta, jo ar bioloģisko saimniecību neviens tur nenodarbojas. Ēd pats savu (latgaļa) ābolu, zemeni, kartupeli vai sīpolu un būsi vesels kā rutks!
P.S.
Tas, protams, izskatās, ka ir dārgi (centrāltirgū), bet nepažēlojat benzīnu un aizbrauciet piknikā tālu laukos pie dabas krūts un paķeriet (kā to dara Olte) no vietējiem kaut ko veselīgu ;)
Re: Xango un Xalo
25.06.2009 23:38
Straujāk augošā kompānija - smiekls parāva :D
Bija 1 klients, tagad jau 2. Kādi rezultāti? Pieaugums par 50% :)
Protams, ka straujāk augošā :D
Re: Xango un Xalo
22.07.2009 13:17
Sanita, Tev jākomunicē ar Silver - varēsiet viens otram savu preci pārdot:)
Re: Xango un Xalo
22.07.2009 13:48
:)

atkal viens makšķernieku stāsts...

grīdas, sienas un veļu ar šito nevar mazgāt? ar vienu amway visu varēja...
Re: Xango un Xalo
24.07.2009 12:43
jāsecina, ka visi izplatītāji ir ar neordinārām muldēšanas spējām... tā jau saka, ka neiroze ir jāpārvērš par profesiju, citādi kirdik...
Runcis
Re: Xango un Xalo
24.07.2009 13:55
Nu ja vien tu visu vari atrisināt ar psihoterapiju,tad jau ok, bet pasaules pieredze rāda, ka cilvēki arvien vairāk mēdz uzlabot savu veselību ar dažādiem uztura bagātinātājiem. Un vēl- ārkārtīgi kaitinoši ir tas, ka mētājies ar kaut kādiem psihiatrijas terminiem, nu kādā sakarā neiroze...vai tik neesi iedomājusies sevi par zināšanu kalngali, kas zin visu no A-Z, bet viss pārējais, kas neietilpst tavu uzskatu robežās, ir
Re: Xango un Xalo
24.07.2009 14:04
tam runcim, kurš apēda pingvīniņu, būs vien pašam jātiek galā ar saviem kaitinājumiem un savām fantāzijām — tur neko nevaru līdzēt... laipni lūdzu nedarīt mani par to atbildīgu...

turklāt kura eksotiskā auglīša suliņa tad nu kaut ko ārstē? mani it labi ārstē ābolu/ķiršu nektārs par Ls 2,50 3 litru burkā...
Re: Xango un Xalo
06.08.2009 16:54
mane māte strādā šajā biznesā- un pēc pārdot 12 pudeles nedēļas laikā- cilvēkus tas interesē- pati izveidoja bukletu- nevis kurā būtu informācija kā tas noder vecākiem cilvēkiem- bet ko labu tas var palīdz aŗi vienkārši sportistiem- tve nevajag kaites lai justos labi!
TEV TIKAI jālieto xango tev nav nepieciešama kafija lai pieceltos- iedzer xango- tu vari strādāt bez pusdienām- tavs ķermenis ir pieplūdis enerģijas!
tas ārstē aŗi sejas slimības- to var izmantot ļoti dažādi- ārstē aŗi brūces un iekaisumus- ta sir mūsdienu brīnumlīdzeklis!
Re: Xango un Xalo
07.08.2009 12:04
Tai sulai pats vērtīgākais ir ksantoni. Jo, piemēram, vitamīni iedarbojas tikai uz šūnas ārējo apvalku, bet ksantoni uz šūnas kodolu. Tie sakārto bojātās šūnas. Tāpēc jau tas efekts ir tik liels. Informācijai Mangustāns ir vienīgais auglis pasaulē, kurā ir ksantoni, turklāt 40gb. Salīdzināšanai, alvejā ir tikai 1 ksantons.
Re: Xango un Xalo
11.08.2009 00:02
Nu, šausmas! Cilvēki, neesiet lētticīgi. Biju tajā biznesā iesaistīta, no sākuma pat kaut kas tā kā aizgāja un ap 50 EUR mēnesī sanāca, bet ar laiku arī tie pazuda. Unm sula tācu maksā dārgāk!!!! Tātad - mīnusi! Katrā ziņā tas bizness ir balstīts uz cilvēku lētticību un ne jau dēļ tā, ka grib palīdzēt atrast brīnumlīdzekli citiem cilvēkiem, bet gan tāpēc, ka cer nopelnīt, tāpēc šeit parādās tie daudzie komentāri ar "rakstiet, zvaniet - pastāstīšu"...Par katra jauna klienta pieswaisti distributors saņem vienreizēju maksājumu naudiņas izteiksmē un arī ikmēneša ienākumus, ja izrādīsies, ka sulu sūtīsiet arī turpmāk ;)
Sula k';a sula, garšīga. Bet ne ar tādu super - truper iedarbību, kā te tiek stāstīts. Vienkārši amīši ir uzražojuši produktu un pārdod to ar sistēmu "cilvēks - cilvēkam", kas tā pati pirmamīda vien ir.
Un, jā, katrā ziņā izvairieties no tiešas pazīšanās ar Latvijas XanGo augšgalu. Vaļā netiksiet - ļoti uzbāzīgas dāmītes. Vajadzēs visas tikšanās un Xango skolas apmeklēt un jūs tik močīs un močīs. No sākuma glaimojoši, bet pēcāk pazūd vēlme komunicēt.
Re: Xango un Xalo
11.08.2009 10:29
"vitamīni iedarbojas tikai uz šūnas ārējo apvalku, bet ksantoni uz šūnas kodolu." šitā laikam būs jauna pērle... ir maz kāda nojēga par šūnu apvalkiem un kodoliem?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 12?
Ziņa: