Par acîm

Aizsāka teodors 

teodors
Par acîm
10.07.2008 12:55
Sveiki! Probleema man ir taada, ka man aciis, acu skropstaas kraajas taada kaa sausa aada, briiziem arii acu kaktiòos ir miegs. Ar to probleemu jau biju pie aarsta, izrakstiija smeeriiti, bet labuma nekaada. Tad es ieveeroju veel vienu lietu, ka tad, kad ieprieksheejaa dienaa ir bijis kaads tusiòð, piem. esmu izdzeeris dazhus alinjus, man no riitiem meedz buut acis veel vairaak ar miegu un tiem baltumiem skropstaas, vai te vareetu buut kaada sakariiba ar alkoholu, ka peec lietoshanas ir veel pastiprinaataak taa probleema? Man ir arii taa citreiz, ka dzeru alu, vai ko citu, es jau juutu, ka acu plakstiòi paliek taadi juutiigi un sasaartushi, saak baidiities no veeja, aukstuma...
teodors
Re: Par acîm
10.07.2008 14:43
Vai tieshaam nevienam nav kas sakaams par sho lietu??
Re: Par acîm
10.07.2008 16:39
Nezinu, kas Tev kaið, bet zinu vienu - acu problçmas tik âtri atrisinât nemaz nevar. Vai ir piemeklçtas pareizas zâles, vai regulâri tâs smçrçji. var bût Tev kâda alerìija. Var bût Tu izmaiòas saisti ar alus lietoðanu, bet patiesîbâ vainîgs ir kaut kas cits - neizgulçjies, par ilgu sçdçji pie kompja. Acu miers ir saistîts ar vispârçjo organisma stâvokli. Aizej pie cita acu ârsta, ja iepriekðçjais Tevi neapmierina. variantu var bût daudz. Iespçjams kâds iekaisums, bet tad jâizdibina, kas to izraisa un jâarstç ne tikai acis, bet arî viss Tavs organisms.
teodors
Re: Par acîm
10.07.2008 16:48
Paldies par atbildi! Nu ir taa, ka biju pie dermatologa, vina man izrakstiija acu ziedi, lietoju, saakumaa likaas, ka paliidz, veelaak efekta nebija, izrakstiija aadas liidzekli veel vienu, kuru jaalieto ar to ziedi kopaa, bet taads vispaar nekur nebija nopeerkams. Ir dienas un briizhi, kad nav probleemas, bet ir atkal otraadi. Sanaak daudz seedeet pie datora, bet kad esmu pat uz nedeelju nost no taa, vienalga uznaak taa probleema... vienkaarsi ir loti neeerti, kad kkur jaaiet un visu laiku acis ir saþmiegtas pie veeja vai spilgtas gaismas un pashsajuuta deel taa arii slikta paliek. Citreiz, kad iznaak kartiigi noskjaudiities, peec tam acis uz mirkli vispaar briesmiigas, bet aatri nomierinaas. Agraak mammai beerniibaa taa ir bijis ar tiem plakstiem, bet kaut kaadaa briidii paargaajis pats no sevis.
Beibe
Re: Par acîm
10.07.2008 20:18
Manam draugam arî ir lîdzîgi, kâ iedzer alkoholu, tâ acis kïûst jûtîgas un daþreiz pat apsârst un asaro. Tas nozîmç, ka var gan tas alkohols radît tâdus simptomus.
teodors
Re: Par acîm
10.07.2008 21:06
Labi, bet ko tad man domaat, kad alkoholu neesmu lietojis kaadu meenesi vai divus vismaz un acis vienalga taadas? Bet atkal vienreiz bija taa, ka vakaraa sadzeeros alu, no riita pieceelos un jutos vienkaarshi lieliski un probleemas ar aciim pilniigi nebija nekaadas!
Man shis jautaajums ir loti sasaapeejies, taapeec buushu prieciigs par jebkaadu informaaciju!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 20?
Ziņa: