Aadas nieze, galvassapes, slikta duusha, reibonis- par ko tas vareetu liecinaat?

Aizsāka sabriin 

Labdien!
Pirms 3 gadiem (2005.g.vasaraa) man paraadiijaas nieze pa visu kjermeni, biju pie aarsta, bet vinjs protams, teica, ka man ir kaskis, izmeeginaaju gan seera ziedi gan permetriina ziedi, bet simptomi pazuda tikai peec 3nedeeljaam. Peec kaada laicinja nieze paraadiijaas arii manam draugam, arii vinjsh ar kreemu lietosanu tika valjaa no niezes tikai peec meenesha. Taa pasha gada rudenii man paraadiijaas ljoti stipras, regulaaras galvassaapes, peec kaada laicinja taas paraadiijaas arii manam draugam. Neliidzeeja nevienas zaales. Peec apmeeram meenesha uzradaas ljoti izteikti slikta duusha , bet bez vemsanas un galvas reibonji, kas iipashi izpaudaas, braucot transporta liidzeklii, draugam bija tieshi taadi pashi simptomi. Toreiz veel dziivoju LV un apmekleeju savu gimenes aarsti, vinja mani nosuutiija uz Stradinjiem paarbaudiit vairogdziedzeri un hormonis. Tur man njeema asinsanaliizes un taas uzraadiija, ka viss kaartiibaa. Aarsts teica, ka tas vareetu buut saistiits ar nerviem un uztraukumu. Simptomi neizzuda.
Mokos ar sliktu duushu un reiboni liidz pat shim laikam, paraadiijushaas arii nelielas saapes kreisajaa un labajaa paribee. Esmu ljoti uztraukusies, jo reibonis un slikta duusha briiziem ir tik ljoti izteikti, ka arii samazinaajushaas darba speejas. Pie tam arii nogurstu aatraak. Jau 2.gadu kaa dziivoju Anglijaa, regulaari eju pie aarstiem un staastu par savu vainu, man ir veiktas vairaakas asinsanaliizes, bet visas uzraadijushas, ka viss kaartiibaa... Manam draugam jau vairaakus meeneshus simptomi ir pazudushi. Bet tas, ka taadi pashi simptomi bija arii manam draugam, liek domaat,ka ar sho vainu ir iespeejams aplipinaat arii citus cilveekus:(
Par ko vareetu liecinaat visi shie simptomi un vai tieshaam ir arii slimiibas, kas neuzraadaas veicot asinsanaliizes?
Varbût kaut kas nav labi ar aknâm? Pârbaudîji vai nav hepatîts?
Mani savulaik ar +/- lîdzîgiem simptomiem ielika Infekciju slimnîcâ, kur izmeklçja pusotru mçnesi, uztaisîja analîzes arî uz visiem hepatîtiem (jo arî bija aizdomas, ka varçtu bût kaut kas ar aknâm), pat uz AIDS, bet neko neatrada. Beigâs uzlika diagnozi veìetatîva disfunkcija. Ar saviem simptomiem mokos joprojâm, kaut nu jau 6 gadi apkârt, un pa ðiem gadiem izdzerts lçrums zâïu, kurâm it kâ vajadzeja manu veìetatîvo disfunkciju mazinât, bet tâs nepalîdzçja.
neesiet abi ar ko saindçjuðies- kâdu kukaiòu indi, krâsu... tamlîdzîgi... padomâ
Uz B hepatiitu esmu paarbaudiijusies, analiizes negatiivas, bet jaapaarbaudaas arii uz C hepatiitu. Esmu nobijusies, jo esmu dzirdeejusi, ka C hepatiita aarsteeshana ir ljoti daarga un sarezgiita:( Bet vai tad ir taa, ka parastaas asinsanaliizees neuzraada visu?
atkârtoðos.
iespçjams, ka nebûs 100% taisnîba ðim gadîjumam.
vajag pievçrst uzmanîbu savam dienas ritmam.vai nav par daudz strâdâts un par mazs atpûtas.fiziskas aktivitâtes nekad nenâk par sliktu.
niezi drusku var mazinât ar kâdu feinu duðas þeleju (WELEDA, LOGONA u.t.t. no dabîgiem produktiem) + MADARA`s losjons pçc mazgâðanâs.
C hepatiits neaarsteejas, To tikai var piebremzeet liidz naakamajam akuutajam periodam. A taa.. leena naave.. klusais slepkava. Ja kljuudos aatri labojat mani :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Stress, atvaljinaajuma neizmantoshana (rodas hronisks nogurums), asinsrites trauceejumi no paarpuules utt., utjp. Arii man ir bijushi liidziigi simptomi. Biju pie neirologjes, kas man aarsteeja stresu (sirds apviduu saapes, sirdsklauves u.c.) ar antidepresantiem, peedeejaa laikaa to dariija gjimenes aarste. Bet asinsrites trauceejumus, kas arii raduushies no paarpuules, vibraacijaam u.c. lietaam aarsteeju ar ginkgo-biloba apm. 1 tabl. pa 120mg vai 2 tabl. pa 60mg, bet obligaati jaadzer apm. 2-3 meeneshus bez paartraukuma, taa teica ljoti veca farmaceite (ar lielu pieredzi!), svaigs gaiss ir vajadziigs, regulaara atpuuta, vitamiini utt.
Laboju gan. Ir iespējams arī izārstēties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 2?
Ziņa: