Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs

Aizsāka Zeltalapa 

AICINAAJUMS!
Sievietes - mees tiekam seksuaali izmantotas! Arii mans vinjsh veica shiis "ginekologjiskaas paarbaudes" un tas ir vislielaakais murgs, kas manaa dziivee ir noticies! Luudzu ikvienu!!!! IKVIENU no Jums, kurai bijusi shaada veida izmekleejumi sazinaaties ar mani, jo es suudzeeshu sho cilveeku tiesaa par kriminaal paarkaapumiem!!! LJOTI LUUDZU JUUS ATSAUKTIES! Apsolu, ka Juus vareesiet palikt anoniimas! Daru to, lai NEKAD NEVIENAI to nenaaktos kaut reizi piedziivot!!!! Un iedomaajieties - pie vinja tiek vesti arii BEERNI!
MUMS TAS IR JAAAPTUR!!!!
Rakstiet man - krabene@inbox.lv
Ja Jums liek aizdomaaties mans nepiemeerotaa e-pasta adrese, veelos paskaidrot, ka oficiaalo e-pasta adresi ar vaardu un uzvaardu neveelos ievietot, lai pats aarsts to neuzzinaatu!
Esmu jau griezusies attieciigajaas instancees, bet man pietruukst tieshi Juusu paliidziiba, lai vinju sodiitu!
NECIETIISIM KLUSU - MUMS TO IR JAADARA MUUSU UN PAAREEJO SIEVIESHU LABAA!!!!!!!
PALDIES!!!!!!!
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
06.10.2008 13:37
A tas Òikiforenko ir ginekologs vai kâ...?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Imunulogs
Petersons
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumu
06.10.2008 14:17
Vai varçtu mazliet smalkâk priekð tiem, kas tankâ? Ko tas vecis izdarîjis? Pârâk palaidis rokas pârbauþu laikâ?
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
06.10.2008 14:50
Hmm? Ja dzimumlocekli iekðâ nav bâzis tad bûs grûti ko pierâdît... jo nekur nav strikti noteikts kurams speciâlistam kâdas izmeklçðanas metodes bûtu jâizmanto...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Kikii
to Ku!
06.10.2008 15:07
Man nav ko teikt ku!..Novelu, lai ar tevi taa notiktu un tad tu sedetu un lugtu Dievu, lai tads murgs NEKAD ar tevi neotiek vai tev tuvajiem un milajiem, jo ja nevar uzticeties arstam (es domaju drosibu, nevis pakalpojumu kvalitati)tad kam vispar var????!!!!Jaut ir kaa visn no rita var spoguli uz sevi paskatities pec ta ko dara..
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
06.10.2008 15:15
Kikii

Ko es tâdu sliktu pateicu? Tu taèu nepaskaidroji kas tad tur bija un es tikai izteicu viedokli, ka var bût grûtîbas ar to vainas pierâdîðanu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
nesaprotu kas par lietu-arî es gâju pie imunologa,sievietes tikai,un man aºi veica gin uztriepes,jo svarîgi noskaidrot vai nesçþ kas iekðâ-piem hlamîdijas uc infekcijas,kas grauj imunitâti un var izraisît nemitîgus iekaisumus.zeltalapa-izklausâs pçc slima suòa murgiem!!!ko gribat panâkt?aizdomîbu ârstç cits dakteris...
Es arii esmu bijusi pie pie dr.Nikiforenko, neko sliktu nevaru pateikt, loti zinoss aarsts. Nez ko vins tev taadu dariija?
Nu toch, ko ðis sadarîjis?
Pazinu vienu juristi-studenti,kas ienîda jebkuru vîrieti un karoja ar jebkuru vîriðíîbas izpausmi. Ar maniakâlu neatlaidîbu.
Pasarg Dievs, ja tâ ir viòa.
hehe, esmu dzirdçjis par sievietçm kuras izmeklçðanas laikâ ir sasnieguðas orgasmu.

nezinu par ko tu tâ dusmojies... daþas sievietes laikam nespçj valdît pâr sevi.

takâ esmu vîrietis man grûti spriest..
Šeit jau kkad bija šāda veida posti.Jau kopš jūnija eju pie šī dr. Agrāk viņš bija mans pirmais iecirkņa ārsts. Nezinu...sen neviens dr. nebija tik rūpīgi apjautajies par ko man ir sūdzības un tik uzmanīgi veicis parbaudes(piem. iztaustot visus limfmezglus)u.t.t., veicis visādas analīzes un centies atrast kas beigu beigās ir pie vainas.Nu redzēs, man kā reizi rīt atkal vizīte pie viņa...un viņš skaitās viens no labākajiem spečukiem savā jomā.

Zeltalapa
Uzraksti sīkāk ko un kā viņš Tev nodarījis? Še tak tāda zinātkāra tauta, labprāt palasīsim. Un, vb man viņš arī ko tādu ir darījis, bet es muļķe vnk nesapratu...tad varēšu Tev pievienoties šai cīņā...
...tā atkal kompis cūkojas...
Mani viòð pamatîgi izmeklçja, bet nelîda tur, kur nav aizdomu, ka kaut kas varçtu kaitçt. Òçma, piemçram, analîzi no kakla. Iztaustîja vçderu. Tur neko aizskaroðu nesaskatu. Viòð taèu nepiesien pie kuðetes vai krçsla, pirms òem tâs analîzes, tad kâ var izdarît kaut ko tik aizskaroðu. Ja man bûtu kâdi iebildumi vai gribçtu, ka ginekoloìiska rakstura analîzes noòem kâds(-a) cits(-a) ârsts(-e), ar varu viòð man to neizdarîtu - es vienkârði izietu pa durvîm.
Mani viòð pamatîgi izmeklçja, bet nelîda tur, kur nav aizdomu, ka kaut kas varçtu kaitçt. Òçma, piemçram, analîzi no kakla. Iztaustîja vçderu. Tur neko aizskaroðu nesaskatu. Viòð taèu nepiesien pie kuðetes vai krçsla, pirms òem tâs analîzes, tad kâ var izdarît kaut ko tik aizskaroðu. Ja man bûtu kâdi iebildumi vai gribçtu, ka ginekoloìiska rakstura analîzes noòem kâds(-a) cits(-a) ârsts(-e), ar varu viòð man to neizdarîtu - es vienkârði izietu pa durvîm.
Aha...biju shodien pie dr.Ņ...īsāk: lika man nogērbties līdz veshiņai, apguldīja uz kushetes un iztaustīja limfmezglus (ak, arī tos, kas cirkshņos:))...tad teica, lai novelku apakshbikses, jo ņemshot analīzes-cerēju nu būs, īpashi ņemot vērā to, ka esmu atteikusies no vaksācijas un vakarnakt bija kaislīgs seksiņsh, pēc kura censhos aromātu saglabāt ilgāku laiku...bet...viņsh paņēma analīzi, ātri, bet nepatīkami tas gan...tikai izejot laukā sapratu, ka analīze tika ņemta no urīnizvada, un tā nav nemākulīga pežas apskate, kā te censhas postēt...
Liekas, ka tās, kas te murgo par sho dr., ir gribējushas kko vairāk, bet nav dabūjushas un nu tagad jūtas baigi aizvainotas.
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
09.10.2008 21:20
kura ir taa vieta, kuru aarsts viirietis var gribeet apskatiit un kuru vinjam driikst raadiit? un kura ir taa vieta, kuru nedriikst, un ja nu vinjsh grib to redzeet, tad noteikti jaatiesaajas? es taa kaa gribeetu skaidriibu shajaa jomaa...
Redz, Runcene...krabene, vai kâ viòu tur, kkur izèibçjusi.Tâ kâ, laikam, nekas mums nesanâks ar to noskaidroðanu.:(
man arî bija veikta ðâda pârbaude. dakteris man viesa uzticîbu, patiesîbâ biju kâ spârnos, jo beidzot kâds nopietni pievçrsa uzmanîbu manam veselîbas stâvoklim un cerçju, ka beidzot veselîbas problçmaz izbeigsies... taèu pçc tâs apskates jutos tâ jocîgi, vairâkas dienas ik pa laikam to atcerçjos un mierinâju, ka viss taèu kârtîbâ, ka tajâ situâcijâ nekâ slikta nebija. nevaru neko sliktu pateikt par paðâm darbîbâm, to ilgumu vai ko citu. tik tas bija dikti mulsinoði. vienkârði iepriekð man arî ðâdas pârbaudes veici vîrietis ârsts (íirurgs pçc operâcijas, kas notika slimnîcâ), taèu tad man galîgi nebija tâdas nelabas pçcsajûtas.

man ir viens svarîgs jautâjums - vai citâm sievietçm ðîs pârbaudes veiktas Lâèplçða ielâ? esmu bijusi abos kabinetos, taèu Stradiòos nav iespçjas ðo pârbaudi veikt aiz aizslietòa, tâpçc varbût viòð arî citas pacientes ir aicinâjis turpmâk iet uz Lâèplçða ielu???
oho, man ir patîkams pârsteigums, ieraugot ðo tçmu.
pirms gadiem iesâku, tiku norieta un tâ arî tas palika.


Pirms gadiem.. 4 ârstçjos pie ðî ârsta. sâkumâ Stradiòos; nâkamâs vizîtes notika poliklînikâ Lâèplçða ielâ.
Ieejot apskates telpâ, biju ðokçta, tur ieraugot ginekoloìisko krçslu. Kamçr taustîja krûtis, pie sevis lûdzos, lai nebûtu jâsçþas krçslâ. Nekâ, bija jâpârbauda arî olnîcas. Tas bija vienkârði briesmîgi. Ïoti ilgi (minûtes 10), ïoti monotoni (salîdzinot ar to, kâ mazo iegurni palpç ginekologs). Ârsta rokas kustîbu dinamika tieðâm bija tâda pati kâ dzimumakta laikâ. Nepatîkamâkais - ârsts tâs rokas îkðíi, ar ko veica izmeklçðanu, turçja uz klitora. Bija sajûta, ka ârsts cenðas mani uzbudinât. Es, savukârt, tam pretojos, ïoti sasprindzinâju kâjas (kâju muskuïi no piepûles sâka ïoti trîcçt un drebçt, tiem kâju balstiem þvadzot). Ârsts nekâ savas darbîbas nekomentçja, arî pçc apskates neko îpaði par to neteica. Savukârt es pati - nevaru, apskates laikâ arî pie ginekologa vienkârði nevaru parunât. Kad man kas sâp vai ir nepatîkami, ïoti grûti piespiest sevi runât, esmu kâ ûdeni norijusi un cenðos atslâbinâties, lai viss âtrâk beidzas. Savukârt, jau pçc apskates bija tâds kâ kauns un milzîga neziòa - varbût ïoti profesionâlu un labu ârstu netiklîbâs apvainoju. Jo, tâ racionâli skatoties - nu bûtu taèu milzîgs absurds apvainot ginekologu netiklîbâs par to, ka divus pirkstus iebâzis vagînâ apskates laikâ. Ðis no vienas puses skatâms kâ tâds gadîjums, taèu emocionâli un konkrçtajâ mirklî tas bija kas pilnîgi, pilnîgi cits.


Pçc ârsta apmeklçjuma jutos izvarota. vairâk emocionâli, daïçji arî fiziski. Patiesîbâ, tagad atskatoties pagâtnç - tas ir atstâjis nopietnas sekas uz manu seksuâlo dzîvi, ietekmçjis arî manu psihi.


Augstâk minçto ðaubu un neziòas dçï ar nepatiku, bet tomçr atgriezos pie ðî ârsta. Bija ïoti lielas veselîbas problçmas un iespçja tâs atrisinât bija pârâk svarîga. Vçl pâris reizes veica arî ginekoloìisko izmeklçðanu. Pretîgi, bet ne tik traki kâ pirmoreiz.
Veselîbas problçmas tâ arî neatrisinâjâs, pie ârsta pârtraucu iet, it kâ to aizmirsu, bet redz, cik labi tomçr visu atceros. Kâdâs situâcijâs sekas no notikuðâ jûtu joprojâm.


Arî man bija cîòasspars tikt ar ðo nelietîbu galâ. Bet vienlaikus arî neziòa un skaidrîba par to, ka neko pierâdît nevar, par neko pat pârliecinâties nevar. Galu galâ - biju taèu muïíe un neprotestçju! Patiesîbâ - vienkârði nespçju ne puðplçsta vârda pateikt.

Un, ðíiet, vienîgâ iespçja par to pârliecinâties, bûtu ðâdas apskates laikâ
1. jautât, kâpçc tâ nepiecieðama
2. jautât, ko tieði ârsts konkrçtajâ brîdî pârbauda (tausta)
3. teikt, ka sâp/ir nepatîkami
4. teikt, ka vairs nevar, lai ârsts nekavçjoties "manipulâciju" pârtrauc
5. pçc tam jautât, kas pârbaudç atkâts/secinâts
6. jautât, kâpçc tas bijis tik nepatîkami un vai ir kas darâms, lai tas neatkârtotos.

Viegli jau tâ rakstît, bet zinu - man joprojâm ir neiespçjami to tâ arî izdarît. Es joprojâm arî pie visiejûtîgâkâ ârsta nespçju ne iepîkstçties, ja man sâp. Nu, piemçram, asara jau birst no sâpçm izmeklçðanas laikâ, kad ir iekaisums, bet nevaru pateikt NEKO. Ârsts pamana asaru, protams, momentâ jautâ, vai sâp un manipulâciju pârtrauc. Bet pati pateikt nespçju. Zinu, ka ar to man jâtiek galâ.


Secinâjumi pçc ïoti gara ieraksta:
1. Es joprojâm nevaru teikt, ka Òikiforenko ir slikts ârsts. Zinu ïoti daudz labu atsauksmju daþâdu slimîbu ârstçðanâ. Nav iemesla neticçt.
2. Esmu droða, ka tas, kas ar mani notika vizîtes laikâ, nedrîkstçja notikt ne pçc kâdâm ârstu normâm un reglamentiem. Savâcot kopâ komentâru drumslas pa interneta forumiem, skaidrs, ka dîvainas lietas pie ðî ârsta esmu piedzîvojusi ne vienîgâ.
3. Man ir sajûta, ka, piemçram, policijâ vçrsties, tiesâ sûdzçt te nav pamata.
4. Visticamâk, vienîgâ un vçlamâ rîcîba bûtu MADEKKI vçrsties ar informâciju par to, kas noticis, gût viòu situâcijas vçrtçjumu. Ja arî neko nevar pierâdît, tad noteikti vajadzçtu precizçt:
4.1. ðî ârsta darba "specifikâciju" (kâda ir kompetence, kâdas manipulâcijas drîkst veikt, kâ ârstçt)
4.2. kâdas ir vadlînijas ðâdu pârbauþu veikðanai - vai ir lietas, ko noteikti nedrîkst darît (par to ârsta îkðíi domâjot u.t.t.).

Es esmu gatava piebiedroties, bet neesmu gatava ðo visu uzsâkt.
Un jâ, skaidrs, jâsakârto man piedzîvotais tâ, lai tas vairs neietekmç mani nekâdâ veidâ.
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
30.11.2008 11:04
Izklausâs jau patieðâm pretîgi. Man personîgi bûtu sareþìîti iet pie vîrieða ginekologa.
Man ðad un tad liek aizdomâties jautâjums: kas vîrietim liek izvçlçties ginekologa profesiju? Domâju, ka kaut kâds "sdvig po faze" ir katram no viòiem. Acîmredzot turpmâkajâ darbîbâ ir jautâjums, kâ viòi ar to ir tikuði galâ.
Re: Vai kads redzeja so BRIESMIGOzinojumuparNikiforenko??no22.10.2006Imunulogs
30.11.2008 12:51
nu ko, juus, daamas njematies... ja ir tik baiss kauns no aarstiem vispaar, tad vaina nav tajaa nelaimiigajaa imunologaa... un aarstu sievieshu ar veel gana daudz ir...

es biju pie onkodermatologa... bija viena aizdomiiga dzimumziime... vinjsh gribeeja visu kjermeni apluukot... nez, kur man peec tam vajadzeeja mesties un suudzeeties... mosh izraadiitos ar, ka vinjsh nedriiksteeja paareejaas dzimumziimes gribeet redzeet, ja es biju "psihologjiski sagatavojusies" raadiit tikai vienu pilniigi neintiimaa vietaa...
Nu tad vajag kâ Vella kalpos, kur kalponîte teica baronam: turpinâm spçli- izìçrbieties arî jûs! :-)))
paldies, Ass par tavu atbildi. tieðâm iesaku pârçjiem òemt vçrâ ðos ziòojumus, jo izrâdas, ka ðâdu pacienðu viòam ir bijis daudz.
piebildîðu - man nav îpaðu problçmu aiziet pie vîrieða ginekologa, ja vien tas ir labs ârsts. pamatâ uzskatu, ka ârsts ir ârsts un dzimumam nav nozîmes.

taèu ðis imunologa gadîjums ir ârpus jebkuriem râmjiem un kritçrijiem.
Man tikai rada izbrînu, kâda x pçc IMUNOLOGAM jâveic ginekoloìska pârbaude? Tas taèu nav viòa lauciòð!!! Pati eju pie ðî ârsta (Stradiòos) un nekad nepieïautu, ka viòs mani izmeklç ginekoloìiski. Priekð tam ir ginekologi!!!! Viòam jânodarbojas ar imunoloìisko analîþu pârbaudi, anamnçzes ievâkðanu.
paldies, jums gudrîði par atbildçm!!! paldies par sapratni!!! ..kaut gan diez vai es arî tam ticçtu (jo tas îsti nav prâtam aptverams) un uz to jau tas dakterîtis arî païaujâs. cik noprotu, tad neviena tâ arî nav saòçmusies uzrakstît sûdzîbu.
sance,
ðim ârstam bija gan jârisina ar ginekoloìiju saistîti jautâjumi.

veselîba daudzâs jomâs bija èupâ, neviens no speciâlistiem îsti nevarçja palîdzçt. vajadzçja ârstu, kas uz organismu un tajâ notiekoðo paskatâs kopumâ.
un bija tam saistîba gan ar alergoloìiju, gan endokrinoloìiju, gan ginekoloìiju, gan vçl ðo to. daudz daudz daþâdu asins analîþu, zâïu u.t.t.

ârstam bija jâseko lîdzi tam, kâ strâdâ olnîcas. protams, to lielâ mçrâ var redzçt no hormonu analîzçm. bet, ja tas bûtu ginekologs, bûtu pilnîgi loìiski, ka arî paskatîtos, pataustîtu. nu, tâpat kâ var jau praktiski visu redzçt ultrasonogrâfijâ, bet normâls ârsts pirms tam pârbaudes laikâ arî palpç.

ok, skaidrs, imunologs nav ginekologs. bet tâ ir arî viena no "parastajiem mirstîgajiem" nesaprotamâkajâm ârstu specialitâtçm. jo skaidrs, ka tâ nav tikai tikai imunitâtes paaugstinâðana, kriðanâs cçloòu atraðana u.c.

tâ ka - bija tas viss ïoti pârsteidzoði, bet ne ðokçjoði.

neesmu nekâda lçtticîgâ. bija, piemçram, vecs vecs dakterîtis dermatologs, kas konkrçtai, zinâmai sejas âdas problçmai ar uzstâdîtu diagnozi, gribçja apskatît visu íermeni. pavisam visu, arî iesçdinât krçslâ (kas parasti ir novietoti dermatologu/dermatovenerologu kabinetos).
Protams, ka teicu, ka tâ vis dakterît nevarçs, nebûs te nekâdas plikoðanâs un nebija arî. Izârstçja sejas problçmu bez visa tâ.

tâpçc, to sum up - iesaku, tieðâm iesaku îpaði netiesât/nekritizçt citu rîcîbas (jo iedomâties nevarat, kâ tas ir, kamçr paði nepiedzîvojat) UN vçlu nekad mûþâ nenonâkt lîdzîgâ situâcijâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 15?
Ziņa: