Kâ atðíirt VD no MS

Aizsāka buratino3 

buratino3
Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 10:39
Pirms pâris gadiem no ilgstoðiem pârdzîvojumiem saskâros ar tâdiem simptomiem kâ zòaugðanu kaklâ, tirpðanu kreisajâ rokâ un kâjâ un vienas auss sâpçm. Diagnoze VD, bet dçï ausi taisîju magnçtisko rezonansi galvâ, jo nevarçja atrast ausu sâpju cçloni. Viss ok. Pçc vairâkiem mçneðiem - kâjas ïenganas, ejot pastiprinâti izdalîjâs siekas, atkal taisîja MR galva, viss ok. Divus gadus bija miers.
Lîdz pirms pâris mçneðiem bija ilgstoðs stress un sâkâs trauksmes un panika, kad ir pûlis (piem. veikals) sâk palikt slikti, pâròem panika un sajûta ka drîz ìîpðu. Pçc nedçïas sâk tirpt kreisâ roka un kâja. Roka tâda smaga paliek, arî sâpes pievienojas. Tirpoòa dienas laikâ pâriet un atkal atkârtojas. Ja sadomâjâs sâk tirpt arî sejas kreisâ puse. Kâ lai zinu, vai tâ ir atkla tikai VD, vai kas nopietnâks, piemçram, izkaistîtâ skleroze? Vai atkal man jâtaisa magnçtiskâ rezonanse?
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 11:17
Neviena izkaisiitaa skleroze nesaakaas specifiskaas vietaas, piemeeram, kad ir puulis veikalaa...
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 11:43
Liidzi kaa es sevi mierinu, ka tad kad eju guleet man nevis sirds saak streikot, bet gan nervi :D Jo man po zhiznji, ja ir slikti tad tikai vakaros un parasti kad visu esmu izdarijis un eju guleet! Baldriaanji = speeks 8)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
buratino3
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 11:58
Bet kâ lai atðíiru to tirpðanu? Kâpçc tieði kreisâ roka un kâja, tirpst nevis pilnîgi viss, bet noteiktâs vietâs. Tirpðana pati no sevis dienas laikâ izzûd un atkal parâdâs.
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 13:41
Ar mugurkaulu varbût kaut kas saistîts.
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 16:51
Par tirpðanu-tâdas pzîmes ir vienai manai paziòai pie VD, tirpst tikai viena puse, man tirpa papçþi un ceïgali...katram laikam savs, un ðâdu tçmu VD vs MS es nesen uzsâku psih.sadaïâ, pameklç
xyz
Re: Kâ atðíirt VD no MS
03.11.2008 18:14
buratino3 - vai zâles arî kadas dzçri? Kâdreiz var dabût visadas balkusparâdîbas arî no zâlçm, varbût ne viss ko apraksti ir Tavi simptomi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 2?
Ziņa: