nepareizi veikta vakcîna pret B hepatîtu...

Aizsāka gribu_zinat 

Sveiciens pirmdienâ!
Man (un vairâkiem kolçìiem) ir iedota sâkumâ vakcîna pret B hepatîtu un pçc 'mçneða kombinçtâ AB vakcîna. Kâ es vçlâk uzzinâju, tad tâ nedrîkst un reâli ir tâ, ka it kâ nemaz nebûtu vakcinçjusies. Laikam jau nedrîkst pa jaunu sâkt 3 poðu kursu pret B hepatîtu? Kâ îsti ir... Vai pçc kâda laika var pa jaunu saòemt pret B hepatîtu vai ir saèakarçts uz mûþu un imunitâtes nebûs nekad? Kopð pirmâs potes tagad jua ir pagâjuði 6 mçneði, kopð tâs kombinçtâs 5.
Re: nepareizi veikta vakcîna pret B hepatîtu...
03.11.2008 11:52
Par jaunu saakt driikst visu un vienmeer. Bet pirms tam der aprunaaties ar kaadu, kas paarzin taas vakcinaacijas lietas, vi taa kljuume no tiesas ir tik buutiska. Ja ne savaadaak, var piezvaniit vakciinas razhotaaja paarstaavim Latvijaa, vinji vispreciizaak pateiks kaa tur teoreetiski ir ar to monovakciinas aizvietoshanu ar kombineeto vakciinu.
Nu mani sabaidîja infektoloìijas centrâ. Bet îsti nepaskaidroja, kas tad ir noticis un vai var sâkt par jaunu. Es jau arî apstulbu, kad man pateica, ka apmçram viss- tagad vari saslimt. Neiedomâjos pajautât visu. Jautâjumi radâs apdomâjot visu vçlâk.
Re: nepareizi veikta vakcîna pret B hepatîtu...
03.11.2008 12:03
Buutu jau tad vismaz pateikushi, kaa tad taalaak riikoties... Zvani un prasi veelreiz...
Neliela pārdoma par b hepatīta poti:

http://bhepatitavakcinauncitaspotes.wordpress.com/

(tas ir links)
Re: nepareizi veikta vakcîna pret B hepatîtu...
23.01.2010 11:52
ekskjūz mī, bet es arī varu anonīmu lapu uztaisīt, kurā anonīmi aprakstīt, kā kāds miris pēc homeopātisko graudiņu ēšanas. Es šitādām lapām neticu, man kaut ko drusku oficiālāku gribētos. Pat slavenās Folkmanes mājaslapas ir šajā ziņā ticamāka.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 11?
Ziņa: