Viens sçklinieks

Aizsāka Jânis13 

Jânis13
Viens sçklinieks
18.11.2008 23:09
Tâtad problçma ir sekojoða, man ir tikai viens sçklinieks, nezinu vai tas ir kopð dzimðanas vai kâ tml , bet, lasîju, ka ir tâda iespçja ka otrs palika vçderâ, via kur, bet kâ var pateikt? Varbût, ka es jau piedzimu bija tikai 1!
Gribçtos uzzinât, cik maksâ otra ielikðana implants?
Man ir tikai 13gadi,ar vecâkiem par ðâdu lietu negribas runât!
Re: Viens sçklinieks
19.11.2008 12:42
Da nu ... kameer nav 18 bez vecaakiem neko neieliksi ;)
Kaa arii pacieties.. paies laiks un tev buus vienalga viena ola vai 2 ;)
Ka tik hormoni normaali izstraadaajas.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Viens sçklinieks
19.11.2008 15:10
Ar vecâkiem ir jârunâ. Man ðíiet, ka Tu pareizi saprati iespçjamos variantus, bet Tu nepareizi to izvçrtç. Ja viena oliòa nav "nolaidusies", tad tas ir jâlabo. Diez vai Tu pats varçsi "izmenedþçt" visus izmeklçjumus. Nebûs tâ, ka Tu atnâksi, pateiksi, ka gribi implantu un to Tev bez vârda runas ieliks. Tas ir pârâk jûtîgs jautâjums. Ja ir iespçja, parunâ. Var bût kaut kas jau tika darîts ðajâ jautâjumâ, bet Tu neatceries? Tagad operç pavisam maziòus. Tad rîcîbas plâns bûs cits.
zinu
Re: Viens sçklinieks
19.11.2008 16:10
ja jau tev 1 no dzimðanas, tad silti ieteiktu pârbaudît vai otrs nav kaut kur cirkðòa kanâlâ- ja tas tur sçþ, tad ir ïooti liels vçþa risks nâkotnç!!

ja tomçr esi pârbaudîts, tad ieteiktu parunât ar tçvu ( ja negribi ar mâti)- jo tagad ievietot implantu otra vietâ nav grûti un neiespçjami- un neatðíirsi pçc skata!
Re: Viens sçklinieks
19.11.2008 17:53
No medicîniskâ viedokïa nezinu, bet es domâju, ka sievietçm daudzâm bûs vienalga, vai Tev viena ola, vai divas.- galvenais, kâ vîrietis savu "ieroci" lieto.
Vçl sievietçm ir svarîgi, lai uz vîrieti var païauties. Jo Ko tas dod, ja vecim daikts lîdz ceïiem, bet dzîvç ir idiots?
opaa
Re: Viens sçklinieks
26.11.2008 19:16
zakiszakis Tev labs domu gajiens :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 2?
Ziņa: