zîdainim problçmas ar çðanas procesu

Aizsāka Mâmiòa 

Man ir zîdainis (gandrîz 3 mçn. vecs) un esam saskâruðies ar çðanas problçmâm. Katru reizi çðana tiek pavadîta ar meþonîgu kliegðanu, pudelîtes neòemðanu un liekðanos tiltiòâ. Mocîjâs ar vçdersâpçm vairâku nedçïu garumâ, lîdz nedçïu atpakaï pienam pudelîtç (krûti neòem) pçc pediatres ieteikuma pieliku Lactrase, jo domâ, ka piens ir ïoti salds un kuògîtis nesaðíeï to cukuru (1/4 kapsulas 4 reizes dienâ). Nu tad nedçïu daudzmaz normâli çda, mazliet pabïaustîjâs, bet çda, pamodusies ar lûpâm meklçja pudelîti. Un tagad atkal sâkâs - bïauj vienâ bïauðanâ, liecas tiltiòâ, mazliet piena paçd sâkumâ un tad iet vaïâ bïâviens! Vairs arî Lactrase nelîdz. Tikko norij pâris malkus piena, sâk bïaut, jo sâp vçders. Un tâ no rîta lîdz vakaram. Kad nçsâju pçc çðanas uz rokâm, tad skatâs apkârt un viss kârtîbâ. Esmu izmçìinâjusi visu - fenheïa tçja man un bçrnam, kâju locîðana, uz vçdera guldinâðana, siltais autiòð uz vçdera, peldinâðana vannâ, Espumisan, Sab Simplex, Linex, pudelîðu knupîðu nomaiòa utt. Nekas nelîdz vairs! Vakar vakarâ iedevu Similac, izçda un bija mierîgs lîdz nâkamajai çðanas reizei, kad atkal atgriezos pie piena, atkal viss no gala. Pedçjâ çðanas reizç iedevu atkal maisîjumu, visu nakti nogulçja nepamostoties. Rîtâ ar pienu atkal tas pats - kâ norij, tâ bïauj. Izçda 30ml piena, uztaisîju maisîjumu klât, kopâ izçda 100ml, bet ar tâdu (!) bïauðanu! Pa dienu 7h vispâr neçda. Agrâk nokonstatçja piena alerìiju - neçdu neko no piena produktiem (kaut gan grûti teikt, vai bija no piena, jo pirms tam, nezinot,ka nedrîkst, biju saçdusies þâvçtu zivi un konservus, pumpiòas bçrnam bija tikai aiz ausîm un zem zoda), izlasîju, ka saldumi varot uzpûst vçderu - arî tos vairs neçdu, neko ceptu un þâvçtu arî ne. Bet nekas vairs nelîdz. Pçc ârstes ieteikuma aiznesâm pamperu uz analîzçm, tur it kâ viss kârtîbâ, tikai gïotu tâ pavairâk esot uzrâdîts atbildç, bet ârste saka, tas neesot nekas traks. Ârsti tikai noplâta rokas. Kur vçl greizties? Jo tas vairs nav izturams. (Ja tas ir svarîgi - bçrnam piedzimstot bija skâbekïa bads, sâkumâ baroja caur zondi un bija vâjð zîðanas reflekss, tagad viss kârtîbâ. Palicis CNS bojâjums)
Re: zîdainim problçmas ar çðanas procesu
10.12.2008 22:33
Mâmiòa, es sen jau aizmirsu, kâ ir ar zîdaiòiem. Neko pateikt nevaru. Bet iepriekðçjo komentçtâju neòem galvâ. Viòa mâmiòa laikam tâ arî neatrisinâja viòa bçrnîbas problçmas. Tas ir foruma jokainis, par kuru brîdina ziòojumu augðdaïâ.
Turies mâmiòa.
Varbut pamegini tos maisijumus kas domati berniem, kasm ir piena nepanesamiba.
Vçl var apskatîties vai mutîtç nav piena sçnîte, kas sûrkst... Bet domâju, ka ðâdu iespçju jau esat izslçguði. vajag meklçt tâlâk! Cînaties!
Ku, kur tu esi? Kâpçc nedalies savâ pieredzç! Tu vienîgais zini, ko te tieðâm vajag!
tagad ēd Similac Advance, bļaušana mazinājusies, tikai vēl tiltiņā liecas. Pie tā tad arī paliksim.
Re: zîdainim problçmas ar çðanas procesu
15.12.2008 23:25
Mâmiòa:

lai jums abiem veicas!
Nemaku neko teikt par tiesi medicinisko si jautajuma pusi kaut gan dzird gana biezi, ka berni lidz kadiem 4 men mocas ar vedergazem, kas pariet, bet tad berns ir pieradis but visu laiku uz rokam un ari pec tam vairs negrib gulta atrasties.
Esi meginajusi specialas salles bernu nesasanai uz tava vedera, gurniem, muguras. Tas atvieglo gan tevi, gan nomierina bernu, jo vins visu laiku ir tava tuvuma, tev ir brivas rokas un neesot gruti ari pasai matei nest.

http://lotusbarn.no/butikk/index.php?main_page=index&language=en

ir jau daudz to lapu, kur var info par sito dabut. vienas tas salles sauc - mei tai
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 17?
Ziņa: