!!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!

Aizsāka Pacients 

!!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!
09.01.2009 00:55
Sveicinâti!

Vai ir iespçjams, ka uzpampumi uz sejas (ar strutâm) var rasties pçc smagâm iesnâm? Reizç ar bronhîtu noíçru spçcîgas iesnas, kuru laikâ varçju izðòaukt pat strutas, un, uzreiz pçc iesnu pârieðanas (nedçïu atpakaï) parâdîjâs divi sarkani uzpampumi katrâ sejâs pusç - viens maziòs, otrs izauga tik liels, ka to pâris dienas atpakaï pârgrieza un no strutâm iztîrîja íirurgs. Kad viòð apskatîja otru sejas pusi, tad teica, ka iespçjams tur ir tas pats, lai 5 dienas padzeru antibiotikas, un ja nemainîsies, arî tur iespçjams bûs jâgrieþ. Cerams jau, ka uzsûksies (lietoju Amoksiklav).
Abi uzpampumi ir, varçtu pat teikt, pilnîgi simetriski, tieði tur, kur atrodas deguna blakusdobumi (precîzâk - augðþokïa dobums).

Vai ir kâds saskâries ar gadîjumu, kad pçc spçcîgu (strutojoðu) iesnu gadîjuma var parâdîties ðâdi simptomi un vai tas maz ir iespçjams?
Varbût ir vçl kâdi varianti, kâ panâkt tâ uzsûkðanos, kamçr tas ir, salîdzinoði ar jau izgriezto, vçl maziòð?

Paldies!
Nu moins,ksut ko tâdu pirmo reizi dzirdu...iespçjams,tieðâm riktîgi sastrutojuði deguna dobumi un tâpçc tie augoòi...varbût uztaisi rtg sejai.neesmu mediíis,protams,vislabâk bûtu konsultâcija pie daktera!!!
Re: !!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!
09.01.2009 16:34
Domât ka ar deguna blakusdobumiem tam nekâda sakara nebûs... Varçtu skatîties stafilokoku/MRSA vai jostas rozes virzienâ bet tâ parasti vienpusçja...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: !!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!
09.01.2009 17:43
Asinis esmu nodevis, ìimenes ârste neteica, ka kas tâds bûtu konstatçts. Tiesa gan varbût asins analîzes nebija tik plaða spektra, lai to uzrâdîtu. Tâs bija parastas analîzes, ne bioíîmiskâs. Bet vai parastajâs, ko tâdu uzradîtu?

Nav bijuðas jostas rozei raksturîgâs sâpes. Sâpes nav bijuðas vispâr. Tikai vizuâli nepatîkami. Un ðíiet, ka MRSA es arî nekur neesmu varçjis noíert.
Kâ var iegût parasto stafilokoku?
Re: !!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!
10.01.2009 16:10
Nav obligâti jâsâp tai jostas rozei... Bet analîzes priekð tâ visa vajag speciâlas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Uztaisi datortomogrâfiju deguna balkusdobumiem, tad uzreiz redzçs, vai ir sastîts ar iekaisumu blakusdobumos ( strutas tak bija no deguna) vai ne
Re: !!Uzpampumi uz sejas - iespçjamâs iesnu sekas?!!
11.01.2009 03:12
Jâ, strutas nâca ârâ kopâ ar iesnâm.
Íirurgs ðodien apskatîja otru sejas pusi, un teica, ka laikam otrdien griezîs. Es ceru, ka ar to, tas viss bûs galâ.

Vai kâds var ieteikt kâdas labas metodes, lai âtrâk organisms atgûstas pçc antibiotiku lietoðanas? Un lai íirurìiskâs brûces âtrâk sadzîst?

Paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 24?
Ziņa: