Strutas loceklî

Aizsāka Dexters 

Strutas loceklî
10.01.2009 22:05
Probleema taada- vienu briidi saaku pamaniit,ka uz manas apakshveljas saak paraadiities traipi (no iekshpuses),saakumaa domaaju,ka taa ir sekla,bet tad parstaaju tam ticeet,jo taa bij bijis tikai pubertaates vecumaa! kaadu riitu pamostoties pamaniiju,ka no mana loceklja naak balts shkjidrums,liidziigs spermai,bet ne taadas konsistences un kraasas,sapratu,ka taas ir strutas! nekaadi nevaru saprast kas tas vareetu buut,varbuut infekcija,bet no kaa? vieniigais pirms tam bij bijis oraalais seks,bet negribaas ticeet ka no taa vareeja taa notikt!:( jo agraak ar taads ar bij bijis un nekaadu seku nebij! varbuut kaads zin kas par lietu? un vel nokaartojoties var just nelielu suurstoshu sajuutu!
Re: Strutas loceklî
11.01.2009 16:36
Dodies vien pie ârsta. Iespçjams bûsi noíçris kâdu STS. Bet neuztraucies, visas tâs (izòemot HIV) var viegli izârstçt, ja laikus uzsâk to darît. Tâdçï nekavçjies noskaidrot, kas tad îsti ir par vainu.
gugucis
Re: Strutas loceklî
12.01.2009 08:46
klau, dexter, ja vien negribi pazaudçt savu draudziòu, skrien ka pie ârsta-urologs,dermatovenorologs.padzersi pâris antibiotikas un viss.pretçjâ gadîjumâ sekas ir neprognozçjamas,pats saproti!!!
Re: Strutas loceklî
12.01.2009 14:45
Uretrîts ko izraisijusi kâda infekcija. Ieteiktu griezties pie urologa lai izvairîtos no turpmâkâm problçmâm...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
lîna
Re: Strutas loceklî
15.01.2009 15:26
cik zinu, tad tâ mçdz gadîties dâziem vîrieðiem-kâda infekcija iekïûst. neatceros, kâ to sauca, bet varbût tâs nemaz nav strutas. manam dçliòam tâ bija un dakteris teica, lai galvòu tîra ar kumelîtçm. pârgâja. puika tad bija vçl mazs bet dskters teic,ka arî pieauguðie tâ mçdz bût.
lîna
Re: Strutas loceklî
15.01.2009 15:28
un tas nav nekâds brînums, ka no orâlâ varçtu bût, man ar pirmo vîru dzîvojot, pçc orâlâ vienmçr bija iekaisums dzimumorgânos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 21?
Ziņa: