Palīdziet saprast analīžu rezultātus

Aizsāka Vienkārši 

Vienkārši
Palīdziet saprast analīžu rezultātus
17.02.2009 15:32
Uztaisīju analīzes. Un man gribētos zināt, jo ar ārsti neizdevās visu izrunāt, jo kā parasti daudz pacientu. Holesterīns 5.04 un ZBL holesterīns 3.43 Kurš no tiem ir tas slavenais holesterīna skaitlis, ko reklamē. Cik ir jābūt normāli un pie kāda cipara jāsāk uztraukties. Otrs jautājums man uzrādīja alerģiju pret D2 Dermatoph. farinae 1.19 Kas zem šī nosaukuma slēpjas un, kas jādara? Ārste teica jāizvairās no putekļiem, bet pie mājas putekļiem man ir <0.10 Tātad it kā normāli.
Re: Palīdziet saprast analīžu rezultātus
17.02.2009 15:46
Normāli:
Holesterīns kopējais < 5,0
ABL >1,1
ZBL <3,0
Slavenais reklamētais - kopējais.
Ja esi vesels, par 5,04 var neuztraukties.
Ko analīžu rezultātos nozīmē Anti HBc IgG POZITĪVS???????? Nu nekur nemāku atrast atbildi! Help, plase!
no viena markiera Te gruti kaut ko pateikt, bet nu noteikt var pateikt - ka tavs organisms ir iepazinis B hepatita virusu - nesenas pagatnes vai attalas pagatnes - tas jau cits jautajums
sisie! Liels paldies!!!!
P.S Bet uz infekcijām ārsts bija norīkojis taisīt tikai divus! Jau minēto un HBsAg kurš ir NEHATĪVS!!!!! Man te piedaraudēja, nezinu cik tur tā taisnība, ka tam ir kāds sakars ar C hepatītu! Tāpēc ātri pārbaudījos , un veicu analīes uz to!
Atbildes varu citēt burtiski: HCV_3 0.34 S/CO NONREACTIVE (Šet gan man laborotorijā pateica, ka viss ir pilnīgi OK) Ja vēl interesē attiecībā uz tiem ASAT un ALAT, tad tie pilnīgi ir tikai puse no normas, neatceros no galvas precīzi, ner zem 20 vienībam! Help me, please!
Re: Palīdziet saprast analīžu rezultātus
19.02.2009 18:37
Ar hepatītu C te nav nekāda sakara. Analīžu rezultāti norāda, ka kādreiz ir bijusi saskare ar hepatītu B, šobrīd nav. ALAT ASAT nav norādīta ieteicamā norma, bet max pieļaujamā, tā ka priecājies, esi vesels. Vismaz šajā ziņā.
arpro! Jums arī lielais paldies!!!! Tikai mani sūta uz Rīgu, uz infektoloģijas slimnīcu, veikt papildus analīzes uz šo mistisko Anti HBc IgG kurš parādās pozitīvs! Lai Dieva roka! Kā man tas ir apnicis! Lieta tāda, ka šīs analīzes veicu, lai veiktu vakcināciju pret AB hepatītu! Dažādu no manis neatkarīgu iemeslu dēļ, vakcinācijas pirmo poti veicu pirms analīžu atbilžu saņemšanas! Ko man tagad darīt? Jo otrā pote man jāveic, pēc grafika, jau 22 februārī!!! Kaut kāda sodība! Ko viņi(Rīgas dakteri) man tagad pateiks, jo organismā jau riņķo tiko saņemta slimība, minimālā devā??? Es ir šokā par visu šo pasācienu!!! Kurš var kādu info sniegt, būšu pateicīgs bez gala! Par to, ka bijusi saskare ar B hepatītu man ziņu nav, esmu 37 gadus jauns! Tik liela amnezija mani nav ķērusi, lai ko tādu par sevi neatcerētos!
Re: Palīdziet saprast analīžu rezultātus
19.02.2009 20:36
Nu aizbrauc uz Rīgu, un visu izrunā. Starp citu - Infektoloģijas centrā ir ļoti labi ārsti, un man tā liekas viena no labākajām Latvijas slimnīcām. Īsumā - IgG - antivielas pēc pārslimotas infekcijas, IgM - pašlaik aktīvs vīruss.
ARPRO!!! Pāāāāāāldies! Es jau rīt braukšu! Tur jau problēma ar klāt tikšanu! Kad paskaidroju savu problēmu, tad mani kaut kur "iestarpināja"! Apsolu, ka pastāstīšu, kā man būs veicies!!!!
ARPRO!!! Jums pilnīga taisnība!!! Esmu atpakaļ no Rīgas! Ko man pateica? Jau minēto! Esmu kādreiz dzīvē pārslimojis, sev nemanot, B hepatītu. Nu uz visu mūžu esmu pret to imūns. Tagad tikai jāturpina vakcinācija pret A hepatītu, un viss notiek! Nu Liepājas dakteri! Man nav ko piebilst! Nu nevarēja pateikt te pat uz vietas? Kāpēc šī jezga? Divi dakteri pasaka, ka man C hepatīts! Tādus nevajag atšaut, pa vienam????? Paldies visiem, kas man šeit sniedza info! Lai jums veicas!!!!
Re: Palīdziet saprast analīžu rezultātus
21.02.2009 20:53
Lai Tev arī veicas. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 8?
Ziņa: