Mazas pumpinas pa visu kermeni.

Aizsāka Kristaps 

Labvakar!
Nesen sakas tada problema , ka niez loti daudzas vietas,sakuma niezeja rokas, tagad jau ari kajas un nedaudz veders , isak sakot gandriz vis kermenis. Nedaudz kaut ka jau pieradu , un vakar pamaniju ka pie tam vietam kur niez , ir tada maza pumpina , vai uz rokas ir vairakas un niez apkart un tiesi ta vieta , bet ta pumpina ir tada loti maza sarkana un ipasi nepamanam ja neieskatas.Kas ta varetu but par problemu? Loti nepatikami.
Atceros ka isi pirms shi visa , pamostoties no rita ieraudziju ka rokas ir tadas ka plankumainas , asins punktini pa visam rokam , ta - balts/asinis/'balts/asinis , zem adas protams , bet nu jocigi izskatijas. Ludzu palidziet.
Re: Mazas pumpinas pa visu kermeni.
09.03.2009 20:50
Neredzot grūti pateikt. Bet ja niez ,tad varētu būt kašķis.
Ātri jāiet pie ādas ārsta.
Varat lūdzu iedot savu e-pasta adresi , aizsūtīšu bildes.
Re: Mazas pumpinas pa visu kermeni.
09.03.2009 22:12
Patiešām varētu būt kašķis. Mirstama kaite nav, bet lipīga gan. Saķert ir iespējams jebkur, kur ir kāds kontakts ar pārnēsātāju - veikalā pie kases, trolejbusā, skolā, darbā u.t.t. Tomēr aiziet pie ādas ārsta obligāti vajadzētu, jo varētu būt ari kāda cita ādas slimība (vienkārši kaškis varētu būt visvieglāk saķeramais). Kaunēties nav par ko - slimība nenorāda uz netīrību vai sevis nekopšanu.
Te būs nedaudz par kašķi:
http://iaptieka.lv/?lapa=raksts&raksts=161
mazais90
Re: Mazas pumpinas pa visu kermeni.
25.08.2011 23:09
Un kas tad Tew galu galaa bij? man arii ir liidziigi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 4?
Ziņa: