Sartums pie dzimumlocekla.

Aizsāka Laimonis2 

Labs vakars.
Neatceros isti kad bet jau labu laiku pie dzimumlocekla viena puse un otra puse (pie olinjam drizak) ir tadi sartumi un niezeja loti un baigi sakasiju tagad ir tadi pleki un ik pa bridim tapat niez tas ir uz kajas starp olinjam un kaju.No ka tas varetu but?
Paldies jau ieprieks.
Re: Sartums pie dzimumlocekla.
09.03.2009 20:47
Parasti to sauc par cirkšņu eritrazmu. Izsaucējs var būt ir sēnīte ,vai baktērija. Atkarībā no tā ārsts nozīmēs ziedi.
Nevajag nēsāt trijstūra tipa peldbikses vai pārāk ciešus džinsus.Pagaidām jānēsā bokseršorti un nedrīkst sakarst. Jādabū atbrīvojums no fizkultūras. Slimība ir lipīga. Ziedes kuras tev vajag var dabūt tikai uz ārsta(feldšera) receptes.
Jāiet pie pieredzējuša ģimenmes ārsta vai labāk pie ādas ārsta.Jo ilgāk neārstēsi jo plankums paliek lielāks. Pēc izārstēšanas vēl vairākus mēnešus būs brūngans plankums.
Veiksmi



Edited 1 time(s). Last edit at 09.03.2009 20:48 by Mazdakteris1.
Re: Sartums pie dzimumlocekla.
09.03.2009 21:04
Vienā citā forumā rakstīja, ka teicams līdzeklis cirkšņu eritrazmas ārstēšanai ir parasta bezreceptes LAMIZIL pretsēnīšu smēre. Tādējādi izvairoties no speciālista apmeklēšanas, ko tomēr ieteiktu izdarīt ;)
Re: Sartums pie dzimumlocekla.
10.03.2009 11:25
Ja palīdz smērē Lamisila ziedi.
Ļoti plānā kārtiņā 2x dienā.
Tomēr tā vieta ir pārāk svarīga lai jokotos.......
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 9?
Ziņa: