Seksualas dabas problems

Aizsāka felicitta 

felicitta
Seksualas dabas problems
25.03.2009 12:03
Esmu meitene, 20 gadu. Problēma sekojoša - nespēju uzbudināties no pieskārieniem, glāstiem, seksa kā tāda. Savukārt, no pornogrāfiska rakstura filmām, kuras tiek skatītas vienatnē, baudu sasniegt varu bez problēmām. Problēma laikam ir dziļāka - bērnībā, māte mani audzinot, mācīja, ka sekss ir kaut kas slikts, apkaunojošs un pat sievieti pazemojošs. Lai arī mīlējoties jūtos ļoti brīvi un esmu pozitīvi noskaņota pret visu, kas notiek gultā, bet tomēr tas paliek tikai kā process. Starp citu, vēl joprojām, kad aizbraucu ciemos pie mātes, tā vēl joprojām man mēģina ieskaidrot lielo dzimumattiecību ļaunumu un kaitniecību. Varbūt stulbi skan, taču man smiekli ir pārgājuši tajā brīdī, kad esmu attapusies, ka baudas gūšana man šķiet patīkama tikai tad,ja neviens neredz (pašapmierinoties, tādējādi izslēdzot iespējamu nosodījumu). Saprotu, ka recepti šādai situācijai neizrakstīs, taču - varbūt ir kāds seksologs vai psihologs, kas man šo širmīti, kas šīm lietām aizbraucis, varētu mēģināt palīdzēt nolikt vietā? Lūdzu neizteikt neadekvātus un aizskarošus komentārus, kas lietas būtību nekādi nerisina.
Re: Seksualas dabas problems
26.03.2009 11:29
Jāiet pie seksopatologa.
ļoti var palīdzēt psihologs,hipnozes seansi.Seks ir dzīvības pamats.Varbūt mamma gribēja runāt par seksu ārpus laulības??????
Veiksmi.
Re: Seksualas dabas problems
26.03.2009 11:36
www.psihoterapija.lv

Atrodi kādu sev tīkamu speciālistu (pēc garšo – negaršo principa) no šī saraksta, un nebūs jāizcūko dzīve.
Re: Seksualas dabas problems
26.03.2009 16:54
Man ļoti palīdzēja J.Zālīša grāmata ''Mīlestības vārdā'' ! Un zinu, ka arī Tev noderēs. Neaprobežojies tikai ar seksu, jo ja vēlies patiešām laimīgas attiecības, sāc ienest savā dzīvē vairāk mīlestības :)
Turies :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 3?
Ziņa: