Tantinas,dziednieces!

Aizsāka interesanti 

Ko jus domajat par tam Tantinam,kuras spej ar dziedniecibas palidzibu izarstet cilvekus no visadam kaitem un slimibam?
Kads ir pie tadam versies?
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 17:45
Tautas psihoterapeiti. Ņemot vērā, ka visas slimības ir ar psiholoģisku pamatcēloni, tad stāvokli var uzlabot, ja vien tas nav kas ļoti nopietns (operējams utml. vai citādi kārtīgi ārstējams). Gan jau ka izveseļojas arī kāds. Tik jautājums, cik tas noturīgi.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.03.2009 17:48 by Runcene.
Jugusalu
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 18:37
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> visas
> slimības ir ar psiholoģisku pamatcēloni,

Tiešām?
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 19:37
Runcene, kas par daudz, tas par skādi. Tev visur rādās psiholoģija un psihoterapeiti;) Bez šitiem fruktiem eksistē vēl citas lietas arī:-)))
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 19:40
Aga, bojāta enerģētika, kura sabojājas sazin no kā...
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 19:41
Bet, ja par tēmu, tad es domāju, ka tantiņas un onkulīšu filtrējot, var atrast cilvēkus ar tiešām īpašām spējām, kas spēj palīdzēt. Tā varbūt nebūs, ka izārstēs no visām kaitēm, bet stāvokli var uzlabot būtiski.
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 19:41
0,1% gadījumu nevarēs pierādīt, ka psiholoģija... un arī tikai tāpēc, ka nezinās.
Sarmīte
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 19:45
Nekad neesmu bijusi māņticīga.. parasti par pūšļotājiem pasmīkņāju, taču man ir jāatzist fakts, ka bērnībā mana māte bij mani aizvedusi pie viena onkulīša Tukuma rajonā. man bij biežas galvassāpes. Tur bij jāņem līdzi cukura paka un cepumi.
Viņš man pāris reizes vienk. noglaudīja galvu un kaut ko purpināja uz to cukuru un cepumiem, kas vēlāk man bij jālieto mēneša garumā... un lai cik dīvaini nebūtu, tad vēlāk man galva nekad nesāpēja līdz meitas piedzimšanai.
Grūti pateikt vai tas bij saistīts vai ne, bet fakts paliek fakts.
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 21:40
IR cilvēki ar īpašām spējām, IR pasaulē! Zinātne attīstās, viss vēl nav izpētīts. Kādreiz ļaudis nezināja, kas tā tāda elektrība. Vai tāpēc zibens nebija? Ir psihiskās spējas, kas vēl gaida savu atklāšanu, pētījumus.
Sauciet mani par crazy, bet dažkārt es redzu cilvēkiem apkārt melnu mākonīti- no tādiem cilvjiem es labāk izvairos. Dažreiz redzu baltu "mākonīti"- no sērijas "Jēzus Kristus nimbs",tik lielāks,kā zīmē bildēs. Zinu,ka uz šiem "gaišajiem" cilvēkiem var paļauties. Nezinu, KĀ es to redzu: ar acīm vai savādāk? Tomēr redzu.
Vēl viens piemērs: cilvēki parasti jūt un atskatās, ja uz viņiem no aizmugures cieši skatās virsū. Acu taču aizmugurē nav!



Edited 1 time(s). Last edit at 30.03.2009 21:59 by kachenite.
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 21:49
Piemetās mātei roze. Dermatoloģe izrakstīja slimības lapu un smēri no aptiekas. Teksts bij apmēram tāds: "Es jums šo smēri izrakstīšu, bet jūs sameklējiet tantiņu, kas jums smēri apvārdos!" Smēri, nopirka, tantiņu atrada, apvārdoja gan mammu, gan smēri un roze pazuda...
Pati daktere atzina, ka ar mūsdienu medicīnu nepietiks.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.03.2009 21:54 by kachenite.
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 22:43
Protams, ka ir tādi cilvēki. Es pati par to esmu pārliecinājusies.
Mākonīši ap cilvēku ir viņa ēteriskais ķermenis. Tur pat nevajag daudz, lai to varētu saskatīt. Tā piemēra pēc, kad skatāmies uz telpiskajām bildītēm- kad vienkārši skatās, neko neieraudzīsi, tikai raibu mistrojumu, safokusējot acis citādi, būs redzama bilde.
Re: Tantinas,dziednieces!
30.03.2009 22:59
Nu, man ir biku savs redzējums, kuru jau paudu, bet es arī zinu cilvēkus, kam ir kaut kāda varēšana... Ir man zināms cilvēks, kam rados vai visa medicīnas akadēmija. Nesavāca meitēnam neirodermītu, bet dziednieks gan. Arī harismātiskajās baznīcās šis tas notiek. Tāpat vietās, kas patālu no civilizācijas. Ir, un viss.

Es tik par ķermeņiem, ēteriem un Dieva spēkiem atturēšos spriest, man viedoklis, ka tur ir hipnoterapijas elementi, vienīgi atšķiras pamatos esošās idejas, bet, ja kāds tic citādi un viņam tas palīdz, lai viņam veicas.

Es tik teiktu, ka vajadzētu ļoti atbildīgi izturēties un uzmanīties ar nopietnām diagnozēm un tomēr lietot zāles vai citādi "tradicionāli" ārstēties, bet kā eksperimentu pie neirodermīta, astmaa, 12 p.z. čūlas, artrītiem, hipertonijas: lūdzu!

Ne katram der. Man ne. Es pie racionālā tuvāk, es visas tās dievu lietas drīzāk filozofiski un simboliski uztveru.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.03.2009 23:01 by Runcene.
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 00:24
Filozofēt tur var visādi, kā palīdz un kam palīdz. Bet kā jau visā, cilvēka paša līdzdalība laikam ir vajadzīga arī šeit. Ja cilvēks šīm lietām pats sevi pilnībā "aizver ciet", tad jā, diez vai viņam palīdzēs.
Cilvēka paša nodomam būt veselam ir liels spēks. Ja tur vēl nāk klāt kāda cita cilvēka varēšana palīdzēt, tad jau uzvara ir pavisam tuvu.
Starp citu, šodien raidījumā "Šeit un tagad "bija Elejas Veronika un rīt arī būs. Diemžēl es redzēju tikai pēdējās raidījuma minūtes, bet visa starpā man likās būtisks viņas teiktais par vīrieti, kas baznīcā piecēlies no ratiņkrēsla. Viņš teicis, ka viņam bail, bet viņa atbildējusi, ka tāpēc jau viņš nevar piecelties, ka viņam ir bail.
Bailes arī ir sevis noskaņošana. Ja cilvēkam apkārt ir baiļu vairogs- viņam var tikt klāt tikai tas, no kā viņš baidās.
Kads var ieteikt kadu tantinu vai omkuliti,bet tadu,kurs tiesam ir parbaudits,kaa te stastija__kachenite__,kuram piemit spejas?
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 11:27
Es varu, raksti uz PZ vai e-pastu.

P.s. Ja esi žurnālists/e, tad nē. Tos viņš nepieņem (ja viņi grib intervēt)



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2009 11:37 by strawberry.
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 12:03
Tas ir svarīgi, kas cilvēkam par vainu. Pārrautas muguras smadzenes Veronika nepiecels, bet kādu, kurš pēc traumas vai pēc insulta baidās sākt staigāt, kaut varētu – gan varbūt piecels. Ja vien nesataisa ziepes un cilvēks nenokrīt atpakaļ, jo muskulatūra nav gatava. Var sanākt dubultvilšanās.

Baiļu barjeras vienmēr ir smagas, tāpēc jau es saku, ka viņi ir tautas psihoterapeiti, jo lielāko daļu laika psihoterapeits pavada ņemoties, kamēr klients sasparojas tikt galā ar bailēm un sāk mainīt savu domāšanu un dzīvi.

Bet tāpēc neizdodas samanīt nekādus īpašos spēkus. Es arī esmu palīdzējusi vienam otram saņemties pēc līdzīgiem notikumiem. Tad jau es arī esmu dziedniece :D Pāris insultniekus un vienu vājredzīgu laiku pa laikam apvārdoju, kamēr sanāca. Vienkārši jāatrod "īstie" vārdi. Varētu tam visam piešaut kādu cukura tūtu, apvārdotu ūdeni, noformēt sienas ar vajadzīgajiem raibumiem, dabūt kristāla lodi un atvērt kantori.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2009 12:04 by Runcene.
strawberry__ieej sava e-pasta tur bus mans e-pasts uz kuru vari nosutit informaciju! Paldies.
P.S. neismu es zurnalists!
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 12:16
Runcene, sava zināšana tomēr tur ir vajadzīga. Paliec labāk pie psiholoģijas, citādi vēl savārīsi ziepes ;)
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 12:19
sucks visi tie tantuki :)
bulshits smadzenju skaloshanai.
liidziigi kaa religjija

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 12:47
Tāpēc jau tā lieta ir tik slidena, ka pārsvarā tie ir ļaudis, kuri ir kaut ko sadomājušies, bet tikai pucē vaļā. No sērijas "es jūtu, ka man ir spējas... " Un katram dziedniekam ir savas teorijas. Ar viņu "stiprumu" arī ir tas pats – kas vienam dziednieka meklētājam "stiprs", tas otram "švaks".

Ir arī kristiešu mācītāji, kas lūdz Dievu par slimiem cilvēkiem un veic rituālus, kuri ļoti stipri atgādina dziedniecību, bet kristieši bieži noliedz jel kādus dziedniekus un uzskata, ka ir grēks meklēt viņu palīdzību.... Tad nu viņi aicina mācītājus, bet notiek tas pats, tikai "cits" Dievs "piedalās". Pēc tam kāds mirst, kāds atveseļojas, bet parasti visi jau tiek arī tradicionāli ārstēti. Tas pats, ja iet pie dziednieka.

Ja tas ir puslīdz godprātīgs ceļš, tad tie ir cilvēki ar nedaudz lielāku empātiju nekā vidusmēram un dzīves pieredzi, kādi senos laikos bija katrā ciematā un līdzēja, kā nu mācēja, izmantodami visādu tautā atzītu mitoloģiju/reliģiju. Šie paši mācītāji arī it bieži ir vīri gados, kuri prot palīdzēt tikai tiem, kam ir tāds pats skatījums uz pasauli kā viņiem pašiem.
asdsa
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:30
Tās tantiņas ir dirsējas pilnīgākās. Dziedniecība strādā uz pašsuģestijas efekta un tikai. Bija tantiņa, kas tuvam cilvēkam noteica diagnozi, kas izrādījās pēdējais bullshits, jo ārsti noteica pavisam citas problēmas.

Neklausieties pūšļotājos, nav īstu dziednieku un nav arī dieva vai paranormālā, ir tikai neizglītoti un stulbi ļautiņi!
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:30
aamen :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:41
Ja nu par neredzamo, tad Pēteri Kļavu, Andri Buiķi un vēl vienu otru nenosauksi par neizglītotu un stulbu. Cik nu zināmi ļaudis, kas gājuši vai iet pie dziednieka, tik neviens no viņiem nav stulbs vai neizglītots. Drīzāk tās ir emocionālās vajadzības.
asfd
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:43
Labi, varbūt viņi nav neizglītoti, bet ir nepietiekoši izglītoti, jo jebkurš gudrs cilvēks sapratīs, ka tas viss ir tikai bizness un bullšits.
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:51
"Drīzāk tās ir emocionālās vajadzības."

vot šitam es piekrītu...
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:51
asfd

Būsi nonācis pretrunās, jo pašsuģestija nav gluži bulšits.

Starp citu, Ļedjajeva draudzē katru svētdienu gar zemi krist iet gana izglītota un ļoti labi pelnoša sabiedrības daļa. Harismātiskajās baznīcās pasaulē ir pilns ar ļaudīm, kuri ir beiguši Hārvardu.

Emocionālajām vajadzībām nav nekāda sakara ar intelektu.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2009 13:51 by Runcene.
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:52
Lielai daļai tas ir bizness , nenoliedzami. Tomēr eksistē arī tie, kas tiešām ir ar neparastām spējām.
Runcene, emocionālās vajadzības ir ikvienam, bet tie īstie strādā citādi.
Tāpat jau arī psihoterapeitiem lielai daļai šī nodarbe ir bizness. To īsto, kas paši sasnieguši gan emocionālu briedumu, gan profesionalitāti, būs ļoti maz.
Kā jebkurā sfērā- profesionāļu ir maz.
asdf
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:53
Tas, ka tu esi zubrījies labi, un beidzis Hārvardu, nenozīmē, ka tu esi GUDRS. Gudrs ir cilvēks tas, kurš māk pats domāt, nevis ēd to, ko citi viņam cenšas iebarot. Starp citu, pašsuģestija NAV bullshits, bet lai to panāktu NAV nepieciešams kaut kāds dirsējs, kas tagad stāstīs, ka izlabo manu auru vai kaut ko tamlīdzīgu. NAV nekādu auru, enerģiju un dvēseļu. Samierinieties ar to. Ak jā, pierādiet man pretējo un iedošu jums 1000 LVL.
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 13:54
katram pēc viņa ticības, asdf ;D
Re: Tantinas,dziednieces!
31.03.2009 14:01
asdf

neviens taču nezina, kas patiesībā ir... ne es redzējusi, ka ir, ne Tu, ka nav. Dažas reliģijas (it sevišķi tās, ko kristietībā noliedz vai dēvē par pagāniskajām) ir tik ļoti saaugušas ar kultūru, ka to par biznesu nenosauksi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 8?
Ziņa: