Vēzis 3c stadijā, help!

Aizsāka ainars82 

Vēzis 3c stadijā, help!
31.03.2009 01:52
Labdien!
Pirms mēneša mamma aizbrauca pārbaudīties pie onkologa jo viņai krūtī bija parādījies bumbulis, tajā pašā dienā ārsts pateica, ka nekas labs te nav....
Tā arī bija, un krūti noņēma, šodien atnāca rezultāti un tie mani ļoti nošokēja, jo izrādās, ka vēzis ir trešajā C stadijā....
Ja kāds par šo lietu zin vairāk, lūdzu palīdziet ar padomu!!!
Ko nozīmē trešā C stadija un kādas cerības ir mammai... Varbūt kādam ir kāds piemērs... Mammai tikai 50 gadi...
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
31.03.2009 09:47
Tas nav vispaarinaams jautaajums. Gan jau onkologs pateica kas un kaa un ko jaadara un kaadas ceribas, ir muljkjiigi to tagad paarjautaat forumaa, jo shaubos vai te ir kaads pieredzeejis onkologs.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
31.03.2009 11:05
Mana priekšniece ar trešās stadijas krūts vēzi dzīvo vēl šodien. Kādi 10 gadi pagājuši, viņai arī to diagnosticēja 50 gadu vecumā.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
31.03.2009 11:49
Tas tiešām nav vispārināms jautājums. Tur svarīga loma sadarbībai ar ārstu – tas pirmkārt, otrkārt un treškārt, izpildot visu, kas tiek nozīmēts. Nedrīkst lietot NEKO bez saskaņošanas ar ārstu.

Psiholoģiskais noskaņojums, arī pirmkārt, otrkārt, treškārt (citiem jācenšas būt ļoti uzmundrinošiem – ja būs ķīmija un staru terapija, tas nebūs patīkami, bet tad ir vitāli nepieciešams cilvēcisks atbalsts).

Neizrādi savu satraukumu mammai – ja arī pašam grūti un lielas bažas, meklē sev iekšējo stabilitāti citur.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 10:32
Par stadijām nezinu teikt, jo audzēji ir ļoti dažādi.
Tavai mammai jājūt, Tavs un ģimenes atbalsts, ka viņa Tev ir ļoti,ļoti svarīga. Tas palīdzēs viņai cīnīties ar slimību.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 12:20
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Nedrīkst lietot NEKO bez
> saskaņošanas ar ārstu.


Runcene, šito izbeidz! Ārsti iesaka tikai to, kas ir atļauts ortodoksālajā medicīnā, bet ir vēl daudz citi līdzekļi, kas palīdz cīnīties ar vēzi.

Te ir viena lapa angļu valodā.
http://www.reiki-support.com/
To izveidojusi reāla sieviete, kas tikusi galā ar vēzi. Es arī viņu arī esmu parunājusies.
Ir vērts paskatīties, kāda ir citu pieredze šajā sakarā.
Protams, savā ziņā drošāk ir iet tradicionālo ceļu, un ja ir trešā stadija, tad varbūt tas būs arī sākumam visefektīvāk, bet, skatieties, meklējiet, ir ļoti daudz kā cita,pirmkārt jau ķīmija jāskalo ārā, slimajam cilvēkam pašam daudz lietas jāpārdomā, jāpadomā par uzturu, jāpadomā par dzīvesveidu un daudzām citām lietām.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 12:52
Es paudu domu, mans viedoklis, uz ko man tiesības, nemainīgs un stabils.

Ārsti neaizliedz dzert svētos ūdeņus un bebru dziedzeru uzlējumu, bet ir pašpasludinātas vielas, ko nevajadzētu, ja ir ļaundabīgs audzējs, bet ko visādi netradicionālie iesaka, jo ļoti liela galva... Un pēc tam viņi saka: nu, redziet, tas tāpēc, ka jūs gājāt pie ārstiem, bet ne pie manis...

Es arī esmu runājusies ar vairākām, kuras "izdziedinājis" Dievs, bet es pilnīgi droši zinu, ka tur bija tradicionālais ceļš.

Un diemžēl esmu redzējusi, kā beidzas akla paļaušanās uz Dievu utt., kad ārsti varēja palīdzēt...

Bet katrs beigās taču izdara, kā pats grib.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2009 12:56 by Runcene.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 12:58
Bet es esmu dzirdējusi apgalvojumu, ka cilvēki ne reti mirst ne no vēža, bet no ķīmijas un starošanas, jo organisms to nespēj izturēt.:(
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 15:02
ainar82, man ir tieši tāds pats vēzis, ar tādu pat stadiju, kā tavai mammai, un arī man ir bērns, tikai dažus gadus jaunāks par tevi.
man pēc operācijas pagā'jis vairāk kā pusgads un esmu izgājusi ķīmijterapiju un staru terapiju. tas process nav patīkams, ir diezgan pretīgs tādā ziņā, ka apzinies, ka tevi indē ar stiprām indēm, ka tās tevi sabeidz, tāpat radioaktīvie stari apdedzina pamatīgi, pēc tam ir pamatīgs apdegums, ar ko jātiek galā, kā pats māki.
ir vienkārši jādara viss, ko ārsti liek darīt un jāiztur. man arī tagad ir problēma - ķīmija nobeigusi gandrīz visus leikocītus, bet ielaida poti leikocītu ražošanas stimulēšanai un ceru, ka varēšu plānoto ķimiju pabeigt.
nekādas prognozes man neviens doks nav devis un es arī neesmu prasījusi, jo tas nemaz nav pats svarīgākais. objektīvi tāpat doki to nevar novērtēt un pacientā iekšā ielīst. svarīgi uzturēt možu garu un fizisko kondīciju cik iespējams labā formā, tad arī garīgais turas līmenī un var visu to, kas nāk priekšā, izturēt.
lai veicas tavai mammai, neradi viņai papildus problēmas tām, kuras viņai ir priekšā! veiksmi jums abiem!
brumbo
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 16:19
lai veicas visiem kam tada nelaime vai kam radinieks ar tadu nelaimi!
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 18:49
Paldies "nu ja" par atbalstu, pašlaik esmu diezgan lielā šokā un stresā, cenšos kaut kā tikt ar to galā...
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 19:19
Ja Tu lasi angliski, man šķiet, ka šeit var ieskatīties.

http://oralcancersupport.org/forums/

Angliski gandrīz katras nopietnas veselības problēmas gadījumā var atrast kādu virtuālu vietu, kur parunāt. Tur ir arī sadaļa ģimenes locekļiem. Nav viegli vienam iet tam cauri. Vai nav tuvi, uzticami cilvēki, ar ko Tu varētu parunāt? Draugi. Tas palīdz sakārtot domas.

Turies! Bērniem tas nav viegli.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
01.04.2009 23:53
Paldies...
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
02.04.2009 09:34
nu ja
leikocītus labi var pacelt, lietojot savārītas auzas (skaras) ar pienu. Auzas var nopirkt Centrāltirgū tējas stendā.
ainars82
Tu esi malacis un foršs dēls, ka rūpējies par savu mammīti. Ieej www.calis.lv, tur ir foruma sadaļa "citāda veselība", tur arī pašlaik tiek runāts par cīņu pret vēzi. Tur daudz labu padomu! Lai jums veiksmīga šī cīņa!
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
02.04.2009 13:33
sance - paldies! - man ielaida neutropen vai kā viņu tur sauc, un viss ar leikocītiem ir OK. ķīmija turpināsies un arī pabeigsies!! man laba dakterīte :)) par pārējo - es paļaujos uz spēkiem, kuri stiprāki par mums, mirstīgajiem, un piedevām daru visu, kas no manis atkarīgs, lai izķepurotos. zinu, ka tas IR izdarāms, tāpēc paldies visiem, kuri vēl veiksmi.

ainars82, man arī kādu laiku stress bija, ar domu par savu vēzi gāju gulēt un modos, bet pieradu, pie visa kā cilvēks pierod. :) pirmo laiku stress radās no tā, ka nevari saprast - vai un kad mirsi :) un tad, kad saproti, ka tā miršana nenotiks tik drīz, un, ka vēl kāds laiciņš būs jādzīvo, tad jāķeras pie visa tā, kas seko operācijai - vai nu ķīmijterapijai, vai stariem. un tad protams rodas problēmas kādas nu kuram - gan ar tā visa izturēšanu, gan ar ēšanu, gan ar atpūtu, ar matiem, kuri pazūd no galvas :) man jau tagad viņi pazūd otro reizi :) pie visa pierod :) un ir nepārtraukti jāmeklē iespējas un varianti iziet no radušās situācijas = garlaicīgi nav, tik jāuztur optimisms, spēja pasmaidīt par sevi spogulī, iespēja atgūt garīgos un fiziskos spēkus situācijā, kurā, liekas, to nav iespējams vispār izdarīt. palīdzi mammai, kur to vajag, un neuzbāzies ar savu palīdzību tad, ja viņa grib pabūt viena, katrs atgūst spēkus savādāk. palīdzi sameklēt normālu parūku, tas jau būs labs darbs :) turies un nestreso!
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
03.04.2009 02:20
Paldies par padomiem, cenšos kaut kā sakārtoties ar domām, cenšos tomēr domāt, ka viņa var izveseļoties un ceru, ka tā arī būs... It kā jau stadija liela, bet esmu jau palasījis vairākus ļoti veiksmīgus piemērus...
Kā Jūs domājat, cik liela viņai ir iespēja izārstēties pilnībā?
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
03.04.2009 14:24
Nu, Dievs to zina, ne cilvēki!
Es arī esmu dzirdējusi par vēžiniekiem trešajā stadijā, kas nodzīvo vēl vismaz 10 gadus un beigās nomirst no pavisam kaut kā cita.
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
03.04.2009 16:06
ainars82, ļaundabīgā šūnu dalīšanās nav slimība, no kuras var izārstēties PILNĪBĀ. var notikt brīnums, kurš šaucas REMISIJA, un tikai. tāpat kā hronisks alkoholiķis tāds būs visu atlikušo mūžu, neatkarīgi no tā - kož vai nē. tas nozīmē to, ka var laimēties, un slimība bišku paguļ :) VAI VISPĀR NEPAMOSTAS NO ŠITĀ INŽU BLIEZIENA :)

lai ko prognozētu, svarīga ir pilna stadija TNM , vari to uzrakstīt pilnībā? tad vēl histoloģijas beigās ir info par audzēja reakciju uz estrogēnu un prog-ēnu, kā arī KI-67 procenti. Tā ir info no histoloģijas, par audzēja izmēru, metastātiskiem limfmezgliem, attālām metastāzēm, info par ārstēšanu pēc ķīmijas un stariem, vai audzēja šūnas reaģē uz hormoniem, kas ir svarīgi.. no tās info jau kko var izzīst. arī paši doki pēc tā vadās, jo cita jau nekā nav. :)

ja to visu uzrakstīsi te, tad varu pēc sava prāta tev ko pateikt konkrētāk, ja vien no tā te pašam vai mammai nepaliks vēl stresaināk un tavs šoks nepadziļināsies. tas nebūtu vēlams nekādā gadījumā, un manas zināšanas jau arī tādas, ar "caurumiem". :)
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
04.04.2009 03:27
Negribās man tos rezultātus pa internetu afišēt, varbūt varam apmainīties e-pastiem?
Mans e-pasts: ainarscv@inbox.lv
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
04.04.2009 10:39
uzrakstīšu tev uz adresi, gaidi!
Ohh
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
04.04.2009 20:01
strawberry - gudra tu neessi. Tas gan. Pat nekaunies savu glupjību atklāti izrādīt. Tik daudz gadus apmeklē šo forumu, bet prāta vairāk neveidojās... Klausies ko gudri cilvēki runā un labāk med.tēmās paklussē.

Autorei - tas nozīmē ka iesaistīti paduses limfmezgli un audzējs ir mazāks par 5 cm, vai lokāli audzējs izplatījās uz apkārtesošiem audiem ar vai bez limfmezglu iesaistes. To vel var ārstēt. Kaut gan krūti nāksies noņemt.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
05.04.2009 03:27
Nu tad jau man parādījās mazs cerību stariņš, man gan likās, ka tā C stadija ir tāda kā pēdējā no 3 stadijas(a,b,c) un ir ļoti tuvu 4 stadijai...
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
07.04.2009 12:31
bet tā jau arī tas ir - vistuvāk 4. stadijai :) bet tas jau neko nenozīmē - ārstē jau arī 4. stadiju.. un cerību stariņu ir vesela saule ;)
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
14.04.2009 03:12
nu ja
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
15.04.2009 09:55
beidz stresot! sāc domāt pozitīvi - viss notiek uz labu un arī minētajā situācijā ir daudz pozitīva, goda vārds! :) saku pēc savas pieredzes. ja vien nav gadījies tas nežēlīgi straujais..
Audzēji rodas, ja šūnām traucēta skābekļa piegāde.Šī slimība saistīta ar mīlestības jūtām pret sevi,pret dzīvi visu un visiem. Jāspēj dot un saņemt mīlestību. Aizmirst jebkādus aizvainojumus, ja tādi ir bijuši.Nedrīkst ļauties skumjām. Devīze: Es mīlu un esmu mīlēts. Jādara viss iespējamais lai spēcinātu organismu. Jālieto daudz sulas, protams dabīgās. Tagad pavasarī var visus svaigos zaļumus izspiest sulā un dzert litriem. Lai tīrās asinis.Vajadzīga vēlme dzīvot, un būt veselai. Lai izdodas atrast līdzsvaru starp fizisko un garīgo sfēru. Esam arī citādā veidā ar šo slimību cīnījušies un veiksme nav pametusi, bet vēlme būt veselai tik un tā ir ļoti svarīga. Ja vajag sīkāku izskaidrojumu ,rakstiet e-pastam.
ainars82!
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
25.04.2009 18:14
Tu tik tiešām esi brīnišķīgs dēls! Ir tik jauki apzināties, ka tu esi kādam ļoti mīļš un svarīgs! Ieteiktu vēl vairāk veltīt mammai uzmanību!Tas viņai ir ļoti nepieciešams! Varbūt varat vienkārši kādu dienu aizbraukt pastaigāt pa mežu kopā ar māmiņu. Manuprāt, tā būs lieliska iespēja atpūsties no ikdienas un aizbēgt no problēmām. Turklāt, priežu meža gaiss ir arī veselīgs
Varbūt tavai mammai ir vērts vēl papildus kaut ko palietot no tautas līdzekļiem? Es neesmu ārsts un navaru un nedrīkstu neko ieteikt, bet, manuprāt', šādā situācijā ir vērts mēģināt jebko. Ir dzirdēts, ka zemestauki stiprina imunitāti utt. Tas gan laikam būtu jāsaskaņo ar ārstu... Un vēl noteikti svarīgi ir Tavai mammai mainīt domāšanu.Zinu, tas ir grūti, bet viņai būs vieglāk dzīvot un cīnīties, ja viņa cerēs, vairāk smaidīs utt, nevis bēdāsies.Saka, ka smaidsir labākās zāles. Nedrīkst padoties! Es pati nesen zaudēju tanti! Vēlu veiksmi!Turaties!
ainars82!
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
25.04.2009 18:18
un jā...Helēnai ir taisnība! Saka, ka slimības rodas no apslēpta naida, dusmām, aizvainojuma utt. Ir svarīgi mīlēt un netiesāt otru, tad arī Tu tiksi mīlēts un netiksi tiesāts!Varbūt ir vērts nopirkt kādu grāmatu un padomāt, kas ir bijis nepareizi un mainīt visu uz pozitīvo! Un galvenais: cerēt, mīlēt, piedod un priecāties!
Es uzskatu ka izarstēju sevi pats.Izlasīju Lūles Vilmas grāmatu un sapratu kas par vainu,kāpēc ar mani ir noticis tas kas ir noticis...pametu onko klīniku un neesmu tur rādījies jau cetrus gadus.....šos vardus ir teicis viens vēža slimnieks,kam ir palīdzējis dziednieks Martiņš Rode.Viņš savus slimniekus sūta parbaudīties arī pie dakteriem,lai redzetu kā process notiek........par to IR VEERTS PADOMAAT.
Re: Vēzis 3c stadijā, help!
26.04.2009 10:56
Varbūt nevajag tik nopietnas lietas pārvērst par pasaku grāmatu. Helēnīte var parunāties ar sevi citā vietā. Nevienai onkoloģijai nedrīkst nekādas fizioprocedūras.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 6?
Ziņa: