Sirds pārpūle

Aizsāka Psiklons 

Sirds pārpūle
30.04.2009 11:29
Skrienot krosiņu pamatīgi pārpūlēju sirdi. Bija asas sāpes, bet tik un tā turpināju skriet, jo ir bijusi veģetatīvā distonija, un man likās, ka atkal kaut kāda figņa ar nerviem. Bet tagad jau trešo dienu ir spiedošas sāpes kreisajā krūškurvja pusē, milzīgs vājums, aizdusa, un pulss ap 70. Dzeru mildronātu, bet tas palīdz tikai uz kādu stundu divām pēc iedzeršanas. Kādam šitā nav gadījies? Pēc cik ilga laika vajadzētu tam pāriet?



Edited 1 time(s). Last edit at 30.04.2009 11:40 by Psiklons.
Re: Sirds pārpūle
30.04.2009 11:57
Labāk aiziet pie kardiologa. Varētu būt infarkts...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Sirds pārpūle
30.04.2009 22:45
Kāpēc jābaida cilvēku? Un vai tad infarktu ir iespējams izstaigāt,tad būtu tādas sāpes ka pats aizskrietu uz slimnīcu.Iespējams ka tikai pirmsinfarkta stāvoklis,bet arī tas ir gana nopietni un ārstēšanās būs nepieciešama.....tā ka tomēr pie ārsta jaiet gan....un steidzīgi,lai neielaistu .
Re: Sirds pārpūle
02.05.2009 20:33
synwyrd Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Un vai tad infarktu ir
> iespējams izstaigāt
Ir gan, pat īpaši nemanot.
Re: Sirds pārpūle
04.05.2009 16:07
Ari es pirms pusgada vel sirgu ar VD ,tad daudz maz tiku valjaa unz ziemu ,bet tagad pavasarii atkal tas nak atpakal ,nu arii man ik pa laikam uzrdoas sliktumi ,un problemas ar sirdsdarbibu ,bet es censos to uztvert ar veesu praatu ,jo ari agrak bija tapatas ,un izradijas ka ar sirdi viss ir labi. Ari man dazkart ir duurieni sirds rajona ,un saapes .Protams pie arsta jau jagriezhas jabkura gadijuma kad ir problemas ar veselibu ... neka cita nav ko ietiekt ,es pagaidam iztieku bez (ptfu ,ptfu ,ptfu)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 8?
Ziņa: